- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na feltettem a Metro 2033 Redux-ot is, úgyhogy újra jelentkezek egy kis benchmarkkal.
A fő kártyán számoltatva a PhysX-et is:

A PhysX-et kitéve a másik GPU-ra:

Ha emlékeztek még az LL Redux benchmarkjaimra, ott is ugyanezek az eredmények voltak kb. PhysX-et a másik kártyán számoltatva kb. 5 fps volt a különbség.
Egyébként, ha kikapcsolom a PhysX-et, csontra ugyanazok az eredmények jönnek, mint a második esetben. Szóval úgy néz ki, hogy a PhysX kártya nem szűk keresztmetszete az FPS-nek, az gyorsan kiszámol mindent.
Még egy kérdésem lenne. Kikapcsolt PhysX-nél kerestem a különbséget, de nem nagyon láttam semmit. Míg a Batmanben nagyon látványos, hogy se füst, se repülő papírok, meg lengő zászlók, addig itt nem nagyon láttam semmi különbséget. Melyik látványelemért felel akkor itt a Physx?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest