Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem a 4870-esen is játszhatatlan lett a DX10-es opciótól. Levettem simán továbbfelylesztett dinamikusra, és a csúszkákat is visszarakattam maxról oda, ahova az egyszerű menü Legjobb opciója rakja, AF-et lehúztam felesre, AA-t csak a legkissebbet adtam neki. 1920x1200-ban így se mondható épp simának. Vagyis random mód lassulgat meg. Néha fordulok egyet, akkor belasul, pár mp és megint simán fut, máskor meg egyfelé nézek, mégicsak leesik az FPS. Nem a 4Gb RAM neki a kevés, winyóról nem spawnol semmit, esetleg az 512Mb-nyi VRAM-ból fut ki néha, de abból se nagyon szabadna neki.
Ez 1.5.4-el, mert az 1.5.5 telepítése után el sem indult a játék.Rosszabb a helyzet mint a Crysis Warhead-nél. Ott DX9-ben már maxon is lehetett tolni 1920-ban. (jó, persze, AA meg AF nélkül, de ott az AF eleve nem is csinál semmit a POM miatt, az AA meg az edge detect miatt bugzana úgyis...)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest