Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Lord_B_

tag

válasz jetimokus #332 üzenetére

há igen, meg nem is.
    Nem haszontalan mert sok esetben a fizikai számitásoknál és itt nem a játékokra gondolok a videokártya tétlenül áll. A jelenlegi kártyák elé erőssek ahhoz, hogy számolják a fizikát, természetesen ez már a teljesitmény rovására megy mondjuk egy játék alatt, kevesebb FPS jobb fizika. Bár ez is kérdéses, mert nekem pl a CS Source 1920*1200 ben 8xAA és 16AF jóval 100 fps fölött van, néhol 400 is, de 100 alá nem esik. Ha mondjuk jobb fizikát kapok, de csak 60 fps el megy a játék már megérte mindenkinek. (Persze ez egy rossz példa mert a Source a havoc enginet használja)
    A legjobb teljesitmény érdekébe még mindig kell a PhysX kártya.
    És az nvidiának mindenképpen megéri, hogy a driver menjen az ATI kártyákon is, mert minnél több kártya támogatja annál valószinübb, hogy inkább PhysX fizikai motort épitenek a játékokba a fejlesztől és nem pl havoc engint... de ez már egy másik történet...

Szoval mindenképpen van értelme, ha pedig nagyon nem megy a game az emulácoóval akkor pedig ki lehet kapcsolni. Szerintem mindenképpen erős vas kell hozzá, x8xx as széria szerintem, egy x6xx -al szerintem nem fog csodákat produkálni

Új hozzászólás Aktív témák