Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2803) magno


magno
csendes tag

Helló mindenkinek. :) Végre egy jó kis topic :D Itt vannak a gityóim. Szeretem a változatosságot - hangzásban. :D Alapjában véve les paul mániás vagyok de azért más gitárokat is a kezembe veszek ami persze nekem kényelmes.

Sorban egy Yamaha EG112-es fat strat nagyon jól hozza a stratós sound-ot meglepő egy ilyen olcsó gitárhoz képest persze a tremolója használhatatlan :D . Aztán egy Epiphone les paul studio a nyaknál egy dimarzio PAF classic DP194-es hídnál meg egy dimarzio Dropsonic DP207-es.
Aztán egy nagyon jó kis Jolana les paul Diamant a 80-as évekből nagyon szeretem azt a gitárt. És az utsó az is egy régi darab úgy saccolom kb 90-es évek elejéből való egy indonéz gyártmány Rockwood by Hohner :D. Aztán volt még Epi les paul standard -em koreai 2001-es, volt ibanezem kettő is egy GAX70-es meg 80-as évekből származó beazonosítatlan szerintem RG-szériás schaller folyd rose -os piroska. Nemsokat használtam mert egy kifli alakú kanyar volt a nyakában :D .
Volt még nálam pár gityó amit használtam egy pár hónapig persze csak kőcsönbe pl (van egy jó stúdiós barátom :D) Gibson les paul classic (1960) goldtop, aztán egy PRS custom, egy Fender strato 70-s classic, egy musicman, egy 7 húros ibanez, valami jackson gityó EMG 81-85 volt benne, Fender telecaster, ja meg még egy szuper jó hangú Marcus Miller signature Fender Jazz Bass, egy Ibanez Steve Vai signature, meg még nemtudom mi most ennyi jutott eszembe :D

[ Szerkesztve ]

forever hardcore

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.