Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
ady19
csendes tag
Sziasztok! Már a Gdf hídon is feltettem eme kérdést, de gondoltam ide is leírom..
Szóval az lenne az egyik legnagyobb gondom, hogy több mint fél éve informálódom azügyben hogy egy Informatikus Közgazdász végzettséggel, (áltanános menedzsment sávon) mégis milyen állást lehet megpályázni, mit keressen az ember ilyen álláskereső portálokon, mert hogy sokszor állati nagy pácban vagyok ezügyben... Remélhetőleg van olyan ember közöttetek aki tud nekem erre egy jó infot mondani, mert hogy sokszor kérdezgetik tőlem hogy mégis milyen munkát szeretnék, de még ezzel se vagyok igazán tisztában hogy mik a lehetőségeim. Annyit tudok hogy pénzügyet tanultam, ebből is szigorlatoztam, de ennek ellenére szerintem nem mehetnék el egy pénzügyi munkakörbe, legalábbis szerintem!? vagy tévedek??
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest