Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
válasz
hunmario
üzenetére
Ja, akkor lehet, hogy ott nem is lesz. A trackitonline.ru-t ajánlom amúgy. Email értesítést is küld mindig, ha változik valami. Regisztrálni kell hozzá. De nekem bevált, mert mindent követ, szépen teszi a dolgát. Még címkézni is tudom a csomagokat, hogy mi micsoda.
-
elszabi
tag
válasz
hunmario
üzenetére
hunmario:
Mennyire van elírva a város? Teljesen más v. csak egy kis elírás? Utóbbi esetben azért van esély, hogy megkapod.
Az én tippem, hogy vissza fog menni nekik. És majd akkor eldöntheted, újraküldést v. pénzt kérsz vissza. Mivel ajánlott, így vkinek alá kéne írnia. De hibás cím esetén ez nem valószínű, hogy meg fog történni. Nagy tragédia nincs szerintem, csak hát idő-idő... Esetleg még a postával próbálkozhatsz majd. Mert látni fogod a TN alapján, hogy hol akad el a csomag - Pesten pl. a 100-as posta az illetékes ez ügyben, vidéken meg gondlom, a megyei legnagyobb. Ha ott van, akkor őket hívd majd fel és a TN alapján hátha tudnak még tenni valamit.
szerk: Akkor a győri postával vedd fel a kapcsolatot mielőbb, ha látnád, hogy oda küldték
Cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 46, 9001
Telefon:+96 547 600szaboknak: ez teljesen normális. a csomagok csak addig követhetők. majd vmikor megjön.

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő