Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezzel 2 gond van:
- Amíg nincs kiterjesztve a windows asztal a Geforce GPU-ra is addig nem működik a physx se. (erre igértek megoldást, de lehet hogy az elv marad csak épp nem kell hozzá monitort is kötni kérdéses kártyára és kézileg terjesztgetni az asztalt, hanem emulál magáak monitort és automatikusan extendel...)
- Tételezzük fel megoldódik az első gond, de...
Moddoltam a forcewaret, de nem hülye a Vista. A Creative hangkártyadriverből kiszedtem a ClassID-t, és így telepítve a hangkártyám mellett tűnt fel a 8500GT mint "hang, videó és játékvezérlő", de ugyanúgy a 43-as hibakóddal ált le. (általános médiavezérlőnek sorolta be, de az ugyanúgy WDDM videókártya lett volna...) Ha az Ageia Physx driveréből szedtem ki a ClassID-t akkor nem volt hajlandó rendesen feltelepülni és elindulni. (kinyomta még a radeont is reboot után...) Ha találomra adok meg ID-t akkor is ez a helyzet. a Tesla kártyák/rackek is display adapterként futnak...
Csináltam olyan minidrivert amibő próbáltam minden grafikai cuccot száműzni (directx és opengl bejegyzések, fileok, stb..) de nem jön össze a dolog.
Én legalább is feladtam, hacsak nem ír vissza valami okosat a microsoft aminek az esély 1%
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amatőr csillagászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest