Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem kicsit tévúton jársz. Nincs szükség effektekre ahhoz, hogy jól szólj. Szerintem amit a kezdőknek mindenki elfelejt elmondani - jó hangzás 90%-ban azon múlik, hogy te mennyire jól játszol a gitáron.
Ha hangzásokkal akarsz kísérletezni, akkor kezdd a játéktechnikával, a pickup választóval, a tone potméterrel és az erősítőn a gain és eq potméterekkel.
Másik tanács - ne abból indulj ki, amit a youtube-on látsz, ott többnyire gitárbuzi hangszergyűjtők mutatják be a szponzor termékeket.
Nézd meg Phil X-et, hogy mit tud kihozni egy egy hangszedős gitárból és egy sima 1 csatornás erősítőből.Erősítőből a yamaha mellett akár egy roland micro cube is jó lehet - normálisan szóló erősítő modellek, fapad egyszerűségű kezelőfelület.
Az ilyen Boos meg Vox multieffektekkel az én tapasztalatom, hogy kezdőként nagyon sok időt fogsz azzal tölteni, hogy szarabbnál szarabb hangzásokat keverj ki magadnak. Amikor a próbateremben megkértem a két multieffekt-gitárosunkat, hogy kapcsolják ki a kütyüket és simán dugják be a gitárt az erősítőbe, na akkor hirtelen tízszer jobban szóltunk

(Az egyik asszem egy itt ajánlott Boss ME-80 volt, abból jó hangot nem hallottam kijönni. Egy sima olcsó tranzisztoros Marshall fél-stack az egy hipertérugrás volt ahhoz képest.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest