Új hozzászólás Aktív témák

• TheKresh

csendes tag

Tiszteletem!

Egy elveszett lélek keresi kezdő pengetni valóját.

Röviden az indítatás: Még szobacirkáló koromban kaptam egy 100% műanyag kínai vackot ,valami damil húros játékgitárt ,iszonyatmód élveztem pengetni (legalábbis így emlékszem :D) és mostmár így huszon évesen végre megtehetem ,hogy vegyek egy igazi gitárt és kipróbáljam magam ,hogy még mindig élvezném-e annyira a dolgot ,mint annó.

A probléma fő forrása ami miatt ezt írom ,hogy gőzöm sincs mit és min játszanék a legszívesebben.
    Zenehallgatás szempontjából mostanában a legtöbbet heavy metalt bömböltetek ,de elég sok műfajt nagyon szeretek.
    Legutóbb ez a srác játéka nagyon megtetszett: [link]
    Ha jól gondolom ezt egy Ernie Ball Music Man Majesty-n játszotta el.

Kb 1 hete olvasgatom a fórumot ,hallgatok videókat youtuben és még azt sem tudom pontosan hogy Stratocaster vagy Les Paul típusok között nézelődjek... :W
    Az biztos hogy akusztikus nem opció ,mert sokszor este vagy hajnalban pengetnék.

Használt gitár vásárlástól nem zárkózom el ,a keret pedig mondjuk legyen max. 100.000 Ft ,de nyílván így hogy azt sem tudom mi lesz a sorsa a gitárnak ,jobb lenne minél olcsóbbal kezdeni ,ha továbbadnék rajta.

Eddig hirtelen használtpiacon ezeket találtam ami kinézetre tetszik és ahogy néztem a fórumot jobb márkák között vannak:
    [YAMAHA RGX121]
    [Ibanez GSA-60 WNF Gio]
    [Yamaha Pacifica 012 DBM]
    [Fender Squier Stratocaster Pack IL Black]

Persze ha bármi egyéb ajánlott gitár van ,szívesen fogadom. :R

Új hozzászólás Aktív témák