Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Semmiféle 3 alkalmas vizsgalehetőség nincs gyakorlatban! Elméletig a szbaályzatban benne szerepel de ettől az iskola eltkint. 3 alkalommal lehet vizsgát lemondani vagy átjelentkezni! Erre értik a 3 alakalmat.
Pótvizsgadíjjat csak csekken mivel azon van az etr azonosítod, ha ezt átutalásban akarnád eszközölni az iskola nem tudna beazonosítani.
Az információk frissek és megbíhatóak, mivel most jöttem az új információs irodából. AJánlom mindeki figyelmébe nagyon kedvesek és segítőkészek. Én még mindig nem tértem észhez tőlük, ilyen nem tapasztaltam már több éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest