Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) dewil666 válasza ngabor94 (#950) üzenetére


dewil666
őstag

Szia!

Nekem frissítés nélkül ment az i5 4460 proci a Gigabyte GA-B85M-D3H rev 2.0 lapban (november elején vettem).

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#952) ngabor94 válasza dewil666 (#951) üzenetére


ngabor94
tag

Akkor csak simán betetted és ment mint a karikacsapás? Akkor ezek szerint giga lapoknál nincs szükség friss biosra. Mások véleménye?

(#953) dewil666 válasza ngabor94 (#952) üzenetére


dewil666
őstag

Igen beletettem és ment simán :K
De azért a legújabb biost feltettem
Szerintem a rev 2.0 lap újabb és ezért ment frissítés nélkül de lehet hogy a rev 1.0 is menne frissítés nélkül.

[ Szerkesztve ]

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#954) szatyor1972 válasza dewil666 (#953) üzenetére


szatyor1972
tag

Szia!
Tegnap raktam össze a gépet és nálam is simán indult a proci. Igazából nem is értem miért mondják, hogy nem fog elindulni, hiszen a gyártó oldalát ott van feketén-fehéren.
Viszont lenne egy kérdésem a bios-ban jártas emberektől.
Mit kell illetve mit érdemes átállítani?

[ Szerkesztve ]

Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!

(#955) tutitibi


tutitibi
senior tag

Üdv.
A héten vettem a GA H81--HD3 lapocskát I3 4330 CPU-val. Szépen megy.
Ebbe az a jó, hogy DVI, VGA, HDMI és Displayport is van rajta.
Vagyis bármilyen monitort meghajt. Én a displayporttal hajtom a monitorom (DELL)
a HDMI portom meg a Pioneer házimozival van összekötve.
IGP-t használok nincs VGA karim, és nem is tervezem.

A kérdés, hogy WIn8.1 64 bit alá fel kell tenni a Realtek HD audio drivert ?
Mert az intel HD4600 driver felteszi a HDMI kimenet driverét.

Az USB3-hoz van valami VIA chip driver de még nem tettem fel, mert működik így is az USB3as port.
Ezzel valami tapasztalat ?

(#956) dewil666 válasza szatyor1972 (#954) üzenetére


dewil666
őstag

Örülök hogy jó :C
A bios-ban a turbot illetve a ram-nak a feszültséget (ha kell) illetve az időzítését és a MHz-t. Más szerintem nincs. Esetleg ha integrált vagy videokártyát használsz azt is be kell állítani.

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#957) szatyor1972


szatyor1972
tag

Üdv
A kérdésem az lenne, hogy a cpu hűtőt miként lehet alacsonyabb fordulatra bírni?
Ugyanis a régi lapomban terhelés nélkül a ventilátor meg sem mozdult. Most meg folyamatosan 800-900 kötött pörög, a hűtő ugyan az. A bios-ban van normal,silent,full, és manual lehetőség én végig próbáltam az összeset de semmi nem változott.

[ Szerkesztve ]

Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!

(#958) tutitibi válasza tutitibi (#955) üzenetére


tutitibi
senior tag

GA H81M-HD3 alaplapot használok ahogy az előbb is írtam, de az a ház elejére kivezetett USB3 nem megy csak USB2 sebességgel.

Felraktam a VIA drivert de nem segített.BIOS-ban esetleg kell valamit állítgatni az USB3-hoz hogy teljes sebességgel menjen ?

(#959) szatyor1972 válasza tutitibi (#958) üzenetére


szatyor1972
tag

Az alaplapon jó helyre dugtad az előlapi USB3-as kivezetést? (fekete színű és a memória foglalat mellet van)

[ Szerkesztve ]

Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!

(#960) tutitibi válasza szatyor1972 (#959) üzenetére


tutitibi
senior tag

Igen, nem is lehet máshova.

(#961) szatyor1972 válasza tutitibi (#960) üzenetére


szatyor1972
tag

[link]

[ Szerkesztve ]

Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!

(#962) Kiflinger


Kiflinger
tag

Sziasztok,

Vettem néhány napja egy B85-HD3-at és meglepődtem. Teljesen máshogy néz ki, mint az iPon-on. Mint kiderült én Rev2.0-t kaptam, a specifikációk és a kép pedig a Rev1.0-hoz tartoznak. A Rev2.0 méretre kisebb, és a hűtő is kisebb rajta. Engem már ez is zavart, de amikor említettem a haveromnak, Ő még érdekesebben járt egy B85M-HD3-al egy hónapja. Ott is más a Rev2.0 a Rev1.0-hoz képest. Egy tápfázissal kevesebb van rajta a procinak. Értem a költségmegtakarítást, de én nagyot csalódtam, bár az is igaz, hogy a B85-HD3 Rev2.0-m teszi a dolgát. Picit azért átverve érzem magam, még ha nekem a fázisaim meg is vannak...

Ez egyébként normális, csinálnak ilyet rendszeresen? Az előző lapom ASUS volt, nem vagyok még egészen képben Giga fronton...

(#963) HSM válasza Kiflinger (#962) üzenetére


HSM
félisten

Előfordul, hogy változnak a revíziók, akár a specifikáció is. De a Giga nagyon korrektül vezeti a revíziókat mindig. Sajnos a webshopok nem mindig figyelnek erre, ez sem veled fordul elő először. :(

A hűtő miatt ne bánkódj, bőségesen elég a kisebb is. :R Nekem egy Asrock B85 Pro4-em volt [link], még akkora sincs rajta a hűtő szvsz és bőven elég volt, semmiféle stabilitási gondom nem volt vele.

(#964) tutitibi válasza szatyor1972 (#961) üzenetére


tutitibi
senior tag

Most ujraraktam a 8.1-et és megy minden. Az Intel legújabb Intel chipset ICH drivert tettem fel és az Intel HD4600
video meghajtó drivert.
Driver Version: 15.36.7.64.3960.

Ebbe audio drivert is raktak.

Most megy minden. A netről valószínű automatice is történt frissítés, mert a DELL monitorhoz lehúzta a friss drivert a szinprofillal és a VIA USB 3.0-as eXtensive Host Controoler driver is a dátum szerint 2014.10.06-os.
Ennél frissebb gondolom nincs is.

Megy a HDMI kimenet is és a DTS-HD hangsáv is MPS-HC-vel. LAV kodek.
Azért furcsálom mert a régi GA alaplapomnál még (P43-as intel) fel kellett tenni a Realtek HD Audio drivert + ATI VGA drivert és a Ati 2.70-es HDMI drivert, hogy az ATI videokarin kijöjjön a DTS-HD hang.
Realtek HA Audioból most 2.75-ös a legfrissebb . Most ezt nem tettem fel mégis megy a HDMI-s hang is a 3.5-es jack csatlakozók is élnek. Eszközkezelőbem is minden OK.

Kérdés az, hogy akkor hagyjam a Realtek drivert a fenébe, nem kell vele foglalkozni mert csak bekavar a mostani driverekbe ??????

(#965) tutitibi válasza Kiflinger (#962) üzenetére


tutitibi
senior tag

Szia!

Nekem az előző alaplapon EP43-DS3L volt, hát azon csak egy 4-es 12Voltos ATX csati volt a CPU-nak és 24 tűs hosszú ATX tápcsati.
Most H81M-HD3-as alaplapom van és nagyot is néztem miért kell 2 db 12 Voltos tápellátás a CPU-nak.
A CoreI3-asok ilyen áramfalók ? Az ábrák szerint nem, sőt sokkal kevesebbet esznek mint az előző Core2duo Intel E5300-as CPU-m.

Talán a nagyonn I5 és I7-es CPU-knak készítettők elő a tuningot.
Ez az, ami engem hidegen hidegen hagy: a tuning. Itt is él a régi mondás, mint az autóknál, ha erősebb kell, vegyél erősebbet, ne a meglévőt erőltesd.

(#966) HSM válasza tutitibi (#965) üzenetére


HSM
félisten

Szerintem semmi baj nincs az értelmes keretek közti tuningnak. Pl. az i5 4690k-mon tudtam húzni 20%-ot simán, erőltetés nélkül, viszont ha erősebbet akartam volna venni, akkor az egy x79 rendszer hatmagos procival, és máris nem 100k lett volna a lap+proci, hanem minimum 200k. Nem ejtettek a fejemre, hogy a hatmagost vegyem ilyen áron. :N
Autóknál más a helyzet, a tuning is sokkal jobban igénybe veszi őket, és ott a nagyobb motor felára sem ilyen horror. ;)

(#967) Kiflinger válasza tutitibi (#965) üzenetére


Kiflinger
tag

Szia!

Köszönöm a válaszodat! Nem tervezek tuningot, osztom a véleményedet. Nem mondanám, hogy kár ért, csak felhúztam magam a dolgon. Olyan kicsi a lap, nem érzem, hogy vettem valamit a pénzemért! :) A hűtés elég lesz. Ki fogom hajtani a karácsonyi családi videók vágásával, remélem nem térdel le a proci tápellátása... bár ha spórolnak is, gondolom max a várható élettartam látja kárát és amennyire én ki fogom hajtani, még talán az sem...

Üdv:Kiflinger

(#968) Kiskopika


Kiskopika
senior tag

Sziasztok

Van egy B85N phoenix lapom, be quiet 300 tappal. Es az istenert nem tudom ra venni hogy magatol bekapcsoljon adott idoben. Resume by alarm beallitva de semmi nem tortenik. Meg valahol valami mast is kell kapcsolni? De bill vagy egerre se eled fel

(#969) matteo_szg válasza HSM (#963) üzenetére


matteo_szg
őstag

Elnézve az alábbi cikkbe illesztett gif animációt, elég markáns a különbség a két revízió között. Volt annak idején Gigabyte lapom, X58 korszakból, ahol szintén voltak revíziós váltások. De nem emlékszem ekkora eltérésekre.

Spot the differences: Gigabyte motherboard revisions present markedly different test results

[ Szerkesztve ]

jupiiii

(#970) HSM válasza matteo_szg (#969) üzenetére


HSM
félisten

Igen, jópofa. Eltűnt egy komplett fázis, és a maradékból is fejenként egy FET, legalábbis képről ennyi látszik. :D Azért annyira nem markáns ez, minden lényeges dolog a helyén maradt. Még az ITE csip más, de az nagyon nem fog beleszólni a dolgokba.
De amúgy egy ilyen olcsó lapnál szerintem teljesen érthető, ha időnként némileg áttervezik, netán olcsósítják a termék életciklusa alatt, igazodva a piac változásaihoz.
A komolyabb, drágább lapjaiknál (30-50 000 forintos szegmens) amúgy szinte kivétel nélkül csak javításokat szoktak tartalmazni az új revíziók, azokon rajta szoktam tartani a szemem. :)

A linkelt teszt is érdekes. Számomra eléggé valószínűtlen felhasználása egy cefet olcsó (17 000 forint magassága épp itthon) B85 lapnak, hogy beledugjanak egy méregdrága full-full i7-es procit (90 000 forint) és prime95-el hajtsák. :D Egyébként ahogy a teszt is mutatja, meg nem döglik vele a lap, viszi is szépen, kicsit megsül közbe. :D Arra akarok célozni, hogy aki egy ilyen komoly procit egy ennyire olcsó, fapados lapban akar ilyen vadul hajtani, az meg is érdemli, pláne, nem "szabványos" Turbó-val, ami ilyen terhelésen az Intel specifikáció alapján ki is kéne magától is kapcsolnia, de a drága tesztelők úgy fest, ráerőszakolták a procira (kitolt TDP limit, maxra megemelt szorzók). Egy ilyen négymagos proci mellé amúgyis minimum szerintem, hogy ha már olcsó, 4 fázisos lap, akkor legyen szépen hűtve rajta a VRM környéke. Pl. ez a H97M: [link]. A 90 000 forintos proci mellett ennek a lapnak a 7000 forintos felára szvsz bele kell férjen egy igényes user költségvetésébe.

Hát igen, a jó kis X58-as idők. Nekem volt egy Gigabyte EX58-UD5-öm [link], hű, bitang jó lap volt, minden téren. Voltam olyan ostoba, vettem helyette egy EVGA X58 3X SLI-t [link], ami bár tuningban valóban jobb volt egy hangyányival (4200Mhz helyett 4300-ig ment benne az i7 920-asom), de amúgy semmivel nem nyújtott többet, én meg autókázhattam ki egy fórumtárssal Bécsbe érte, és fizethettem rá egy fél proci árát... :DDD Elkönyveltem tanulópénznek. :)

(#971) matteo_szg válasza HSM (#970) üzenetére


matteo_szg
őstag

Eszkalálódik a probléma, látszólag. A Guru3D pro és kontra körbejárta a dolgot, korrekt cikk.

Gigabyte pushing it a motherboard revision too far ?

where Gigabyte is going wrong though is that all these products are sold under the very same EAN/UPC code, meaning distributors purchase product revision A while they receive product B or C.

Az igazi probléma tehát nem végfelhasználói oldalon van, hanem az ellátási láncban. A végfelhasználó tisztán látja a Gigabyte weboldalán, hogy mely revízió mit ad, mit jelent. A probléma az, hogy ha megrendeli az adott típust, fogalma sincs, mit kap. Sok esetben a kiskereskedő sem tudhatja, max. ha rákérdez esetleg. Bár akkor meg a disztribútor nem tud válaszolni, vagy nem akar.

jupiiii

(#972) HSM válasza matteo_szg (#971) üzenetére


HSM
félisten

Érdekes kérdés. Bár én nem mutogatnék a Gigabyte-ra, minden gyártónál megvan ez többé-kevésbé. Én a Gigát még a korrektebb cégek közül valónak tartom ilyen szempontból, mindig van fotó a revíziókról, leírás, ami nagyon hasznos vásárlói szemszögből. Több gyártónál ezzel szemben sehol semmi, azt se tudni, van-e revízió, ha van, hogy néz ki, mit tud, mi változott....

Amit a Giga elront, hogy néhány esetben talán túl nagy változást hoz egy-egy revízió, ami valóban nem biztos, hogy mindig szerencsés. :R
A kereskedelmi lánc szemszögéből nem látom a problémát, a kereskedő úgyis módot talál a továbbértékesítésre, ez a vevőnek lehet inkább gázos, ha esetleg nem olyat kapott, amit szeretett volna. ;)

(#973) NFree


NFree
addikt

Nem tudja valaki , kb milyen időközönként dob ki a giga friss biost, mert jelenleg f10c (beta ) van fent de ez meg bugos nem működnek benne a dolgok, viszont a kis g3258as procimat ezzel lehet csak kis túlhajtásra bírni, mert ugye az f9 ami jól működik meg támogatja az új intel procikat , azzal nem lehet tuningolni, mert nem állítja át a szorzót mindíg visszaáll alapra . :(((

vga

(#974) JegesEmber20


JegesEmber20
aktív tag

Üdv!

i5 4460-as procim van a hozzávaló gyári hűtőjével B85M-D3H lapon, 1620as RPM "alapjáraton" normális? (youtube, face..)

Esetleg valami program amivel tudom szabályozni ezt?

(#975) HSM válasza NFree (#973) üzenetére


HSM
félisten

Érdemes nekik írni, ha gond van, mert akkor foglalkoznak az üggyel. ;) Néha van is frisebb BIOS a supportosok tarsolyában.

(#976) NFree válasza HSM (#975) üzenetére


NFree
addikt

Hát az a baj nem megy az angol , s gogle fordítóval meg nem biztos , hogy értjük majd egymást 100%-ban.
A legnagyobb gondom , hogy nem lehet elmenteni az oc profilokat , vagyis elmenteni el lehet de nem tölti be , így mindíg ha valamit akarok előről kell állítgassam az egészet. De megpróbálok akkor írni nekik, hátha , nem tudsz egy mail-t vagy linket ahova érdemes lenne írni mivel a szar angolom miatt nehezen is szoktam bármi ilyesmit megtalálni. Aza baj szerintem , hogy kijött a z97 s ezekkel meg nem foglakoznak annyira régebbi haswell el nem volt gond .

vga

(#977) rostiron


rostiron
őstag

Sziasztok.

Hátha itt valaki tudja. Ez a gondom

Üdv.

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#978) NFree válasza HSM (#975) üzenetére


NFree
addikt

Tudnál segíteni bios ügyben kinek és hova érdemes irkálni? Nem megy az angol s nem találom az istenért sem , hova kinek s mit írjak. :R

vga

(#979) HSM válasza NFree (#978) üzenetére


HSM
félisten

Itt tudsz írni nekik: [link]

(#980) NFree válasza HSM (#979) üzenetére


NFree
addikt

Nagyon szépen kössz :R

vga

(#981) HSM válasza NFree (#980) üzenetére


HSM
félisten

Nm. :R Itt tudod mjd megnézni, ha válaszoltak: [link] :R

(#982) KPepe


KPepe
senior tag

Sziasztok!

Z87X-UD4H lap + Win 8.1 kombinációval működik valakinek a wake on lan?
Próbáltam már mindenféle opciót, hibernálás, alvás, fast startup nincs engedélyezve, hálózati adapter beállításánál kivettem a pipát, hogy engedélyezzem a számítógépnek az eszköz kikapcsolását, de nem is villognak a ledek kikapcsolt állapotban a csatlakozó mellett. BIOS-ban természetesen egedélyezve van.

Egyéb ötlet, opció, ami kimaradhatott?

Köszi!

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#983) frostitualt


frostitualt
tag

Adott egy ga-b85-hd3 lap, működik rendesen egy dolgot leszámítva. Az alaplap nem látja shut down után a rendszer hdd-t, ami sata2-es és az előző lapban hibátlanul működik, (kipróbáltam) ilyenkor kell egy poweroff a tápon, majd vissza és már működik is. Már mindent megnéztem mi lehet a gond?

(#984) NFree válasza HSM (#979) üzenetére


NFree
addikt

Nos lassan megszületett a dolog kaptam is új biost F10 néven s úgynéz ki működik ami az előbbibe nem , remélem a stabilitással sem lesznek gondok.
Köszönöm neked :R

Más
Ha valaki esetleg hasonló gondal küszködik mint én , s kellene a giga z87ud5h laphoz a rendes f10 bios akkor elküldhetem csak dobjatok egy pü-t.

vga

(#985) HSM válasza NFree (#984) üzenetére


HSM
félisten

Szuper! Örülök, hogy sikerült elintézni. :R

(#986) NFree válasza NFree (#984) üzenetére


NFree
addikt

Nos akkor , úgy néz ki adtam a szarnak 1 pofont.
Nem tudom, hogy gigánál , hogy van ez az uncore dolog, de , ugye eddig ha tuningoltunk a procit az uncore órajelet a lap autómatikusan feltolta 4ghz -re , belőttük hozzá a feszt és működött minden szépen , energiagazdálkodás stb.
Most az új bios-al . tuning nélkül az én prockómnál 3,2ghz fix , nem veszi vissza azórajelet, ha tuningolom a cput, nem is tolja feljebb, ha beállítom az uncore-t kézzel 4ghz re nem veszi le az órajlet amikor nem kell a teljesítmény. Ugyhogy amióta kijöttek az új haswell procik nincs egy normális bios a laphoz. Asszem kész vok :O :O :O visszaraktam a régit, s nem mentek oc profilokat :W

vga

(#987) Hoorus


Hoorus
őstag

Sziasztok!

Van egy H81M-DH3 alaplap, i3 4330, 16 GB RAM, ASUS 7950 DC2T

Win 7-et telepítenék USB-ről és amikor betölt a telepítő állandóan eldobja az egeret és a billentyűzetet, így telepíteni sem tudom. Win 8.1 felment simán, azzal nincs gond. Már végig próbáltam az összes USB-t, ugyanaz az eredmény. BIOS is a "legújabb" F6-os van rajta. Valami ötletetek nincs véletlenül? Win7-et szeretnék, nem szeretem a 8.1-et :DDD

Z87X-UD3H-val nem volt ilyen gond..

Köszönöm

(#988) Hoorus válasza Hoorus (#987) üzenetére


Hoorus
őstag

H81-HD3, elírtam :)

(#989) Hoorus válasza Hoorus (#988) üzenetére


Hoorus
őstag

Megoldódott.. Mindent Legacy-ra kellett állítani a Bios-ban...

(#990) Shodan


Shodan
addikt

Z87 UD3H lehet valahol állítani hogyha a CPU elér egy bizonyos hőfokot akkor lekapcsolja a gépet?
Olyan beálltást találtam hogy CPU temp warning, de ez gondolom csak PC speakeren jelez, ami nincs is bekötve.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#991) Sajjaj


Sajjaj
csendes tag

Üdv!

Nem tudom , hányan olvassák a topikot de hátha tud valaki segíteni.

Vettem egy Gigabyte B85M-HD3 rev 2.0 lapot i3 4160-al.
Olyan problémám van hogy bekapcsolásnál néha, nem mindig, de elég sűrűn nem ismeri fel a lap a sata eszközöket. 2 HDD és 1 optikai meghajtó. Ilyenkor sokáig áll a boot logo, utána pedig kiírja hogy nincs bootolható eszköz és ha bemegyek a biosba nem is látja a sata-s eszközöket. Pár újraindítás után megoldódik, de ez így elég idegesítő.

Ha valaki tud rá megoldást, legyen szíves írjon.

(#992) Hoorus válasza Sajjaj (#991) üzenetére


Hoorus
őstag

Bios frissítés?

(#993) Sajjaj válasza Hoorus (#992) üzenetére


Sajjaj
csendes tag

A legújabb van rajta :S. De lehet majd újra flashelem. Ha akkor se lesz jó várok egy újabbra. :S

(#994) zsoika


zsoika
addikt

Sziasztok! Segítsetek légyszi!
Adott egy i5 4440+ Gigabyte B85M-D3H lap.
Kérdésem az, hogy lehet bekapcsolni a turbot mert csak 3,1en megy.
Köszi.

(#995) zsoika válasza zsoika (#994) üzenetére


zsoika
addikt

Megvan a válasz! A windowsban kellett az energiagazdálkodást teljesítmény orientáltra tenni.

(#996) frostitualt válasza Sajjaj (#991) üzenetére


frostitualt
tag

nekem is volt ilyen gondom már nem emlékeszem pontosan mit állitottam :D de valami old mode vagy legacy mod-ot keress a bios sata beálításoknál.

(#997) Sajjaj válasza frostitualt (#996) üzenetére


Sajjaj
csendes tag

Nem a Sata-val van a gond, mert a bootig el sem jutok ilyenkor, hanem a boot screen logonál újraindul. Rammal van a baja, csak nem tudom ha veszek méregdrága pénzér ramot akkor az jó lesz e vagy sem.
Sata-nal ide és achi módban is ezt csinálja. Kétfajta kingmax ramom van egy kétoldalas és egy egyoldalas. Ha csak a kétoldalas van bent akkor nem csinálja, ha csak az egy oldalas akkor elég sűrűn.

(#998) Mahrenburg


Mahrenburg
senior tag

Hello!

A "H"- és "B" PCH-lapkával szerelt 8-as és 9-es sorozatú Gigabyte-lapokon a legújabb BIOS-okban is megmaradt a CPU-órajel emelésének lehetősége "K"-s CPU-k használata esetén?

Előre is köszönöm!

"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

(#999) Viktor81


Viktor81
senior tag

Sziasztok !

Valakinek van informacioja arrol, hol lehet Gigabyte alaplapot regisztralni ? Nem sikerul beszereznem egy deszkat itthon, csak Nemetorszagbol es izgulok az esetleges garanciaztatas miatt, de egy elado azt mondta, amennyiben regisztralom a termeket, hiba eseten elviszik es javitas vagy csere utan vissza is hozzak. Nos, en ilyet meg csak laptopok eseteben hallottam es a Giga oldalan is csak laposokat van mod regisztralni. Van arra barmi esely, hogy egy kulfoldrol beszerzett lapot itthon garanciaztatni tudjak ?

Segitsegeteket elore is koszonom !

Udv.: Viktor

(#1000) Shodan válasza Viktor81 (#999) üzenetére


Shodan
addikt

Figyelem! figyelem!

Feltettem a lapomhoz a legujabb nem beta biost F9 (lap z87 ud3h). Mert uj vga csere után 760->970 elkezdte ujra dobálni a 15 error codeot bootnál (VGA nem tudom egy hogy befolyásolja :W )
És legalább 7-8 fokkal magasabb hőmérsékleteket CPU esetében!(F3-as gyári bioshoz képest) Más tapasztal/t ilyet? Persze az alap probléma nem szűnt meg. :W

@Mahrenburg Én ugy emlékszem 8-as nál visszavették mintha egyszer olvastam volna. 9-est nem tudom. Persze ha nem frissited a biost megmarad.

@Viktor81 Szerintem kevés, azt tudom elképzelni ha regisztrálod akkor tudod RMA-ztatni a gyártónál, de persze a postát neked kell fizetned

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.