Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
Nem tudom, tudjatok-e, de PC-n elegge negativ visszhangot kapott a anti-cheat... Jatekbol kilepeskor nem all le, uninstall meg nem szedi le. Mivel tul sokan szova tettek, ezert "jofejsegbol" 30 ora mulva kijon a patch, hogy mar "csak" jatek alatt fut.
Persze azt se kell elfelejteni, hogy ez az anti-cheat kernel szintu hozzaferessel buheral, ergo 100% hozzafer a teljes adatmennyiseghez, ami a PC-n van, es csak azt nem kuld vissza a kinai szerverekre, amit nem akarnak.
En ezert inkabb PS4-re szedtem le, arrol gyujtheti az 5 masik jatek adatat
-
scyllafren
senior tag
A karakterek a Wish-nel vannak. Nem lehet (barkit) egybol venni, csak random, hogy kit dob es hogy dob-e karaktert. Ezert gatcha game Mint a Kinder tojas, csak azutan tudod meg, hogy milyen jatekot kapsz, amikor mar megvetted
Mas: van valakinek jo leirasa, hogy mire erdemes kolteni az osszes fajta currency-t? Foleg, ha 0-t akarok az IRL penztarcambol kolteni
-
scyllafren
senior tag
-
scyllafren
senior tag
-
scyllafren
senior tag
Az en jelenlegi csapatom: Noelle/Lisa/Barbara/Amber. mind lv 40, 40-es fegyverrel es 4-es artifaktokkal.
Noelle a mindenes. Ha elemental ellen megyek, akkor Lisa/Barbara 3-3 sima tamadas, mivel autoaim es kombo Barbara gyogyito is. Amber meg gyufanak van -
scyllafren
senior tag
Igen, mivel varazslok, ezert auto a legkozelebbi ellenfelre celoznak, nem ugy, mint az ijaszok charged arrowja.
Ezert se szeretem (annyira) Fischl-t, mert ija van, Lisa meg konyv/orb.
Amint lesz egy olyan tuzes karakter, ami vagy charge-a vagy rovid cooldown-os skillje van, egybol cserelem le Ambert is... De sajna meg mindig o a legjobb a faklyagyujtogatasra... -
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #267 üzenetére
Gyogyit mindket kepessege, plusz vizez, ami jo elokeszites pl villamhoz, meg elolt tuzeket/tuzes fegyvereket.
-
scyllafren
senior tag
Parat rerolloltam, a hatodiknal vegre beadta Qiqi-t... Tenyleg aranyos es brutal eros Mint a fokarakter, egykezes kardos, de gyorsabb es fagyaszt. Ugyhogy viszlat AR28, kezdem a jatekot elorol
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #406 üzenetére
Udv a gacha-vilagban En jatszottam AR27-ig, aztan 6 reroll (AR7-ig) es utana osszes wish, ami belefer. A hatodiknal esett egy Qiqi, ott abba is hagytam, most o a fokarim
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #493 üzenetére
nyomasd fel rank 5-re, azzal a Debate Club a legjobb 4*-os fegyo (nem eliras)
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #503 üzenetére
Nem, ha van tobb ugyanolyan fegyvered, akkor egymasba olvasztva a kek szinu szamot a kepessegebe noveli. Es 5 a max. A enhance-nal a harmadik opcio.
-
scyllafren
senior tag
-
scyllafren
senior tag
Egy-ket hete nekem beadta Ningguangot. Elsore furcsa volt, de ha jol van epitve, akkor brutalisan eros es kepes szolozni tobb enemyt is.
Lv 40-es, lv 40-es konyvvel, csak arra kell figyelni, hogy sima-sima-sima-charged-elorol , es ha a fal vagy ulti hasznalhato, lerakni oket. Ultit szinte csak akkor, amikor fal lent van ES cooldown lejart, mert ultival fal eltunik, es egybol le lehet rakni.
A jelenlegi partim Qiqi, Ningguang, Beido es Amber. Ha bedobna Klee-t, Ambert dobnam egybol O csak gyufanak van meg puzzle megoldonak. -
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #1121 üzenetére
Rerollhoz nem kell uj emailcim, csak username es jelszo Csak rakj szamot a username vegere En hatszor rerolloltam, mire Qiqi-t beadta, azota megint AR31
-
scyllafren
senior tag
válasz Yodamest #1194 üzenetére
Nekem most annyi 4*-os artifactom van, hogy a harmast csak akkor hasznalok, ha otthagyom egy lv1-esen, vagy a szetthez kell. AR34. Az artifaktoknal a pozitivum, hogy nincs szinthatar, es csak a 15-20% xp-t "veszited" ha egy szintezettet raksz egy masikba. Pl maxolt 3* az +12, egy 4*-osba belerakva asszem olyan 9-10 szintet ad neki.
Fegyvernel ott az ascend, ami miatt sokkal jobban kell figyelni, mert rengeteg XP-t lehet bukni.
Roviden: Ha jo 3* -osaid vannak, plusszold fel oket nyugodtan, max belerakod egy 4*-5* -osba.
-
scyllafren
senior tag
Ha valaki hirtelen nem tudna mit farmoljon, talaltam egy hasznos reddit linket.
-
scyllafren
senior tag
A bountyk a 3 agu ikonon vannak, ugyanaz, mint Paimon ruhajan. Monstadtba a kocsma melletti varoskapunal, Liyuebe meg a adventure guild mogott 2 utcaval.
A requestek kozosek a varosokban, ergo ha egyikbe megcsinalod a heti harmat, a masikba mar nem vehetsz fel egyet se. Az kesobb lesz fontos, hogy ott vedd fel, ahol meg novelni kell varos-szintet.
A bountynal, meg a legalsot vegyetek fel, mert ha nem sikerul, akkor nem szamolja. Ugyanugy harom van, es igaz, nehezebb, de az adja a legtobb rewardot. -
scyllafren
senior tag
A Discord link mar nem el, van uj vagy idokorlat nelkuli? Vagy az a szerver megszunt?
Ha legutobbi, akkor van egy permanens szerver: Discord, itt csak annyi kell, hogy koszonj, es adminok adnak tagsagot, es lehet dumalni. Ha kell, csinalunk kulon szobat, voice-al.
-
scyllafren
senior tag
Ezzel vigyazz, mert ezalatt is gyulik a AR xp, es ha akkor csinalod meg a "rank up"-ot, amikor mar 5 szintnyi XP osszejott, akkor 2 WL-t is ugrik, akkor meg berosalsz
@Jumozorz: En kaptam volna azt a 2 Ningguant, odaadnam erte Childe-t, most dobta, es utalom az ijaszokat...
-
scyllafren
senior tag
válasz Trk.Adam87 #1665 üzenetére
Siman gyalog menj be, nem vedi semmi. A vedelem a piros vonalon tul van, nem a kek terulet. Pl indulj a keken beluli teleporttol, az van a legkozelebb.
-
scyllafren
senior tag
válasz Trk.Adam87 #1670 üzenetére
Ja, igen. Az a terulet sztori, azert van lezarva. Folytasd a fo kuldit, es feloldodik.
-
scyllafren
senior tag
En is kb ugyanitt tartok, varom a kovetkezo "chapter"-t
Meg egy tipp: aminel lehet hasznalni a condensed resint, ott mindig azt hasznaljatok, mert dupla loot dupla resinert, de csak egyszer kell harcolni, tehat idomegtakaritas, es csak egy extra crystal core-ba kerul, amit konnyu gyujteni.
-
scyllafren
senior tag
Ha olyan dolgot utsz le, ami 20 resinbe kerul, akkor kapsz X dolgot, es a harc tart Y percig. Logikusan 2 harcnal 2X dolog, 2Y perc alatt. Ha a 20 resin helyett (ha felajanlja) odaadsz egy condensed resint, akkor az Y perces csata utan 2X dolgot kapsz, ketszer annyi resinert + 1 crystal bigyoert, amibe kerul a condensed resin.
1 condensed resin = 40 resin meg egy crystal bigyo, amit a nagyon fenyes pillangokbol lehet szerezni.
Remelem, igy erthetobb.
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #1694 üzenetére
Akkor szamit bele, amikor keszited, tehat nem veszitesz vele.
@wandor: Idot sporolsz, es csak egyszer kell harcolni, ami nehez, vagy unalmas harcoknal kifejezetten jo.
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
A mostani eventben 600 kavicsert kapsz 150 20k-s xp cuccot, az legyen az elso, az kitart egy darabig
-
scyllafren
senior tag
Mindketten EU szerveren vagytok, ugye?
-
scyllafren
senior tag
válasz Komplikato #1895 üzenetére
Valami blokkolja a coop-odat, tuti egy masik questbe belekezdtel, de nem fejezted be. A meteorhoz kell a coop mod meg szolohoz is, tehat ha kis piros karikat latsz a bal felso sarokban a coop ikonon, akkor nem fog menni, amig fel nem oldod.
-
scyllafren
senior tag
Ez rossz tanacs.
Mivel az AR xp-t utana is kapod, csak nem latod, igy ha halogatod, lehet hogy 2 world levelt ugrasz, mikor megcsinalod. Na AKKOR fogsz szenvedni a karakterfejlesztessel. Jobb azonnal megcsinalni, es akkor mar jonnek a jobb alapanyagok, es fejlesztheted a karaktereket.
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #4511 üzenetére
Azok a karakterek, akik teleportalnak vagy hasonlo modon mozognak (Pl Mona), azok ki tudjak kerulni a bubikat ha szembe mennek vele es jobbklikk vagy shift.
-
scyllafren
senior tag
Nekem elozo csapatom Ningguang, Noelle, Qiqi es Amber (volt), most epitem ujja a csapatot, es ugy nez ki Lisa, Xiangling, Qiqi es Noelle lesz az uj fo csapat.
Jelenleg ezek a karakterek vannak, tippeket elfogadok
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
Childe-vel egy problemam van, utalom az ijaszokat Elfelejtettem irni. Amber csak azert annyi szintu, mert kell a puzzle-khoz, meg még mindig o a legjobb az elektro boss 3 kockajat kiloni
Razor jo lehet, de Noelle pajzs-tankjat szerintem nehezen ubereli. Childe helyett Barbara lenne meg jo, de a self-wet (pun intended) miatt nem szeretem.
-
scyllafren
senior tag
válasz Roland861010 #4603 üzenetére
Kapsz egy targyat, amivel a karakter sorban kovetkezo "csillagallas skilljet" kinyithatod, meg kapsz olyan cuccot, amivel a Paimon boltban vehetsz dolgokat (elso tab). Ha megvan mind a 6 szint, akkor annyi cuccot kapsz, hogy pont +1 pullt csinalhatsz, de arra nincs garantalt 4*, es mivel minimalis az eselye, hogy az legyen, altalaban a szokasos 3*-os fegyvert kapod.
Roviden: ha nem C6-os a karakter, akkor nagyon jo, ha C6-os, akkor sz*rt se er
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
válasz Roland861010 #4610 üzenetére
Battle Pass, "Gnostic Hymn", a masodik sora a szerezheto cuccoknak a Battle pass rendszerben, naponta kell 10x banyaszni pontert, de ha megveszed, az is beleszamit.
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #4713 üzenetére
Ha ez nem PvP, akkor egy Qiqi-vel be tudok szallni, igaz, csak 70-es, es kene par nap, hogy ascendelni tudjam, de o az egyik main-om, szoval eleg jo vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest