- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)
Leállt a szerverük, gondolom, később megnézem. Utolsó pillanatokban láttam, hogy 3 oldalnyi is van, én csak az elsőt nézem, ott egy 30e-res Encore Strato (ha jól rémlik) tetszett.
Ez ma nem az én napom, figyelmetlen vagyok. Ha újra él a szerver, átböngészem, mit nem vettem észre, de én tényleg egyáltalán nem láttam elektromos szót.Szten Márs: Köszi
Amint él az oldal, megnézem 
Nagy zeneszerető vagyok...hallgató...pontosabban kizárólag hallgató.
Leginkább punk, punkrock, alternative, rock, hard rock, metal, heavy metal, nu metal, metalcore, emocore, drum and bass, dubstep, amik szinte minden mennyiségben jöhetnek. Szóval összességében elég rock-metál orientált a zenei ízlésem.
Arra pedig nehéz válaszolni, hogy mit szeretnék játszani.Életem egyik legszebb pillanata lenne már az is, ha csak az elején a gitárszóló viszonylag hibátlanul menne [link]
Ennek [link] az eleje ment, csak az felismerhetetlen azon, amin én próbálkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amint él az oldal, megnézem