- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csaba_20_ #3904 üzenetére
Szerintem meg a magyar technikás userrel és boltossal és nagykeressel van a baj.
De mit számit az, hogy szerintem vagy szerinted. Van aki csinálja és elszenvedi a hiányos és nem egyértelmű jogszabályok hatását (pl nagykerek 30 napot emlegetnek helyből). Legyen az eladó, vagy vásárló. Meg vannak akik szerint a törvény szent. Azokon változtatni nem kell. Tőlük mardadhatott volna a röghözkötés is.
Más közük ehhez az egészhez nincs (mint néha vásárolnak a madaras tescóba). Csak hát ez az ország ilyen. Akinek doktor van a neve előtt az hajlamos nem a magyar valóság szerint élni. Természetesen tisztelet a kivételnek (legyen az doktor, vásárló ne adj isten eladó). Érdemes megnézni ausztriában, szlovákiában, hogyan müködik a számtech cuccok garanciája. Meg mondjuk az egész rendszer.
Legközelebb ha nekem irsz, akkor az válasz legyen (tudod kis gomb felül). Mint ahogyan én tettem most. Korrektebb dolog úgy hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest