Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha 256 vagy 512Mb-os menni kell. (mármint egymagában vagy másik geforce mellett tuti)
Én már 3-4 hete írkálom minden fórumra hogy ki kéne próbálni a Radeon + Geforce kombót és mindenki csak elméletben szólt hozzá. Erre ma lefixáltam egy apróhirdetővel és átutaltam neki egy 8500GT árát hogy postázza, erre mit ad isten? Pár órával később rögtön 3-an ugranak elő akik már ma kipróbálják mert úgy is van elfekvőben mindkét kártyából. (köztük te, de egy külföldi gyerek már túlvan az első próbán és Vista alatt nem járt sikerrel, XP-je meg nincs a gépén) Mindegy, most már csak kipróbálom én is itthon...
Nem azért az 1-2 ezerért amit a 7k-s 8500GT postázgatásával meg újraeladásával fogok bukni a dolgon de azért.

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest