Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Steve1207 #257 üzenetére
Eszméletlen. Ezért is gondolkozom, hogy veszek valamit a játékban, hogy támogassam a fejlesztőket, már 25 óra játékidőm benne van, elég rövid idő alatt. Most az a 2k a "legkevesebb".
Attól tartok kicsit, hogy a fejlesztők fordulnak 180 fokot, azon láttán, hogy mennyire is siker a játék és szépen átmegy P2W/paywall cunamiba a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #311 üzenetére
Szerintem neki egy karakterek közti váltás "féle" módszer kellett volna...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Steve1207 #330 üzenetére
azt már megnéztem, de nekem az a leírás nem mondott semmit
a wikin többet tudtam meg, de azt is, hogy hetekig fog tartani mire a második kardot, ls a könyvet felfejlesztem első! csillagra
pfff
kezdődik a szopatás, pedig még sehol sem tartok a játékban
és nem ám egy kell belőle, mindjárt 3
és még véletlenül sem dobná common ellenfél, isten őrizz, túl sok embernek lesz 20+ -os kardja, undorító[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Steve1207 #335 üzenetére
hát nekem meg nincs
vettem 3 ilyen fogat a csajtól, abből csillagoztam a főkari kardját
de Chongyunnak is kardja van, Barbarénak oylan könyve amihez szintén ez a fog kell.
sőt ha jól emlékszem Razor kardjához is az kell
tehát ez oylan 9 darab
nálam ott fog kifulladni a játék, ha azért egy hónapon keresztül kedden és pénteken el kell indtísam, hogy tudak farmolni ilyen szart -
törölt tag
válasz Steve1207 #346 üzenetére
Azt azért én is megerősíthetem, hogy content részről nem kell aggódni, hogy a Mihoyo elhanyagolja a címet, már csak a Honkai Impactből kiindulva is (a fejlesztő cég másik mobilos játéka).
Jelenleg 33-as szinten van az AR, most több idő volt ilyen elfoglaltságokra, ezért egy kicsit meg is szaladt a szekér. Sztori küldetésem jelenleg nincs, valamint az Anemo-/Geoculusok lettek összegyűjtve. A többi csak részben.
Ezért írtam (magamból kiindulva), hogy egy idő után a napi teendő nagyjából a fentebb felsoroltakból állhat, ha sokat játszik vele az ember. De ez már csak egy egyéni szoc probléma, amivel előre tisztában voltam. Ha nem lesz rá szabadidő, nem pörög ennyit. De tény, hogy a játék világa nagyon is magába szippantott. -
saelin
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
válasz Steve1207 #491 üzenetére
Nem láttam a közelében semmit, ami segített volna. De a fentebb linkelt térkép alapján, ha megtalálom, eskü megőrülök, hogy ha valami tök egyszerűt kell csinálni, hogy elérjem, csak nem vettem észre . Mondjuk már arra sem nagyon emlékszem, hogy pontosan merre volt ez a hely, de ha hazaértem, addig vadászom míg meg nem lesz .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #515 üzenetére
Az az 5-6 másodperc lehetne egy gyorsgomb is ami meg csak 0,5-1 sec lenne
A csapatok közti váltás nagyon fapados...ami azért fura, mert a karakterek között meg olyan zökkenőmentesen megoldották hogy ihaj..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
KaitouP
nagyúr
válasz Steve1207 #664 üzenetére
Na de ilyen stílusosan? Elhiszem, rahedli online játékot játszok (CoD széria, Overwatch, Apex Legends, Valorant, stb.) de ott nem találkoztam ilyen megoldással, általában csak egy pop up ablak jön fel a játékok indításakor, hogy karbantartás lesz.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #776 üzenetére
Nem..geoculus van a szigeten, de staminával nem tudod elérni, csak ha fagyasztod a tengert
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #939 üzenetére
Csak az kapja meg aki a "host", szóval ahhoz hogy más is megkapja, ahhoz neked kell csatlakozni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #944 üzenetére
Át is lehet repülni amúgy. Nekem megvan, de ha neked kell, szívesen odaugrok neked.
701153074Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Steve1207 #959 üzenetére
Köszönöm! Én imádom, már fentem rá nagyon a fogam ahogy megjelent a karakter, és bár szeretem Amber-t, de egyelőre őt váltotta, kettő pyro karakter most nem kell, Amber meg sajnos lassabb.
Cuki a mozgása, a futása, úgy általában a megjelenése, úgyhogy mainelem nagyon.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5077 üzenetére
Mivel a játékban van crossplay, így azon kezdj amin jobban szeretsz játszani.
FPS-el, töltési idővel valszeg a PS5ön sem lesz már probléma (PS4en elég gyatra), így az az érv sem szól a PC mellett.
Én PC-n kezdeném, mert a székemet jobban szeretem mint a kanapémat, de ez egyéni referencia kérdéseEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Steve1207 #5077 üzenetére
Pc verzio nekem azert jon be mert winfosos tableten is fut(Full low beallitasokon) es napkozben melo mellett lehet a karactereket finomhangolni, wishelgetni. Ja meg az xbox joy kek fogon csatlakozik...
Este meg pcn csak csapatni kell.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5085 üzenetére
Maga a 35-40AR szint nem nagy kaland, mert javarészt a főküldivel meg is van, amin csak át kellene szaladnod, mivel már láttad. A sok sok bolyongás...hát, szerintem a játék legélvezetesebb része, szóval az nekem mellette szólna, nem ellene
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5089 üzenetére
Egyik ismerősöm fia kb 3 hete kezdte és már AR42...és nem egy időmilliomos a srác.
Ezt innen már neked kell eldöntened.
Szerintem az amit újra kellene csinálnod, az a játék legjobb része. Ha nem szeretnéd, akkor ne kezd előlrőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest