Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus
üzenetére
há igen, meg nem is.
Nem haszontalan mert sok esetben a fizikai számitásoknál és itt nem a játékokra gondolok a videokártya tétlenül áll. A jelenlegi kártyák elé erőssek ahhoz, hogy számolják a fizikát, természetesen ez már a teljesitmény rovására megy mondjuk egy játék alatt, kevesebb FPS jobb fizika. Bár ez is kérdéses, mert nekem pl a CS Source 1920*1200 ben 8xAA és 16AF jóval 100 fps fölött van, néhol 400 is, de 100 alá nem esik. Ha mondjuk jobb fizikát kapok, de csak 60 fps el megy a játék már megérte mindenkinek. (Persze ez egy rossz példa mert a Source a havoc enginet használja)
A legjobb teljesitmény érdekébe még mindig kell a PhysX kártya.
És az nvidiának mindenképpen megéri, hogy a driver menjen az ATI kártyákon is, mert minnél több kártya támogatja annál valószinübb, hogy inkább PhysX fizikai motort épitenek a játékokba a fejlesztől és nem pl havoc engint... de ez már egy másik történet...Szoval mindenképpen van értelme, ha pedig nagyon nem megy a game az emulácoóval akkor pedig ki lehet kapcsolni. Szerintem mindenképpen erős vas kell hozzá, x8xx as széria szerintem, egy x6xx -al szerintem nem fog csodákat produkálni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest