- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
mrst3ph3n
üzenetére
Helo
Hát, az oktávtisztaságnak nem tesz túl jót ha a másik irányba dől a húrláb, de csak be lehet állítani jóra, másképp nem gyártanának ilyet gondolom

Más: végül is meguntam várni a csodára, fogtam és áthúroztam az akusztikust jobbkezesre, a szemöldöknél jó magasan állnak a vastagabb húrok, de nem ugrott még ki a helyéről, plusz elég hamis a felsőbb régiókban, főleg a vékonyabb húrok, de a célnak megfelel, jobbkezesen az alapokat megtanulni míg le vagyok sérülve szóval marad egy darabig

Egyébként érdekes ez a fordított-tanulás, részben olyan mintha az elejétől tanulnám az egészet, másrészt viszont egyszerűbb, mert az elvi alapok megvannak, szóval sokkal gördülékenyebb mint először volt, plusz a fogásoknál/tartásnál is sokat segít a kontroll, hogy átveszem bal kézbe megnéznem hogy hogy is van. Lényegében csak a kezemet kell hozzáedzeni az egészhez, az akkordokat pl szinte azonnal le tudtam fogni, és nem sokkal később már a húrok is alig zörögtek, mondjuk a barré pl még nem megy, plusz a kisujjam is elég gyenge, meg az akkordváltások is lassúak, de gyorsan fejlődök, meglátjuk mi fog kisülni belőle. Az érdekel majd elsősorban, hogy a jobb kézzel pengetés mennyire állít majd korlátokat elém magasabb szinteken, eddig egész jól megy.Eastman: Milyen stratód van?
A hangológép témára pedig, ajánlott, abszolút, én speciel utálok gépről hangolni, hiába megy szinte mindig, nem szeretek ugrálni a szoba egyik feléből a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest