- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupati
őstag
válasz
Djatis #94329 üzenetére
Nice!
Ma meglátogatom Killhates-t a 751dm2-vel (7-7700/1060)és remélhetőleg egy TM i9 9900/2080 al fogok távozni tőle, aztán holnap vagy hétvégén le tudom mérni mit tud a 2080 , az biztos, hogy a mostani 1060 nagyon izzad a 4k kijelző mellett, nagy reményt fűzök a 2080 hoz (legalább kimaxolt grafika mellett a 60fps-t hozza) -
FőDudu
veterán
válasz
Djatis #81766 üzenetére
Az a random azert eleg karcsu...v
Mi ez? Pcie4 raid?Kivancsi lennek erezheto-e a gyorsulas a normal hasznalatban. Nalam a 2000/3500 gyorsulas nem igazan veheto eszre. Talan 1 masodperccel gyorsabban elindul.
Nekem 'regi' a gepem, csak PCIe3 x4 az SSD es abbol is csak 1 van benne.
De meglepoen jol megy a W11, pedig a meglevo masfel eves W10 lett megfrissitve W11-re, azaz ez egy feldiszitett karacsonyfa a clean installhoz kepest... -
FőDudu
veterán
válasz
Djatis #81127 üzenetére
almas mini LED kijelzo tan 1600 nitet tud csucsban.
-
Angel2014
addikt
válasz
Djatis #80702 üzenetére
Újratelepítés után a win 10 driverei tették fel. Megpróbálom ezekkel most.
Még egy kérdés, hogy neked sem lehetett a biosban switchre tenni a garfikus vezérlőket.
De amikor lejavítottad akkor a armoury-ban már tudtad állítani?
Amúgy nem lehet, hogy az armoury-t kéne frissíteni?
-
Angel2014
addikt
válasz
Djatis #80699 üzenetére
Itt az összes chipset és VGA
Akkor azt mondod a Chipset:
2022/03/16 4,27 MB
AMD lapkakészlet Kell.És a VGA ból melyik?
Chipset:
2022/03/16 4,27 MB
AMD lapkakészletLeírás:
AMD lapkakészlet-illesztőprogram AMD processzorokhoz modern, általános laptopokhoz, amely erőteljes kommunikációs soros frissítéseket biztosít a laptop számítástechnikai élményéhez.Verzió V1.2.0.117
2021/02/25 4,39 MB
AMD lapkakészlet
AMD lapkakészlet-illesztőprogram AMD processzorokhoz modern, általános laptopokhoz, amely erőteljes kommunikációs soros frissítéseket biztosít a laptop számítástechnikai élményéhez.AMD VGA:
V30.0.13002.1001 verzió
2021/11/03 458,58 MB
AMD grafikus illesztőprogramleírása:
Ez a csomag tartalmazza az AMD grafikus illesztőprogramot, amely hatékony grafikus számítási élményt biztosít rendszerének.V27.20.14044.1003 verzió
2021/03/26 400,7 MB
AMD Graphic
AMD grafikus illesztőprogram AMD processzorokhoz modern, általános laptopokhoz, amely erőteljes grafikus frissítést biztosít a laptop számítástechnikai élményéhez. Tapasztalja meg a valódi grafikus teljesítménytV27.20.14044.2001 verzió
2021/05/2012 400,99 MB
AMD Graphic
AMD grafikus illesztőprogram AMD processzorokhoz modern, általános laptopokhoz, amely erőteljes grafikus frissítést biztosít a laptop számítástechnikai élményéhez. Tapasztalja meg a valódi grafikus teljesítményt -
Angel2014
addikt
válasz
Djatis #80697 üzenetére
Szia!
Melyikre gondolsz?
AMD chipsetből két darab van de az is csak azért mert frissebbet adtak ki.
Ugyan ez az AMD grafikus driverrel is.
Nem tudom, hogy emlékeztek az Allienwaréval mennyit szenvedtem, hogy a DELL meghatározza a driverek sorrendjét. Csak nem ugyan ez lehet megint?
-
RM007
addikt
válasz
Djatis #80038 üzenetére
Rögtön gondolkodás nélkül válaszolva, mert a mérő programot így írták meg.
Gondolkozva meg okés és nem tudok mindenre válaszolni csak azt tudom hogy fejembe vettem megyek a vágyaim után vagyis ameddig nem érzem ellehetetlenítve magam a megszokott régi laptopom valós teljesítményét követve azzal amit mának mondunk addig kitartok és nem dobom a konfigomat. Azt gondolom még hogy az a teljesítmény amit használsz arra nincs feltétlen szükség a mai felhozatal mellett meg azzal amit fizettél érte az közel sincs szinkronban azzal amit kaptál. Az is igaz amit én eddig kifizettem a sajátomra sincs köszönő viszonyba azzal amit most kapok. De nálam másra áll fel a .....
Itt kifogytam a szóból.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Djatis #80018 üzenetére
Jó az a net. Nekünk is ez van, de ennyire nem tud kiteljesedni :-D
2020 év végén, karácsony táján ért ide Szabolcsba az optikai fejlesztés. Hivatalosan 2000/1000, de gyakorlatilag pár hónappal ezelőttig 1600/1100 volt a valóság. Nemrég a végéről levágtak egy 100-ast, hozzápótolták az elejéhez, így jön mostanság 1700/1000.
Nem panaszkodunk, marha olcsón mérik mifelénk a netet, csak 2 db itthoni szolgáltatásunk van, + mobilok, és már így is magentásak lettünk. Vonalas telefon + "2000/1000" itt 5000 Ft/hó.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Djatis #80009 üzenetére
Idl nekem is olyan 36-39 , kicsit terhelve elmegy 40-45. Hűtőpaddal bőven 50 fok alatt tudom tartani win feladatok alatt ami végülis nekem is jó. Úgy hogy lehet elengedem ezt a manuális venti konfigolgatást. Ahogy RM007 kolléga írta, teljes szabadságom úgy sincs.
Más: Most néztem egy tesztet a gépedről, hogy a kijelző is két tartományban tud mozogni 4k 120Hz és FHD 240Hz?!
Uram .....sten
Az a mechanika ami mozgatja fel az alsó kijelzőt, és egyben hátra is tolja, hát az is badass. Esetleg ha lesz időd tesztelni a hőmérséklet adatok nagyon érdekelnének hol a vége egy ilyen gépnél maxed out, es esetleg fps korlát mellett hűtőpad nélkül.
-
RM007
addikt
válasz
Djatis #80009 üzenetére
Kérdés ki hogy állítja be a proci használatot. Nálam mind a 4 mag vagyis az összes aktív...power plan: teljesítménycentrikus.(4Ghz-t tartja). Ha csak 1 mag(1Ghz+) van aktívra állítva és ehhez kapcsolódik a többi mikor bekéretik akkor azzal lehet pár hőfokot még leszorítani alapon.
-
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Djatis #79957 üzenetére
Nekem egyetlen gondom van, mindösszesen. A ventik gyakorlatilag 60 fok felett hajlandóak egyáltalán beindulni. Addig szépen herevere van. Ez asztali gépen még elmegy, hogy a VGA-M szintén 60 fok felett kapcsolja be a ventiket, de h laptopnál 60 fokig nem történik semmi, az engem frusztrál. Próbáltam BIOS-ban nézni valami thermal management funkciót, semmi. Full automata. Lehet nem néztem át alaposan.
Szó se róla, nem pörgetik agyon magukat a ventik, és ez mellett szépen hűtik a rendszert, hűtőpad nélkül is. Olyan 70-75 foknál már mintha olyan 3500-3700 körül látnék fordulatot, de real time nem tudom, mert ebbe a hülye Armoury Crate-be nincsen beépített overlay, miért is lenne.
Kiváltottam 60 fokig hűtőpaddal a hűtést, és nem is akarok én belenyúlni, de ez zavar. Hatvan fokig passzív az egész cucc. Kicsit idegesít.
Gondolom nálad van 800 féle thermal management a ROG felületen, ahogy OC is biztos van. Bár ilyen szinten hova, meg minek -
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Djatis #79946 üzenetére
Esetleg nem tudod összerakni, nyomott áron átvesszük
Annyira badass az a gép ezekkel a szinterezett hűtőcsövekkel, meg az egész fekete vonallal mindenhol. Belül is egy minőségi cucc. Egy mekafull mergába is van, hogy nincs benne minden.
Azért ahogy látom, az Asus mérnökök szinte mindent beleraktak abba a gépbe, amit meg tudnak villantani ezen a fronton technikai vonalon. Innentől csak élvezni kell
-
RM007
addikt
válasz
Djatis #79782 üzenetére
Nem is olyan rég volt egy vastagbetűs bejegyzés személyeskedés miatt! Mentem is miatta privátba. Én sem oktatok senkit mit mire és mennyit meg miért azt, csak mondom, persze lehetne pl olyat kérdezni ettől a sok csicsától miért érzed magad jobban, mennyit dobtál ki miatta feleslegesen, szóval célozgatás ez neked most miért jó.
(Azt nem tudnád össze számolni, mert 5 és fél év, több gép(3) és még csak nem is mind laptop tartozék. Lehetne nekem is ilyen ha akarnék, de Isten őriz, semmivel nem lennék előrébb.)
-
echterion
nagyúr
válasz
Djatis #78960 üzenetére
Hát, mióta megvan ez a gépem, én is átértékeltem, hogy milyen erejű vga-ra van valójában szükségem. Az a 3060 valóban sok mindenre elég.
Hát a hőfokok, azokra lennék leginkább kíváncsi. A kezelés után mennyit javult / nem javult a helyzet, mondjuk egy fél órás folyamatos játék közben? -
Frozen
addikt
válasz
Djatis #77359 üzenetére
Ez csak reklám , egyik gép sem tudja kidobni a koszt, a finom porszemcse pedig még egy polirozott vagy lelakkozott felületen is képes felhalmozódni (láthatod pl az autókat) a műanyag ventilátor lapátokra is szépen rá tud tapadni. Ezekből időnként egy szép nagy szöszi lesz ami majd leválik a centrifugális hatás miatt és szépen elkezdi eltömíteni a hűtőborda nyilásait.
Én amit tudok tanácsolni , aki sokat használja a gépet annak érdemes megtanulni szétszedni és saját magának megcsinálni a nagytakarítást és újra pasztázást. Ha valaki sokat keregteti a gépet akkor lehet látni,hogy tiszta állapotban mondjuk 100% on a ventilátor 5500 at pörög ,viszont ahogy koszolodik ugy fog egyre többet pörögni mivel könnyebbül hiszen kevesebb levegőt fog szállítani a kosz miatt. Hiába van sok gép megvasalva fémmel és a szöveg,hozzá vagy mellé ez nem szárad ki, a takarítás miatt így is úgy is szét kell szedni az egész hűtést. Elképzelhető,hogy van olyan gép ahol külön a venti és a borda is takarítható,heatsink bontás nélkül ,de szerintem ez ritka.
ha pedig nem akkor viszed a mesterhez legalább lesz munkája -
Frozen
addikt
válasz
Djatis #68966 üzenetére
Ez tényleg komoly és nagyon minöségi csak meséld el hány alaplapot vagy kijelzőt láttál már fémből? Na most gondoloj csak bele gyorsan mi fog elsőnek megsérülni? Ez az alu lemez vagy inkább a kiszakadt alaplap vagy az eltört kijelző?Ennek a legnagyobb hátránya mindig is az ,hogy túl merev és az ütésnél nem tompit semmit és közvetlen viszi át a rajta lévő ellemekre azt. Soha nem fogod tudni kihasználni ezt a tulajdonságot és többszörösen árat fizetsz érte.
Nekem a full müanyag keret házzal sem volt semmi bajom pedig minden nap vittem a munkábba éveken keresztül vonaton kocsiba, volt hogy a kocsiba lerepült az ülésről a lábtérbe semmi baja nem volt soha akkor most minek egy ilyen drága minőségnek nevezet cucc bele?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD