Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bisz
tag
Másnál is csinál olyat a lap, hogy tuning után biosból kilépve leáll egy pillanatra a lap, majd úgy indul újra? Illetve a másik idegesítőbb hiba az hogy ha a power gombbal kinyomom a lapot, akkor szintén újraindul, van, hogy 2-3x kell kinyomnom, mire végleg kikapcsol.
-
Bisz
tag
Kinek mennyire tartja stabilan a feszeket az S3-as lap? Nekem egy D820-as proci alapfeszen 14x250-re húzva, és Orthos alatt a fesz leesik 1.216V-ra. Gyenge lenne a tápom?
-
Bisz
tag
válasz
arsenlupin
üzenetére
Köszi, már megvan, igen felülről a másodikat próbálgattam, csak a sorrend volt rossz. Tetszik hogy sok ebben topicban a segítőkész ember, nem kell napokig várni a válaszra

-
Bisz
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Köszi. Végülis rámegy a csatlakozó, csak van rajta az a két kis fül ami zavar. Itt látható a 4 pines csati tetején az a kis pöcök: [link]
Basszus közben rájöttem: úgy van kialakítva hogy először a 4 pinest kell bedugni, utána a 20 pinest, mert a 20 pines pereme fogja felülről a pöcöknél fogva leszorítani a 4 pinest, tehát fordítva nem megy
Van egy másik gondom is: AC Freezer7Pro hűtőm van és nagyon lassan indul el, már a winyó tölt amikor elkezd pörögni a venti, ez másnál is így van?
[Szerkesztve] -
Bisz
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy használt 965P-S3-as lapot és az lenne a kérdésem hogy elég a 20pin-es tápcsatit is bedugni, vagy a +4 pint is be kell dugni a 20-as mellé? Ugyanis új a tápom is (FSP 350W) és nem tudom a 20-as mellé dugni a +4 pinest, mert van rajta 2 kis pöcök, ami miatt kicsit eláll a 20 pines oldalától és emiatt nem teljesen illeszkedik. -
Bisz
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is tag leszek, egy DS3-at fogok venni a héten. Az lenne a kérdésem, hogy ez a lap tudja biosból szabályozni a ventiket? Most Asrock lapom van és azon nem műkszik
Aktív témák
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi