Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
racskobalazs
üzenetére
Szia.Milyen SSD van most benne?
-
wanted5
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Elfogy a DRAM cache és belassul. Igen, ennyire. Tipikus qlc olcsó ssd megoldás.
Szerintem semmi baja. -
Ubul86
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
szerintem ott valami gond van azzal az ssd-vel, ilyet nem hiszem hogy tolni kéne neki. ha lenne rá mód, én megpróbálnék kölcsön egy másikkal, tesztelgetni...vagy akár hdd-t, hogy az hogy melegszik
-
Speedy007
addikt
válasz
racskobalazs
üzenetére
Esetleg próbáld meg a Hard Disk sentinelt az kijelzi.. De szerintem 64C°-től nem kellene még baja lenni nekem két évig terhelésen annyi volt a WD Black
-
Gergello
addikt
válasz
racskobalazs
üzenetére
Lehet inkább meghibásodik az az ssd, mint túlmelegszik.
-
válasz
racskobalazs
üzenetére
Aida64-ben nézz hőfokot az SSD-re vonatkozóan, hogy mennyi, amikor terhelés alatt van. Szvsz 50-60 fokig nem kéne, hogy gond legyen vele, de majd a többiek megerősítik vagy megcáfolják ezt.
-
fordjee
aktív tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Próbáltam valami tesztet keresni vagy kideríteni, hogy hány wattos a 3060, de egyelőre semmit sem találtam.
A ház minőségére szoktak panaszkodni Clevonál, nem csúcskategória, de alapvetően rendben van. -
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ismerős teljesen.
Én eddig megvagyok elégedve a választásommal és remélem be válik.
Játszottam egy kicsit rajta (hisz azért is vettem ilyet) és meglepően jól bírta a játékot. Elég meleg volt a kezem alatt azt meg kell hagyni, de a GPU max 80 fokra ment fel a CPU pedig 87. Az elvileg teljesen átlagos és normális is, de hozzá kell szoknom, hogy a kezem alatt azért meleg.
-
frame120
tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
-
Silverboy
aktív tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Clevo*
"Annyi világos, hogy német cég"
Nem nyert, Tájván, a viszonteladó német. TongFang ami a kistestvér, az meg Kínai."Jó gépeket csinálnak?"
DTR gépeik a legjobbak közt vannak, OnBoard gépeik is közép és felső kategória."Mennyire számítanak jó árúnak a konkurenciához képest?"
Pénztálca függő
-
raklo1
csendes tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Utána kell nézni, hogy van-e mux kapcsoló. De azt gyanítom, hogy nincs, azaz elvileg nem lehet kikapcsolni az iGPU-t. Ezt ha jól tudom úgy lehet kijátszani, hogy hozzákötöd egy monitorhoz a laptopod, ezáltal direktben kötve a dedikált GPU-t, és megkerülve az iGPU-t.
De javítsatok ki / pontosítsatok, ha tévednék -
válasz
racskobalazs
üzenetére
tiltsd le az igpu-t
-
2018
senior tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Megoldas: hasznald a notit.
Plusz frissits mindent, bios, driverek , chipset driver meg a tobbi, plusz win update. -
Bedepi
tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ezért is írtam, hogy kinek mi, lehetőségeihez mérten.
Én pl. anno az acer g5-öt 350-ért vettem zsír újan. A legjobb ár érték arányú gép volt, amit valaha a kezemben fogtam, minden téren.Az alsóbb szegmensben is ki lehet fogni jó vételeket, csak utánajárást igényel, amit sokan mellőznek
-
gago1975
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Nézd meg ezt a videót [link] , ha nem tudsz Angolul akkor a translate el fordítsd le.
Ezt tudod tenni a géppel még a hőfok csökkentés érdekében + a pasztázást.
Ez van sajnos, nem véletlenül adták "csak" ennyiért.
A mester felkeresése ettől függetlenül nagyon ajánlott
-
gago1975
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ez a gép a "nagyon nem ajánlott" kategóriába tartozik a hűtése, kijező panelja és egyéb minőségi probléma miatt. A 96°C magáért beszél.
Ha új a gép, akkor ne csinálj semmit, ott a 14 napos elállási idő, vidd vissza, kérd vissza a pênzed és inkább és válasz egy jobb hűtésű gépet, jobb GPU val. Itt #64507 ajánlottam olyan gépet aminek jó a minősége is és a hűtése, kijező panelja is.Ezek a gépek sajnos ilyenek, nem igazán tudsz mást csinálni.
Ha használtan vetted, akkor vidd el a gépet KillHates mester csepeli műhelyébe és a gyári rossz minőségű pasztát cseréltesd le vele valami jó minőségű indium-os folyékony fém pasztára, azzal pár fokot tudsz hozni, jól beállított energia gazdálkodással esetleg 85°C környékén megállsz.
A sima kerámia alapú pásztákkal nem fogsz tudni 90°C alá menni, a gép elégtelen hütés konstrukciója, és az Asus féle alsó hűtés-szellőzés lezárás miatt.
A hűtőpadokkal se leszel beljebb, ahhoz át kellene alakítani a komplett gép alját, a lezáró lemezeket ki kellene venni, de az gari vesztést von maga után.
Ne ilyenkor kérdezz mikor már megvetted a rosszat, hanem elötte kérdezz, mert egy csomó problémáról kíméleted volna meg magad. -
válasz
racskobalazs
üzenetére
Semennyire sem elfogadható, az nagyon sok. Igen jó lenne egy hűtőpad amennyiben alul be tud juttatni levegőt, olyan kialakítású. Jobb paszta sem ártana, gondolok itt valami speciálisra, folyékony fém félére.....KillHates a te embered, menj el hozzá és ő megvizsgálja a dolgot. Ha fontos neked a lapos ne hagyd ki.
-
válasz
racskobalazs
üzenetére
Így van ahogy mondod! Egyszerűbb játékokhoz, HD felbontásban elég a kis Vega!
-
Raymond
titán
válasz
racskobalazs
üzenetére
"mennyire fontos gaming szempontjából a dedikált kártya?"
Ugyanugy mint eddig, de ha a te kovetelmenyeidet kielegiti az amit egy 2400G tud akkor szamodra ez lenyegtelen es vehetsz olyan gepet is amiben nincs dedikalt grafikus kartya.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Plusz frissits mindent, bios, driverek , chipset driver meg a tobbi, plusz win update.
Muerte