Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gago1975
üzenetére
Hogyne értettem

Pontosan, ennyi!
Biztos jobb lesz indium után, nálam a hőfokok nagyon jók az új hűtéssel!
Régi heatsinket ma vette fel az UPS és héten elvileg meg is kapja a PCS.
Nekem ez már sokba van és nagyon jó, sok évig az is marad. Hülye lennék cserélni másra.
Heatsinket remélem cserélik, ha nem akkor garijuk ennyit is ér.
/nem különösebben érdekel, mert már van egy új amit használok/ -
-
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Bakker, tényleg komoly masina lett az a Legion 7. Nagyon szép eredmény, kicsit elkámpicsorodtam öszehasonlítva az enyémmel. Még akkor is, ha a 2070 is sok mindenre elég még a mai napig.

De a fizikát itt sem lehet meghágni, a tdp limit keményen behúzza mobil vonalon a féket az asztali variánsokoz képest. 340W (három tápcsatisnál ez felmegy bőven 400 fölé is) vs. 160W nah. Az én gépem, ebből látszik a difi.

-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
szia gago,
nem akarok beleszállni a vitába, mert már innen látom hogy parttalan lesz, csupán annyit, hogy X a német amazonról vette ha jól olvasom vissza, míg most magyar bolti árakról van szó, amik ugye - mint tudjuk - sajnos brutál túláraznak.. ilyen szempontból felesleges összehasonlítani, mert mindig tudjuk mi a vége.. de abban egyetértek veled hogy 770K már necces ár érte magyar piacon is, maga a radium boltról meg régen sokmindenfélét lehetett hallani, nemtudom mostanság milyenek
-
gurus
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Pontositanék
mint 5pro tulaj,anyagminőségben a legion 5 pro , dettó legion (2021) 7.
Vagyis full fém, sima legion5 pedig full műanyag boritást kapott.Teljesítménybe pedig szintén jóval erősebb a legion 5 pro 3070 gpu. megközeliti a mobil 2080 super teljesítményét és más gyártó (például Asus) 3080 gpu laptop teljesítményét veri.árban pedig itthon helios 700, 2080 super kártyával: 1,5 milla. ez pedig csak a kb fele, árban.hűtését is jól összerakták.ezek húzás nélküli és gyári rammokkal készültek!kijelzőben meg az egyik legjobb.vihető bárhova 2,5 kg
-
Pocok256
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Nem tisztem védeni SeniorTilla -t de elmész hozzá vagy átveszed a géped beütöd ennél a hp honlapnál a szerviz taget ami a gép seggén van és megkapod ezt az eredményt ennyi a story ezen sokat nem kell rugózni ha hp vagy dell gép van akkor enyni a történet.
Az asus géped esetén meg fogalmam sincs, de azt sokkal értelemsebb lenne ha privátba intéznéd.... ha végig futod vele a köröket akkor értelmes választ fog adni... Fröcsögni itt mindeki előtt egy olyan ügyben ahol leírta, hogy épp nincs magyarhonba ezért korlátozottan ér rá és keresd máskor nem sok értelme van. Kerested utána ? Mostani kommentjeid alapján nem ez jön le ...
Az a ember meg aki vásárlás után nem checkolja a service tag alapján a garit khm nagyon jóhiszemű.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Köszi szépen a sok infót
Kollégám akar gépet venni neki gyűjtöm a tippeket. Az eddigieket már mind át is küldtem hogy agyaljon rajta.
Magamnak én is az aprós gépet venném, annyirért annak van a legjobb ár/teljesítmény aránya.
Azonban sajna ő ilyen boltból vásárolgatós típus, de majd még megdolgozom
-
válasz
gago1975
üzenetére
Kérdezted, mennyire hivatalos a garancia erre e gépre. Nem önreklámnak szánom, de ha már felmerült, akkor szeretném tisztázni, és a találgatások helyett a tényeket bemutatni.
25 hónap. 24 a fogyasztónak, plusz 1 hónap be van előre regisztrálva a rendszerben, az átfutási idők miatt, mint minden új HP gépnél. Egyébként ha ettől kevesebbet ír a HP rendszere (HP Support Assistant-ban rendszeresen előfordul), akkor a HP a fogyasztó számlájának (amit tőlem kap) dátumát veszi alapul , és onnan számolja a két évet. Ezért (is) kell a számla, ezt már 10 000x leírtam itt a PH-n 15 év alatt, de úgy látszik vannak, akikhez még nem jutott el.
Mivel renew gép, ezért a 250k feletti 3 év magyar garancia nem kötelező. Ha valaki máshogy tudja, szóljon nekem és utánanézek még 1x. Egész évben így lettek eladva a gépek, nem szólt még senki, hogy probléma lenne. Az egész EU-ban 2 év van az Omenekre.
A billentyűzet pedig ilyen, illetve ehhez hasonló, ez az i7-9750H-s gépé:
-
LZs?!
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
@gago1975 & isti0308 & fordjee
Köszönöm a tanácsokat.
Akkor még böngészgetem az aprót valami helyi vásárlású és még garanciás használt darabért.
Utoljára kb. egy éve jártam utána ennek a témának, csak akkor 15" 'könnyű" gépet néztem még; valószínűleg majd megint kb. egy év múlva ugyanitt.

-
fordjee
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Nekem sem kerek, ezért is írtam gyorsan, hogy erre azért térjen ki, nehogy beszopja. Illetve azt írtam, hogy nem tudtam a garit letesztelni, de akkor jó eséllyel elhajtottak volna. Hiszékeny vagyok, meg jóhiszemű, de Isti írásából ítélve biztos, hogy elhajtottak volna.
Ez így azért tényleg baromira nem korrekt, mondhatni jó nagy átverés. -
FőDudu
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Ligetcomp raadasul osszehord mindenfele marhasagot.
Pl: Razer Blade 15 , bovitheto grafikus memoriaval... -
LZs?!
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Köszönöm.

Ezért is dobtam be a topikba.
A távlati terv az, hogy 4-5 évig szerintem megtartanám. Az 500e +/- amolyan lélektani határ; ahogy elnéztem: alá nem érdemes menni, fölé pedig akkor, ha valami számomra gyakorlati pluszt kapok: jobb üzemidő, több/nagyobb RAM/CPU, jobb hűtés (halkabb?)...illetve, hogy az említett 4-5 évig ne menjen gallyra 'állásában' a fogyó/kopó akksin kívül.
A nap végén én is 2070-es gép felé konvergálok; elsősorban mégiscsak 8-10 éves játékokkal akarok játszani, ahol a textura modok inkább VRAM-ot kérnek, semmint nyers erőt: a 2060 6G kevés lehet, a 2080S 8G pedig felelegesen sok, de VRAM ugyanannyi.
Emellett raw fotókat editálgatnék (esetleg home videókat), de még sokkal ritkábban fordulna elő, mint a játék. Emailezni, netezni, YT / Netflix / stb., illetve Hyper-V konfigokat próbálgatni pedig jó darabig elég lesz valószínűleg.
Egyébként ezek a 'gamer' gépek mennyire bírják a lehajtott fedéllel való üzemeltetést?
Nem 'dunsztosodnak' be az alkatrészek (értsd: használódnak el jobban), ha nem távzik a hő a billentyűzet felöl is; illetve nem megy a kijelző kárára, ha folyamatos 50-60 fokban van (bár kikapcsolva)?
Az üzleti szériás laposaimmal ilyen gond sohasem volt, de azok gondolom más szempontok alapján vannak tervezve; legalábbis vélelmezem: jó eséllyel számolnak azzal, hogy a lapos akár idejének 95%-át is egy helyben tölti külső perifériákon, és legfeljebb utazáskor vagy 'meetingkor' ugrik le a dokkolóról.
-
-
-
-
echterion
nagyúr
-
válasz
gago1975
üzenetére
Mint látom tele vagy jóindulattal, mint mindig. Kinek van i7-4940mx rtx5000 110W gépe elérhetőségben? Mert én olyat nem ismerek. Te tudod? Ja biztos csak titok.
Tök mindegy mihez mennyire teljesít jobban szintetikus tesztekben egy másik konfiguráció. A lényeg majd élesben a valóságban dől el. Nekem elég ha rendesen elfut. Az lehet akár csak 30fps is stabilan. Egy 2070 csak tesztekben teljesít jobban, élesben soha, ezt gondolom. Vagyis akármi jön új játék nekem stabil 50fps körül garantált, a feladat, amit a procim még mint feladatot ki tud osztani....pl #66490....nálam most a superposition medium csak 14500 körül 80W gpu esetén, az extreme pedig érdekesen 4900 körül ugyanígy, vagyis az extreme sokkal jobb viszonylatban.
A Stalker 2 videóból nézve nem lesz annyira megterhelő a gépemre nézve mint a CP 2077, ami 40fps átlag.....de inkább 50(60) a legtöbb helyen meg van, mint ahogy látható és nem véletlen hasonlítottam össze az Assassins Creed Odyssey és a még friss Walhalla eredményét egymással szemben. Eltelt pár év a kettő között, mégis maradt az a bizonyos megszokott szint a futtatásnál.
Nem fog kifogni rajta, az lesz amire számítok.
-
gurus
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
őszintén?sok hitegetés után öröm boldogság volt
általad tiltott (,jogosan dallasr) és Nagyker haverok
akik mindent megpróbáltak. Sajnos semmi,ez után szuper
de nem ez a végcél.Hanem lenovo 7. Semmiképp szlovák billentyűzettel, azzal harakirit követnék el.nem akarok senkit ettől el bátortalanítani. magyar mentalitással belefér neki, hajrá.én Petőfi,Arany,Kölcsei nyelven nevelkedtem. -
vakablak93
őstag
-
-
-FLY->
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
Ez egy olyan dolog, amit ki kell próbálni, most átdugtam HDMI 2.0-ra a monitort és megy 144Hz-en, az oc nem elérhető, így a 165Hz sem. Ez egy full standard HDMI 2.0 csati egy vga-ról, ha ezt nem tudja a laptop, akkor megy vissza és veszek inkább egy gyártói desktop gépet 3070Ti-vel, kb ennyiért.
-
-FLY->
őstag
-
-FLY->
őstag
-
kreten67
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Gondolom, a prémium garanciás gépekre "más" bánásmód jár,---- ezt rosszul gondolod. A TMX ugyanolyan szarfej minden Lenovo gariztatásnál. Én DELL és HP gépek garis szervizében dolgozom, szerviz ügyintézés terén mintha nem is egy bolygón dolgoznánk a TMX-el. A Dell néha még olyan javítást is jóváhagy, amit nem is lenne köteles , mert a felhasználó okozta. A TMX, egy általam elküldött prémium kategóriás zsanértörött gépet visszadobott, mert szerintük le volt ejtve (NEM VOLT!). Amikor elküldtem a gépet, akkor csak a baloldali zsanér szakadt ki a fedlapból, de a gép tökéletesen működött, majd ők egy hiányos és alaplaphibás gépet küldtek vissza. Ez az eset, lassan 5 hónapja nincs lezárva. Mielőtt elküldtem a gépet fotóztam és videóztam , de ez őket nem igazán zavarja, csak a hazudozás és ködösítés megy a részükről. Korábban egy Yogát háromszor küldtem nekik vissza (2 hónap alatt) alaplaphibával, de ő szerintük a gépnek semmi baja, mert az lenovo teszt sikeresen lefut. Hiába kértem hogy nézzenek 20 perc Youtube videót és látni fogják miről beszélek. Végül kiütöttem az alaplapot , és úgy küldtem vissza, hogy végre cseréljenek alaplapot a gépbe, de így összességében 3 hónapig kellett a tulajdonosnak nélkülözni a gépet. Egy másik esetben az Y530 tápja volt hibás, kértem őket, hogy csak a tápot küldeném a szervízbe, mert van egy másik ugyanolyan gyári 180w-os táp a szervizünkben, addig azt kölcsönadom a tulajnak, amig az ő eredeti tápját kicserélik. Ragaszkodtak a gép elküldéséhez is, nos ez esetben 3 hét alatt kaptuk vissza a gépet. Ugyanezt a tápcsere a DELL-nél --- a 80-as telefonszámon bejelented a hibát (csak a service-tag számot diktálod a telefonba /nem kell számla/ csak a neved - az email - a címed - és a telefonszámod) küldenek a címedre futárral 2-3 munkanapon belül egy másikat, és az eredeti hibásnak vélt tápra nem is kíváncsiak. A másik megoldás: beadod a hibás tápot hozzánk -- én tesztelem és megírom a munkalapot, 2 munkanap alatt nálunk az új táp (ez esetben nekünk vissza kell küldeni a rossz tápot). Személy szerint én a köreimben mindenkit lebeszélek a Lenovo termékeiről (kivétel a ThinkPad szériát, mert azt mi is gariztatjuk és javítjuk a szervízünkben) és nem azért mintha a Dell vagy Hp gépei az azonos kategórián belül jobbak lennének, de a Hp és Dell gépekre a garancia, az valóban az amire számíthat a tulaj a pénzéért.
-
FőDudu
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Nem lennek meglepve, ha bevezetnenek a gyartok uzemora szamlalast.
Mikor, mennyit megy nyelgazon melyik reszegyseg.Korrektnek tartanam, mert ellenorizni lehetne valoban megkimelt gepet kap hasznaltan az ember, vagy egy banyalovat, netan egy szethajtott gamer cuccot (egy jatekra szakosodott uzletbol).
Napi par ora jatek a het minden napjan meg OK, de 24/7 terhelni a laptop egysegeit termeszetesen nem rendeltetes szeru hasznalat.
Ugymond fair use policy.
Mit szolnatok egy ilyenhez?
-
kreten67
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Azt a garanciát, amit a lenovo Magyarországon biztosit (TMX) fölösleges lenne meghosszabbítani, mert azt sem hajlandóak megcsinálni, amit kellene. A Lenovó garancia még most is egy katasztrófa, és sajnos a gépeik igénylik a szervizt. Az Y520 és Y530 gépek mostanra tömegesen hullanak. Nálam jelenleg 3db 520 és egy 530 van dögrováson.
-
fordjee
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Szia!
Erre 3 év garancia van, magyar billentyűzettel, de valóban túl van árazva. Nem ajánlatnak szántam, pár napja írtam, hogy érkezett és 550-600-ra tippeltem az árát (válaszolhattam volna arra a postra
) , ehhez képest 640, kicsit alálőttem. Egyébként a 350ezres sima Legion azért ehhez a 640-es árhoz képest brutál jó ár
-
-
Djatis
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Majd elmondom
vakablak93: Még csak pár órája van nálam az MSI még tesztelek, de a hangszórója ultra gagyi. Az Asus sokkal szebben szól! Nálam ez sokat számít.
Evil Snowman: Ha teszel egy hatszámjegyű ajánlatot lehet elcsábulok
Most láttam egy hónap alatt 2db-t ebay-en 1,6 millióért
-
válasz
gago1975
üzenetére
Igen ezt néztem ki!
Már beszéltem vele és elvileg garanciában cserélték neki egy másik gépre azért "csak" egy év a garancia rá.
A 700k már nagyon sok annyit nem adnék értem, mert akkor már tényleg mindegy lenne, ha mennék vissza PC-re.
Néztem még a Razer-t is kinézetre talán az fogott meg legjobban, de az is sok már nekem. -
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Hát, én se így akartam, de így jött össze. Majd legközelebb akkor még ennyit se teszek, csak csendben elengedem. Sajnos sose tud az ember elég jót tenni, valaki mindig elégedetlen lesz, főleg itt, a fórumon szeretnek az emberek beszólogatni (ezt most még véletlenül se vedd magadra, nem rád értettem), és akkor megy a pislogás, hogy az értelmesebb tagok jó esetben read only lesznek vagy még azt se teszik.

-
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Szeva Gábor,
Tudom, az Pro volt, csak azért írtam, hogy ha 350-ért nem kellett a sima, akkor fél misiért még kisebb eséllyel lesz jelentkező a Pro-ra, mert bárhogy csűrjük csavarjuk, átlagjóska szemével semmivel se lesz jobb a pro, mint a sima, ha így lenne, nem lenne annyi TUF tulaj se. Én se vártam volna mellesleg tökéletességet, max. egy kis változatosságot az AW után. De másképp alakult, ami nem is biztos, hogy nagy baj.
fjordee: igen, ment vissza, tegnap járt le a 10 napos tárolási idő.
FőDudu: közbejött neki valami, így nem jött össze sajnos. Érdekes, hogy más nem is jelentkezett érte rajta kívül. Azt hittem, sokaknak fájt rá a foga innen.
-
-
Imre9211
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Úgy néz ki megoldódott a dolog részben. Kilőttem a ryzen boost funkcióját, és 70-75 játék közben
Meg se látszik a teljesítményen. Proci alig dolgozik, gpu meg 99% on megy ugyanúgy. Fps értékek sem csökkentek.Nem bírta a 4~ghz et ez a proci ebben a belsőben. Majd még vadászok hozzá egy jobban szellőző hátlapot meg egy jófajta laptop hűtőt. Elvégre nyár van.
Köszönöm a segítségedet

@Ubul86
Neked is köszi a hasznos infót
Nem kínlódok vele, úgy néz ki jó lesz csak kell rá költeni még egy kicsit.Ps: Ettől még elmegy az Asus a h*lál f*szába lábújhegyen. Narkóznak a mérnökeik
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Lehet nem is kell billentyűzetcsere. Nekem ilyen 3M matricát tettek fel a laptopomra. Tökéletes. Meg kell találni melyik jó a Legionra.
Lányomnak kellene laptop, tanuláshoz, Sims 3, 4-re. Lehet most ha beszámítással kapnánk MacBook Air M1 chip 256 GB-ot, az jobb választás lenne. Gondolom Sims-re az is elég. MBA 2017-en is megy igaz csak alapon és így is melegszik. Gondolom azért M1-en teljesen más. Az is van a fiamnak, csak még nem próbáltuk ki rajta. -
LeventeV
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
A 120hz-es 256 GB SSD-vel, és a 60hz-es 512 GB SSD-vel 300-305k.
A 144hz-es 512 GB SSD-vel 337-340kForza, Gears of War címekkel szeretnék főleg játszani, FullHD medium-high beállításokkal.
Ezen kívül néha nosztalgiázni lenne jó, de azokat a címeket gond nélkül vinné a 1660 Ti (2014 előtti címek).Szerk: Mondjuk ezt így leírva, nem biztos, hogy nem járnék jobban akár egy Series S konzollal.
(Mivel egy Dell Inspiron 7577-et váltana, lehet akkor meghagynám a Dell-t nosztalgiázni, a Forza meg GoW menne a Series S-re) -
Ubul86
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
az ember azt hinné, hogy ha leakarja majd a közeljövőben váltani az 1660ti-s gépét, akkor a 3x széria jó választás lehet, még az általad említett 3050ti is, de akkor gondolom érvényes az, hogy min 3060/70/80 az elvárás a feljebb való lépés tekintetében
vagy gondolom még a 2070/70super, ha árat is nézünk (úgy néztem ,hogy 650ért már volt 2070 superrel gép szerelve ~1 hónapja, csak már a márkát nem tudom, hogy mi volt
) -
LeventeV
senior tag
-
Pocok256
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Amúgy elég gáz ez a story minden irányból... milyen tesztelés meg aw nál ha egy ilyen hiba nem derül ki ? Ki akar egy olyan cégtől venni laptopot ezek után ahol akkora bug marad a driverbe ? Ez olyan mintha egy 8 magos procit úgy adnának ki hogy 1 mag gyárilag tiltva van aztán ja bocs nem vettük észre ?! WHAT ?!
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
De ki sértődött meg, és ki kért számon? Semmilyen irányba nem akarom vinni a kérdéskört. Szerintem nem is minősítettem a hozzászólásod, se pro se kontra. Csak érdeklődtem.
Igen nekem van TUF is, de szándékosan nem állok bele a vélemyényemmel itt vitába(a kijelzőn nem is tudnék vitatkozni
). Pláne, hogy az ember már megvette és hasznos tanácsokat adtál, adtatok neki.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
@Bedepi
Sziasztok!
Hát igazából, az előző gépem is Asus volt, egy 7 éve vett dedikált gpu nélküli i5-ös gép, így ez jelenleg ég és föld. Konkrétan annyira, hogy még a 4 éve épített asztali gépemet is veri, úgyhogy a hangja és hőmérsékletei ellenére egyelőre nekem pozitív csalódás, mert ilyen gépekhez sose volt szerencsém. Valahol pedig eddigi tapasztalatok alapján mindig kompromisszumot kell kötni.
Természetesen, ha lenne keret akkor biztos, hogy sokkal jobban válogatnék(pl a linkelt gép 430k-ért), viszont így, ennyiért (235) olyan választásaim voltak mint 6. Gen I7 +1050 és társai, vagy ez, amiben legalább a proci friss generáció, és az asztali gépnél is jóval erősebb. Valahogy úgy voltam vele, hogy nem szeretnék egy Gen 6 i5 gépet ugyanúgy gen 6 i7-re cserélni ugyanannyiért, mint egy vadiúj szériás Ryzen7-es gép. Igen az elég érdekes, hogy az alján van kB 3 csík ahol szellőzik, úgyhogy ezt nem is értem mi volt a gondolat ott.
Összességében lehet, hogy elég hangos, lehet, hogy elég meleg, de így legalább 2in1 gaming laptop + hősugárzó :DSzóval ez lett, és jelenleg másra (magasabb árban) nem is nagyon lett volna / lenne keret. :/
-
-
raklo1
csendes tag
válasz
gago1975
üzenetére
Szia!

Onnan veszem, hogy kb. fél éve minden egyes nap követem a dolgok alakulását
A szlovák alzánál már 2 túra 2021-es Legion laptopot adtak el. Minden egyes alkalommal azt csinálják, hogy pl. 1 ugyanolyan cikkből van 3 árkategóriájuk (nem tudom, hogy mi a jó isten alapján. ) Tehát, ameddig még volt belőlük raktáron, addig pl. egy Legion 5-öt R5 5600h + rtx 3060-nal 3-féle áron vehettél meg:
1. 1050 euróért
2. 1150 euróért
3. 1300 euróért
Én úgy emlékszem, hogy semmi különbség nem volt köztük se RAM, se tárhely tekintetében.
Hogy ez miért van így, azt nem tudom, de bizony 1050 euróért lehetett venni, és ugyanazt 1300-ért is.
Az 5 Pro-val kapcsolatban pedig a napokban linkeltem egy bontottat, ami ~1440 euróra volt leárazva, tehát nem értem miért kell meglepődni ezeken az árakon, mintha én találnám ki őket.
Egy észrevétel: az olcsóbb 5 Pro, ami 3070-nel van szerelve, az azért kerül annyiba, mert 16GB ram van benne. Furcsa, de azt vettem észre, hogy ameddig a 16gb ram-os cikket ~1530 euróért árulták, addig ugyanazt a modellt 32gb rammal ilyen ~1700-ért.. És ez nem csak az alzánál volt így, hanem úgy általánosságban mindenhol, tehát amiben több volt, mint 16GB (és több, mint 1TB ssd), az valóban drágább volt, de ki kell emelni, hogy volt egy ilyen deal, hogy 16gb-s modellt sokkal olcsóbban lehetett venni.
Nem tudom, hogy hozzánk mi fog érkezni, vagy hogy egyáltalán fog-e, annyit tudok csak mondani, hogy a szlovák alzánál nagyon jó áron lehetett venni ezeket, és szerintem ez nagyon is helyénvaló árazás volt a Lenovo részéről.
Mondjuk vicces arról beszélni, hogy Szlovákiában lehetett venni ~532ezer forintért egy QHD 500 nites kijelzőjű 16"-es Ryzen 7 5800h + rtx 3070 140W laptopot, ami elmegy már a prémium kategóriában is szerintem, míg nálunk jelenleg 500ezer forint egy 2060 + i7-10750h, ami reálisan inkább 400ezer kéne, hogy legyen. És ez is csak 1 vagy 2 boltban vásárolható meg. Nevetséges -
-
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
igen most valóban elmebeteg árak vannak, talán érdemes várni - mondjuk a készlethiány miatt amúgyis várakozás van most... talán most ha lenne is készlet úgysem lenne érdemes beleugorni egyikbe se.. lehet (avagy remélem) nyáron csillapodik és őszre értelmesebb árak lesznek és addigra az inteles verziók is megjelennek kb...
meg rebesgetnek Ti verziókat is? az most nem tudom mennyire kacsa hír de egy 11.intel+3080Ti is ütne
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/nem különösebben érdekel, mert már van egy új amit használok/

mint 5pro tulaj,anyagminőségben a legion 5 pro , dettó legion (2021) 7.

Muerte