Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3101 üzenetére
En meg Zhonglit kb kihuztam otodikre. Azota meg semmi nem jon. Mondjuk nincs is Primom
-
Ghostface
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3101 üzenetére
Most összeszedek minden primot amit csak tudok, és utolsó nap elköltöm az egészet hátha jön Ganyu... Ha nem akkor most egy darabig szerintem úgyse wishelek.
PSN: Nifty_Ghostface
-
Sordoran
addikt
Akkor jelen pillanatban a Ganyu játék úgy megy, hogy charged attack-okat tol az ember folyamat? Ez elég egyhangúnak tűnik, ráadásul nekem pl. kontrollerrel mivel nem vagyok fps huszár macerás is (mobilosokról szót se ejtek). Valamint nem hiszem, hogy ez annyival erősebb így, mintha 4-es csapatoddal tolnád folyamat elemental reakciókat. Kipróbálás alatt tényleg erős volt nagyon, de ott ugye ember főleg az adott karaktert nézi, de amúgy csapattal jó játszani. Nagyon hergelődök felé, hogy csak kéne, de ha tényleg bejön Ayaka 1.4-ben (vagy akár 1.5-ben), akkor esélytelen egy Ganyu után a fix Hu Tao majd fix Ayaka beszerzése.
Jó is lenne, ha kiesne Ganyu, majd ugyanabban a 10-esben, de utána egy Jean pl., és így 90-en belül jön Hu Tao, na akkor még esélyes is, hogy össze szedjek annyi primot amivel fix Ayaka is menne később.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
válasz kill_switch #3104 üzenetére
photoshop
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #3105 üzenetére
Attól függ hogy akarja használni az ember. Melt compban most a legjobb cryo karakter supportként. DPS-ként is lehet csúnyaságokat csinálni vele, nekem 23 ezer a melt DMG-em a duplacharge esetén úgy hogy még nem volt alkalmam rendesen felfegyverkezni ganyut (béna artifactok, lvl60 ganyu+fegyver), de ez nem a legoptimálisabb használati mód, mert a cryo-ra pyro többet sebez mint pyro-ra a cryo.
Én Albedo, Sucrose, Bennett mellett futtatom most, folyamatosan váltogatok a karakterek között. Bennett-el pyro-t rakok az enemykre meg használom az ultit a buffhoz, Sucrose-al összehúzom őket egy pontba majd rájukeresztem Ganyu ultiját, Albedo-val meg mindig lerakom a virágot, ha letelik a 30 sec vagy kimozdulnak a körből az enemyk. Ezek mellett charge attackolok.
Én is azt hittem hogy tök unalmas lesz játszani vele, viszont szerintem nem így van. Még pluszba oda is kell figyelni arra hogyan pozicionálod magad, mivel az AOE nem kör alakú hanem egy egyenes vonalú a lövéstől számított pozíció szerint.
Mobilon játszok egyébként, de én egy ritka kivétel vagyok. Kb ugyanúgy játszok mint PC-n (kettő dolog tart vissza, a kijelző mérete és a ~80ms input lag) mivel már egy bő évtizede játszok mobilos FPS-ekkel.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez mese habbal szerintem...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #3108 üzenetére
Ez egy livestream felvétel volt, élőben húzta ki ezeket. Ilyenkor érzem azt igazán hogy mennyire vagyok szerencsétlen
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #3108 üzenetére
Ps-ről lett felvéve, ott nincs photoshop, itt benne van videóban is a húzás.
https://www.youtube.com/watch?v=uw1JwDe1o2s -
válasz kill_switch #3110 üzenetére
Gondoltam, h igazi csak úgy érzem nekem ilyen max ps-el jönne össze
-
F34R
nagyúr
Nah ez fajt, ilyenkor megy el minden eletkedvem.
-
kill_switch
senior tag
Hát én is felhergeltem magam miatta annyira, hogy hazamegyek eldurrantom az összekuporgatott 25 wish-emet, de tuti csalódás lesz. XD
Pedig meg akartam tartani Xiao-ra, de mivel a múltkor kidobta Jean-t így az anemo most annyira nem téma. Ha kell akkor felhúzom őt, legalább heal-el is valamennyit.
Megint dob majd a számomra totál fölösleges vizes fiúból... -
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Olyan számokat írtok, hogy én kezdem úgy érezni a Fischl és melletti csapatom a fasorba nincs. Azért ő lvl80, fegyvere is, artifactok is türhetőek (persze nem a legjobb) de pár ezreket sebzek csak, felhúzott íjjal alig sebzek 3k fölött. Igaz ezek a pár ezres sebzések darlódnak folyamat, de biztos gyengébb mint az említettek. Mona-t most húzom, tegnap meglett BP lvl50, és megvettem a pass-t hozzá, jött a Solar Pearl fegyver. Még artifactokat passzintom neki, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős így.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #3114 üzenetére
Ha fischl a main DPS-ed akkor physical dmg buildet érdemes vele építeni... Itt van pl egy lvl80 phys fischl, elég durván tud sebezni ő is. Ha supportként használod akkor meg az elemental sebzésre kell fókuszálni.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Kijavítám magam, Ganyu nem a legjobb support cryo, még mindig Kaeya vezet az élen.
Kijött JinJinx és Tuner analízis videója és megcáfolták a redditorokat
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #3114 üzenetére
Azt vedd figyelembe hogy ők elemi reakciókkal kritekkel tolnak ilyen sebzéseket, physical dmg nem nagyon tud ekkorára mászni, viszont azt folyamatosan tudod osztani.
De fischlnél és monanál maradva, vizezd össze az enemyt engedd rá Oz-t aztán szépen folyamatosan sebzik egymást míg te pluszban tolod a nyilazást.
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3116 üzenetére
Igen? Akkor szolhatnal az enyenek, hogy kapja ossze magat, mert szetcsapjak mint a xart.
-
Sordoran
addikt
Köszönöm tippeket, otthon ránézek majd. Igen, alapból kissé hibrid most szegény leányzó, van physical dmg bonus artifactom, de a compound íjat nem húztam fel neki, pedig az is számítana. Nem tudom még mi lesz, ha Hu Tao beválik main dps-ként is, akkor lehet lefokozom szegényt sub dps-nek. Illetve Ayaka-t akarom még megnézni, de ő még messze van (pletyka szinten ugye 1.4 és 1.6 között valamikor jöhet).
Sub dps-nek amúgy tuti jól menne Fischl, mert az elemental reaction-jével így is iszonyat sebez, csak ugye az nem tart örökké.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #3110 üzenetére
Akkor meg boostolt acc...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #3120 üzenetére
Az a kérdés hogy előtte mennyit nyitottál
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3122 üzenetére
87et
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #3122 üzenetére
Ebből a bannerből 30-at húztam mikor kijött, abban a 30-ba nem volt semmi csak a vizes ratyi, most meg 3.-ra bejött, tehát 33 wish-be került ha úgy vesszük. Tény, hogy mostanában sűrűbben jönnek az 5 csillagos karakterek nálam, de ehhez hozzátartozik az is, hogy AR40-ig az ég világon egy 5 csillagos karakterem sem volt a traveleren kívül, soha nem adott egyet sem. Azóta Diluc, Qiqi, Jean, Keqing meg most Ganyu. Azt nem számoltam azóta mennyi wish ment el, de szerintem 100-150 között max. Hogy lehet accot boostolni? Érdekelne!
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #3124 üzenetére
Van egy pity rendszer miszerint a 90.-edik húzásra garantáltan kapsz öt csillagost és ez nem resetelődik bannerek között (tehát elméletben ha húztál 87-et ezelőtt, akkor garantált öt csillagost kaptál most). History-ban tudod megnézni hol tartasz. Emellett van egy soft pity rendszer is a játékban, 76.odik húzásnál boostolja az ötcsillagos esélyét 20%-kal, és utána szépen lassan csökken egészen a 90.-ig, ahol garantáltan kapsz egy öt csillagost. Nagyon kicsi az esélye hogy valaki eljut a 90-edik húzásig, statisztikailag a legtöbb ember 76-82 között kapja meg valahol.
Boostolni nem lehet az accountot, Sirandrish csak irigykedik
Üdv. Johnny
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Akkor most nekem megint uborkaszezon jön... Kár, mert egy Mona még jöhetne. Harcra mondjuk nem biztos, hogy használnám, de felfedezgetni szimpatikus lenne. Bár Diluc szereti az ázott ellenfeleket 10+ ezres sebzésekkel szárítani.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #3126 üzenetére
A látványon kívül azt is szeretem a monával hogy gyorsabban lehet vele közlekedni bárhova, főleg a 2 anemo is van a partiban és/vagy Diona shieldjét aktiválom (+10/20% movement speed).
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #3124 üzenetére
HA elé nézettséget generálsz, akkor a mihoyoval tuti meg lehet tárgyalni
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Ha jól értem, ha nekem most 20 wish kell a következő pityhez akkor jó eséllyel lehet benne akár két 5 csillagos is?
-
Ghostface
senior tag
Egy kis Mini game amivel lehet egy kevés primogemet szerezni:
Slime ParadisePSN: Nifty_Ghostface
-
Én annyira büszke vagyok magamra. Le tudtam verni az elektro kockát Tegnap még nem ment de mókoltam a csapaton (2 tüzes, levegő, föld) és ma meg lett, kb. 1 másodperc maradt És mostmár word lvl 2
-
Urzu_7
aktív tag
Az Anemo kockáknál vért izzadtam mert fogalmam nincs mivel tudnám megsebezni hogy az gyors legyen plusz még várni és repkedni és összeszedni gömböket hogy aztán újra feléledjen és fél percig sebezhetetlen legyen mert valamin gondolkozik... A geo és elektromos kockát szerettem mert nem csináltak ilyet csak meg pusztultak szépen csendben.
Örülök hogy vége és remélem ha legközelebb ilyet csinálnak kicsit megerőltetik magukat a készítők mert nálam voltak olyan körök hogy egy perc is simán elment amíg sebezhetetlenek voltak, ilyenkor inkább kiléptem és újraindítottam. Nem lett volna semmi bajom ezzel az egésszel eventtel de időt szabni egy olyan boss ellen amiről pontosan tudják a készítők hogy vannak ilyen fázisai elég Ganyuság.
giran~
-
wandor0930
aktív tag
Anemot igazából bármivel csak elementál(kivéve anemo és geo) sebzés legyen.
Ezek az üresjáratok sajna benne vannak, engem is felhúzott 1-2szer, mert csak az időhúzása miatt nem lett meg...
Utolós 3 kiváltható cucc nincs meg, hétvégén majd még ránézek hátha valahol tudok finomítani az eredményen. -
wierra
senior tag
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3131 üzenetére
Akkor viszont csak 24 wish telt el, szóval messze a pity.
-
F34R
nagyúr
Maradt meg egy story quest az alaptortenethez, a Childe-s. Szoval mikor a Fatui-kat kell meggyalazni viszont ahogy AR40 es WL5 lett kicsit mintha erosebbek lennenek.
Probaltam eloszor nekiesni a Pyro shooternek, mert az ket golyoval izmosan leszed; akkor is megmurdeltam, aztan probaltam ot mellozni es ramenni a Cyro dagadekra, de beleszolt a haverja boxos janos. hogy a pi-be tudom oket leverni, anelkul hogy agyergorcsot kapnek.
Rantotta es a nyers hus sem segit, mert revive utan egybol pusztulasok vannak. Barbara jelenlete sem segit a helyzeten. -
Sordoran
addikt
Az a küldetés nekem is szokatlanul nehezebb volt. Mondjuk annyi, hogy ha már újra Childe került kezembe, vele akartam megoldani, nem ment. Utána újra nekifutottam, de már saját csapatommal és így sikerült, szokásos taktikával: először dagi, utána a nagy kalapácsos majd a vézna lövész. Mindig a kalapácsossal szenvedek jobban, mert nincs cyro csapatomba, így pajzson át kell leütnöm.
-
Sordoran
addikt
Ez teljesen csapat összetétel függő. Nekem Fischl-Zhongli-Mona-Xiangling van, itt Zhongli-val felcsapom pajzsot (healem nincs), és Fischl a main dps, tehát vele ugrálok, és lövök. Mona és Xiangling pedig rásegít, attól függően milyen elemü az ellenfél, Goba fújja a tüzet vagy a dummy tauntolja és vizeli le őket.
-
törölt tag
jsSK8n23jzR - 100 Primogem és 10 Mystic Enhancement Ore
dU2mhjQL1ZT - 100 Primogem és 5 Hero's Wit
nBEm3myAL2b - 100 Primogem és 50,000 Mora
Beválthatóak itt vagy játékon belül a "Settings > Account > Redeem Code" menüpontok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
1.3 kedvcsináló. Választható 4* karakter =D
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
Lehet lesz kisebb és nagyobb méretben is. Ő fogja dobni egyik alapanyagot Xiao és Hu Tao fejlesztéséhez (amiből csak pár darab kell egy-egy ascend-hez), így nem hiszem hogy (csak) normál ellenfélként lesz jelen.
Akkor kapni fogunk egy ingyen 4* karaktert? Így lesz meg végre Xinyan... (videóban is tolta a koncertjét)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
Az a sárkány furi, több elemmel is mutatják ebből azt gondolnám sima enemy, de méretéből adódóan inkább bossnak tűnik.
Kariból meg egyértelműen Ningguang jön ha választani lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest