Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
"míg az M600-ba 20K/db-os EMG-ket raknak, addig az epikbe ilyen 6-7K-s akármiket (mondjuk ez szerintem erősen a kereskedői kamuszöveg szekció volt)"
Mondjuk ez pont nem kamuszöveg volt, bár a 20K/db kicsit túlzás, de még így is van némi különbség, meg lehet nézni az Epiphone honlapján is, a katalógusukban: Itt a 18-19. oldalon
Cort EVL Z4: EMG HZ H4-es hangszedők: [link] Nézd meg a katalógusban ennek a hangszedőnek az értékeit, meg leírását, értékelését.
Epiphone Les Paul Studio: Alnico Classic Humbucker hangszedők (ezek nagyon népszerűk az Epinél): [link] - ezek után ennek a hangszedőnek a specifikációját is érdemes megtekinteni ugyanott az Epi katalógusban.
De a kissé drágább Epiphone-okban is ez van: [link], sőt egy jelentősen drágábban is, amit megnéztem csak úgy szúrópróba-szerűen szintén: [link] - ez utóbbi árkategóriában a Cortokban már Seymur Duncan-ek szoktak lenni: [link]Szóval hangszedőkben egyértelmű az állás, bár pont az M600-éhoz számszerű adat nincs, de a tendencia látszik.
Ez az EVL Z4 egyébként qrva jól szól, szintén youtube vidik alapján ([link] és [link] ), kár, hogy ez a pentagramm berakásos, nyaknál koporsós izé nagyon nem az én stílusom. Na meg csavarozott nyak Les Paulhoz?
Kemény tokról majd valaki más nyilatkozik, én annyit tudok, hogy szerintem rondák
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest