- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Semmiféle 3 alkalmas vizsgalehetőség nincs gyakorlatban! Elméletig a szbaályzatban benne szerepel de ettől az iskola eltkint. 3 alkalommal lehet vizsgát lemondani vagy átjelentkezni! Erre értik a 3 alakalmat.
Pótvizsgadíjjat csak csekken mivel azon van az etr azonosítod, ha ezt átutalásban akarnád eszközölni az iskola nem tudna beazonosítani.
Az információk frissek és megbíhatóak, mivel most jöttem az új információs irodából. AJánlom mindeki figyelmébe nagyon kedvesek és segítőkészek. Én még mindig nem tértem észhez tőlük, ilyen nem tapasztaltam már több éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7420 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 1 TB SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- SAMSUNG 125cm (50") SMART 4K HDR LED 2027.04 ig GARACIÁVAL HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest