Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Adott 1 termék (VGA)
Garanciális időn belül elromlott, de már nem tudják ugyanolyanra cserélni, mert nem forgalmazzák. A kártya eredeti vételára 60.500 forint volt. A nagyker felajánlotta, hogy kicseréli egy másikra ami hasonló paraméterekkel bír, de csak 54.000 forintért számolja be a hibás kártyát.
Most ez rendjén van így, mert úgy tudom, hogy az eredeti vételárat kell néznie, és nem számolhat amortizációs költséget, ha rendeltetésszerűen volt használva.
Na most akkor hogy is van ez pontosan? Esetleg valaki meg tudja mondani hogy van e erre a PTK-ben valami, és ha igen akkor pontosan melyik bekezdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest