Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha 256 vagy 512Mb-os menni kell. (mármint egymagában vagy másik geforce mellett tuti)
Én már 3-4 hete írkálom minden fórumra hogy ki kéne próbálni a Radeon + Geforce kombót és mindenki csak elméletben szólt hozzá. Erre ma lefixáltam egy apróhirdetővel és átutaltam neki egy 8500GT árát hogy postázza, erre mit ad isten? Pár órával később rögtön 3-an ugranak elő akik már ma kipróbálják mert úgy is van elfekvőben mindkét kártyából. (köztük te, de egy külföldi gyerek már túlvan az első próbán és Vista alatt nem járt sikerrel, XP-je meg nincs a gépén) Mindegy, most már csak kipróbálom én is itthon...
Nem azért az 1-2 ezerért amit a 7k-s 8500GT postázgatásával meg újraeladásával fogok bukni a dolgon de azért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest