Új hozzászólás Aktív témák

• Daweee

őstag

válasz mrst3ph3n #4657 üzenetére

Helo

Hát, az oktávtisztaságnak nem tesz túl jót ha a másik irányba dől a húrláb, de csak be lehet állítani jóra, másképp nem gyártanának ilyet gondolom :F

Más: végül is meguntam várni a csodára, fogtam és áthúroztam az akusztikust jobbkezesre, a szemöldöknél jó magasan állnak a vastagabb húrok, de nem ugrott még ki a helyéről, plusz elég hamis a felsőbb régiókban, főleg a vékonyabb húrok, de a célnak megfelel, jobbkezesen az alapokat megtanulni míg le vagyok sérülve szóval marad egy darabig :D
    Egyébként érdekes ez a fordított-tanulás, részben olyan mintha az elejétől tanulnám az egészet, másrészt viszont egyszerűbb, mert az elvi alapok megvannak, szóval sokkal gördülékenyebb mint először volt, plusz a fogásoknál/tartásnál is sokat segít a kontroll, hogy átveszem bal kézbe megnéznem hogy hogy is van. Lényegében csak a kezemet kell hozzáedzeni az egészhez, az akkordokat pl szinte azonnal le tudtam fogni, és nem sokkal később már a húrok is alig zörögtek, mondjuk a barré pl még nem megy, plusz a kisujjam is elég gyenge, meg az akkordváltások is lassúak, de gyorsan fejlődök, meglátjuk mi fog kisülni belőle. Az érdekel majd elsősorban, hogy a jobb kézzel pengetés mennyire állít majd korlátokat elém magasabb szinteken, eddig egész jól megy.

Eastman: Milyen stratód van?

A hangológép témára pedig, ajánlott, abszolút, én speciel utálok gépről hangolni, hiába megy szinte mindig, nem szeretek ugrálni a szoba egyik feléből a másikba.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés