Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #3950 üzenetére
5*? Ayaka elott szerintem meg visszahoznak regi bannert.
Hu Tao-t en sem huzom ki, ha netalantan ossze is jonne nincs megfelelo Polearm nalam amivel ki tudnam hasznalni. A wish csak egy dolog, felhuzni sem tudom rendesen. -
Sirandrish
Topikgazda
Az is érdekelne hogy Klee mikor jön vissza? Lehet rápórbálnék.
Van még egy felesleges Skyward könyvem, és akármerről közelítem meg a dolgokat, talán vele tudnám kihasználni. Annyira meg nem gyakori az 5 csillagos drop, hogy félvállról vegyemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Az Abyss most nagyon megy...11:1ig elmentem max csillaggal, csak most nincs időm többre, de majd pénteken rámegyek a 11re meg ha tudok, a 12re is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #3952 üzenetére
Venti volt első 5* banneres, szóval a rerun-t ő kezdi. Szerintem esélyes, hogy megint 3x 2 hetes banner lesz, elsőn Venti, utána egy standard (Diluc, Jean vagy Mona) majd végül egy Klee rerun. Ha mégis 2x 3 hetes lesz, akkor Klee csúszhat későbbre. Mihoyo helyében amúgy logikus lépés lehetne, ha Inazuma érkezéséig az összes eddigi 5* újra bannerre kerül.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #3954 üzenetére
Egy Monára még lehet rámennék....ő is tudja kezelni a varázskönyvet
Pyro karakter amúgy sem feltétlenül kéne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #3953 üzenetére
en szenvedek vele mert hogy is mondjam a 2nd team fing.
majd raprobalok ha ningu es jean is fentebb lesz lvl ben -
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #3952 üzenetére
Nemtudom, ha valoban jon a Mondstadt event akkor szerintem nem soka. Neked csak Japan hangal szabad akkor jatszani
-
Sirandrish
Topikgazda
Én most találtam valamit, mert úgy nyomtam le első próbára minden szintet mintha közelető lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem majd csinálok egy makrót, ami azt tudja majd hogy amint Kleere váltok, a játék lenémul, és elkezdi ezt nyomatni a fülembe. Ennek majdnem olyan a hangja mint a Japan Kleenek
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3937 üzenetére
Végre nekem is C6... C2-vel kezdtem a Keqing bannert, a Xiao eventből jött egy és a márciusi boltból még egy. 85 wish csináltam, hogy legyen két(!!!!) db Ningguang-om...
Húzásaim:
8. Benett C6
12. Ningguang
21. The Bell
30. Barbara C3
39. Sacrificial Bow
41. Keqing C1....
48. Benett C7
57. Rainslasher (itt azt hittem eret vágok)
60. Benett C8
68. Barbara C4
69. Sacrificial Sword (ennek kifejezetten örültem)
78. Benett C9
85. Ningguang C6Jól látjátok, Benett-et eddig 10szer szereztem meg, amiből 1 volt a havi boltos ajánlat... Annyira jó, hogy a C6 neki egy rakat sz@r, így ötnél meg kellett vele állni. Azóta világít nekem A 4 Benett helyett még 2 Barbarának is ezerszer jobban örültem volna, neki a C6 egész jó cucc Abyssba. Keqing-nek se örülök, viszont az utolsó 5* után pont a 90. húzásra lett meg Ningguang C6, így kötelezően jönnie kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Attól hogy feltolod C6ra, még az C5ös cuccot is megkapja, szóval add oda neki nyugodtan azt a hiányzó constellationt..ne villogjon szerencsétlen
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3962 üzenetére
Szerintem nem értjük egymást Benett C6-ja azt tudja, hogy az burst-ben állva a sword, claymore és polearm használó karakterek tűz sebzést fognak okozni. Vagyis ha én benne állok egy Razorral, kezében Snow-Tombed Starsilver-rel, akkor annak a bónusza semmit sem fog érni, mert nem fizikai támadásnak, hanem tűz támadást fog minősülni. Úgy mint Chongyun skillje. Ahogy az artifact gobletjénél a fizikai/víz/jég/stb se fog számítani, csak a Pyro. Úgyhogy Benettnek a C6 kifejlesztése felér egy tökön rúgással.
-
Sordoran
addikt
Véget ért a nagy artifact gyűjtögetésem, holnap már öltöztethetem Hu Tao-t. Általános kérdés, circlet-nek a crit rate éri meg általánosságban fő statnak? Ugye crit minden karakternek jól jön, és sub statokból nem jön ki olyan sok. Írják még, hogy crit dmg is jó, de mi értelme annak, ha nem critel eleget.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #3964 üzenetére
Szerintem attól függ mi van a többi artifactban (esetleg a fegyverben), én legalábbis ez alapján döntök.
Hiába a crit% is ha lópikulát nem sebzel critelve, illetve a critDMG sem ér semmit ha szökőévente egyszer üt be.Azt szokták írni hogy kb a 1:2 (crit% - critDMG) arányt jó tartani, én is nagyjából ez alapján szoktam építkezni, de ha crit%ban megvagyok egy 60-70% körül akkor már nem annyira törődök ezzel az aránnyal és inkább DMG felé húzok.
-
Sordoran
addikt
Megvan az esély még fegyverre, de szerencse kérdése. Holnapi nap lényegében ez lesz izgalmas. Karakter banneren 75. wish-el állok, szóval nagyon közel egy 5*, aki 50% eséllyel lehet Hu Tao. Ha nem jön elsőre az se baj, van elég primom még akár 90-re is (16800 kell legrosszabb esetben, és van 17k, bolt resetből vehetek még 5 fate-et, és bp pass-al lesz még 4 fate és 680 primo) . Na de, ha előbb jön, akkor többet tudok húzni fegyver banneren, ahol már 55-nél járok. És ha sárgán felvillan is csak 37,5% esély rá. Szóval drukkoljatok. (btw, talán C1 lett volna esélyes, de azt nem tartom annyira jónak hogy költsek rá)
wandor0930: Tényleg, én is olvastam valami ilyen arányról. Akkor megnézem holnap ha már nálam a csajszi, na meg milyen fegyverrel fog üzérkedni. Staff of Homa nagyon jó lenne, ha pórul járok akkor pedig a primodal jade winged-spear már megvan aminek a crit%-ával se leszek nagy hátrányban. Crit dmg-es artifactom pont van 5* a crimson witch set-ből. Egyedül a pyro dmg kakukktojás, abból csak 4* van más set-ből.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3968 üzenetére
Keqing 16 óráig lesz elérve, Hu Tao pedig 18 órától.
------------------
Gnostickal kapcsolatban. Meg tudom csinálni, hogy előbb a promo-t és a wisht veszem ki, majd azután a fegyvert?Xiaoval lenulláztam magam. Onnantól szorgosan farmolom a promogemeket. Elvileg pittyig még eltudnék jutni, de így is csak 50%, hogy megkapom Hu Taot.
Ha szerencsés vagyok, akkor jön neki a Death Match, ha nem akkor a Ninguangnak az R2-es Solar Pearl.még ehhez egy kicsit a Hymn miért nem a BP maximális szintjét növeli meg 10 szinttel ahelyett, hogy az előrehaladásodat növeli. Mert tényleg 3 hét alatt kifarmoltam, és van még 2 hét a resetig.
Sordoran #3924
Jó de ahhoz képest, hogy még legalább háromszor, vagy akár négyszer ekkora lesz a játék, úgy jelen állapotában tényleg csak egy "demó".[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Sok sikert majd mindenkinek Hu Taohoz
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #3971 üzenetére
En csak streamet nezek hogy huzzak ki
-
Mike
veterán
én Razorral használom, szépen pusztítanak ketten az overloaddal. Kevés olyan ellenfél van, amire ők ketten nem elegek. Bennett jobban gyógyít mint Barbara, így healer sem kell. Zhongli a bónusz a tornyával, pajzsával, de nélküle is elvagyok. (a jeges pályán szoktam rá erre, ott nem volt idő egy karakterrel karodzgatni.) Igazából most már azt szeretném, hogy azt a pár karaktert tudjam fejleszteni akik vannak, jobb artifact, jobb fegyverek, de ez elég nehézkes (AR 45-ön üdülök, de Bennett, Razor 80-as, 80-as fegyverekkel)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #3978 üzenetére
Ez lett a Hu taoból?
Nem maradt primo?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #3979 üzenetére
12 ezer primogem és 28 intertwined fate ment bele, nem jött össze sajnos.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Na megtörténtek a nagy húzások nálam is. Én egy szép unalmas videóval készültem, amiben elvertem egy kevéske primot. A kérdés nem az volt, meglesz-e, hanem mikor, és marad-e primom fegyver bannerre, és ha igen, ott bejön-e a 37,5%.
ENJOY (első kommentben ment időbélyegző minden 5 csillagoshoz annak aki nem akarja végig nézni, videó közepe az első szárnypróbálgatások pár harccal)
BONUS egy kis Hu Tao vs Oceanid
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #3982 üzenetére
Köszi! Most folytatódik a gyűjtögetés Ayaka-ra.
-
Sordoran
addikt
Láttad volna a farkas boss harcot. Ilyen gyorsan még azzal se végeztem. Na jó, Fischl-el folyamat távolságot tartani, rohangálni a támadásai elől fárasztó. Most viszont nem törődtem vele, ha 50% alá esik hp-m még jó is. Beálltam alá és vertem. Az is lement pikk-pakk. Oceanid Fischl-el amúgy is egyszerű, de Hu Tao-val gyors is.
wandor0930: Videón nem látszik, mert nem rögzítette amikor a historyt átlapoztam, de idén még egy 5* se esett. Szóval ez a kegyesség nagyon, de nagyon kijárt!!!
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #3989 üzenetére
Dendro karirol lehet mar hallani pletykat?
-
Sordoran
addikt
Jelen pillanatban Yaoyao az egyik, őt 4 és 5 csillagosnak is pletykálják. (szerintem nem lenne meglepő ha 4* lenne és ingyen járna mindenkinek valami quest után, csak hogy mindenkinek legyen egy dendro karaktere)
A másik pedig Baizhu lehet, vele találkozhattunk Qiqi-nél a cocogoat küldetés alatt.Amúgy így, hogy kiesett a fegyver, holnap nekiállhatok farmolni hozzá anyagot. Nem készültem rá, így marad a jade spear addig Hu Tao-n. Közben alakul fejben a két csapat abyss-hoz, nekiállok felhúzni Bennet-et és Jean-t, valamint Xingqiu-t is.
1. csapat: Hu Tao, Bennett, Zhongli, Xingqiu
2. csapat: Fischl, Mona, Jean,Ayaka/Rosaria/ChongyunSzerintem Rosaria-ra rápörgetek majd 1.4-ben, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
No, az egész havi farmolásomat megérezte Hu Tao és lelökte inkább a kis Jiangshit-t... Elfogyott minden és 11 húzásra vagyok a következő pitytől ami garantáltan Ő lenne (vagy nem, nem tudom hogy működik).
Két hét alatt lehet szerezni 1760 f2p primot?Addig is felhúztam Xianglingot, Klee-t és Benettet hátha megszán a játék.
giran~
-
Shiro
senior tag
Talán még egy kicsivel tőbbet is.
840 összejön a napiból. Holnaputántól lesz megint egy primo gyűjtős event.
Illetve mehetsz még ládákat vadászni. -
Mike
veterán
válasz wandor0930 #3986 üzenetére
hát... mivel kb péntek esténként játszom vele, már egyáltalán nem érdekel ki vip ki nem. nekem az utolsó eventes 10esre is adott 1 db 4es könyvet. Bennettet nem, isten őrizz. mint írtam, meg vagyok elégedve a mostani karaktereimmel, de 80 fölött már kicsit több grind kellene, ahhoz meg nincs kedvem. van még ezer más játék is. ezzel együtt jó kis játék ez, a többi fejlesztő példát vehetne róluk: mindig van új tartalom, elégedettséget mérnek, ilyet pl egy Rockstar mikor csinál?
-
Sordoran
addikt
Tehát kell egy pyro karakter, ezért 3 másik pyro-t húzol addig? Forró egy csapatod lesz.
Amúgy a welkin-t megvehetnéd, nincs 2000 ft, és rögtön kapsz 300 crystal-t (ami 1:1 arányban váltható primo-ra), majd 30 napon át napi 90 primo. Ezzel együtt simán megvan a kívánt mennyiség. Pénzköltős opciók közül ez a legjobban megérő, csak ugye 30 napra lebontva kapod meg a jutalmat, és így nem is tudsz többet venni belőle egyszerre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest