Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3501) Gyuri27 válasza zolka78 (#3500) üzenetére


Gyuri27
félisten

"És egyébként éveket dolgoztam a kereskedelmben, mind nagyker, mind forgalmazó és viszont eladó tekintetében. Nem mint tulajdonos mert hát milliárdjaim nincsenek, de olyan beosztásban, hogy nagyban múlott rajtam mi kerül a vásárló kezébe és hogyan."

Számtech? Ha igen az lenne az egyenes ha mesélnél. Úgysincs rólad semmi adat kiirva.

"Te viszont ha a törvényeket akarod sajátosan értelmezni és nem betartani, akkor miért említed magad egy lapon a rendes kisboltossal."
A törvényeket úgy értelmezem ahogy nekem tetszik. Úgy is véleményezem. Hiszen demokráciában élünk, megtehetem. Attól mert a nagy közjóval nem értek egyett még betartom!
A véleményem meg nyiltan vállalom. Nevem, számom kiirva. Nem bujkálok mint például te. Igaz nem is kérdezem meg miért emlited magad egy lapon szavahihető, hozzáértő ph-s tagokkal. Mikor nem tudjuk ki vagy, honnan jöttél, mit csináltál.
Ja és ha megsértöttél sajnálom. Nyilván nem sározni akartalak.
Nos a te stilusodban írva.

Nyilván a moderátor dönt. De ő nem fog idejönni és megkérdezni mi fáj.
Ha viszont sértőnek találom amit irtál szerintem joggal akkor szvsz elnézést kérhetsz. Hasonló esetben én is így teszek.

Amd - Radeon - Ryzen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.