- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88190 üzenetére
linoleum szerintem mar nincs, de ilyen speci muanyag boritas pl. kezilabdapalyakon van.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88187 üzenetére
ez most parketta lesz. a mufuves az pentek, azt tolom rendszeresen, de a keddire csak alkalomszeruen megyek (tul magas a szint nekem, csak akkor emgyek, ha fiam raer, neki kell a jo ellenfel.)
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88181 üzenetére
nekem ma is fos volt, holnap pihi, focizok inkabb. vicc, hogy 10+ nap nem eleg egy vacak megfazasnak.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88021 üzenetére
5 napja bezarva, nem aludtam egy jot, nem futottam, nem szexeltem, étvágyam alig, cserebe ugy kohogok hogy kikopom a tudom
Inkabb kinlodnek a futópályán.
Leguti vacakr utan mikor kezdtek ujra edzeni?
Ja es hrv statuszom meg mindig zold, garminka eszre se vette, hogy halalomon vagyok
(Izuletek is fajnak.)
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #88011 üzenetére
jobbulast a gyerkocnek
lefekudtem 11-kor, 2-ig nem birtam aludni, kb folyamatosan kohogtem pedig vettem be kohogescsillapitot. sajna tegnaptol mar dolgoznom kell, hiaba vagyok rohadt fosul meg mindig
, igy keltem 7-kor (mivel a 6:30-as ebresztot kinyomtam es beallitottam a 7h-t)
szerk: nagyon kellene mar futni, decemberben meg nem voltam
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87983 üzenetére
ha betegseg utohatasa az oke, de par evente ranezetni amugy sem art, szerintem jobb ezt igy dokinak elmeselni, legalabb megnyugtat teged is, ha nem talal semmit.
nekem amikor mondtam, hogy van ez a szivtajeki fajas ha futok, de ha megnyujtom felfele a kezem, akkor javul, erre mondja, hogy akkor az tuti nem sziv, de azert ekg/uh-t csinaltunk igy is.
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87968 üzenetére
Nekem mostanaban megint szokott szurni a szivem kornyeke futaskor neha, ranezek a pulzusra az jo, igy figyelmen kívül hagyom (szerintem valami hatizom vacakol a sok kondi miatt)
Igy is elmentem kardiologushoz es uhra 4 eve mikor először jött.
A tietek meg tipikus szivritmuszavarnak tunik, sok focsita halt meg ilyenben. A palyan, ahol orvosi stab van es defibrillátor.
Te meg futsz az erdoben 10kmre mindentol, nem lesz segítség idoben. Család, gyerekek, nezesd meg.
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87906 üzenetére
kicsit most azert csalodott vagyok a rajongodkent
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87848 üzenetére
igen, en is szeretek ilyenkor is futni. multkor 3 fok, eso, szel a rekortanon, na mondom sehol egy lelek, aztan egy srac megelozott, szoval meg egy hulye kiment
koszi, futnek mar nagyon
ha 15 fok lesz, akkor meg foleg jo lenne
gyerkocnek jobbulast, en ma eleg hamar elzavartam a lanyom, mikor beugrott csomagert, hogy beteg vagyok, ne kapja el...
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87792 üzenetére
kosz, sracok, most eszembe jutott el kellene vinni az uj bicomat atnezesre
-
tisn
addikt
koszonom a fenix6 toltos tippeket, megjott, mukodik
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #87753 üzenetére
az a baj, a tul nagy porgest sem birja. asszem beszeltuk mar es ha jol irja a szobabicaj, akkor kb. 80-as cad-on szoktam tekerni.
de mindegy, jo nekem, olyan ez is mint a futas, nem gond a 20-as atlag 25-30 kozotti maxokkal (de szembeszelben lemegy 17-18ra is), nezelodok, elvezem, jol esik. sajna pulzus tul alacsony 90-100-110.
mar a kocival (nem hivnam futasnak) is hogy lassan megyek ilyen 130-140-ek vannak, csak focival porgetem, meg neha ha a garminos edzest csinalom es rekortanon vagyok (erdoben nem futok sem kuszobot, sem intervallt, ott csak koci, hiaba kerne mast), akkor porog fel.
de jo ez igy, kell valaki ide is aki csak lazul, ellenpontnak a sok jomunkasembor koze
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87722 üzenetére
én ha már ennyit gondolkodok egy cipőn, hogy jó-e vagy nem jó akkor biztos, hogy nem jó és visszaküldöm bármilyen olcsó is volt, ezt tettem a pumákkal is. Amikor belelépsz egyből meg kell lennie az érzésnek, hogy igen ez az én lábamra van kitalálva.
soha nem tudnek focicipot venni ezzel a modszerrel. igy is 90% fel sem jon a labamra. szeles labfej, magas ruszt : szinte egyik sem jo. ami kiskanallal felmegy, ugy hogy rohadtul szorit, az mar megfelel
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87722 üzenetére
Rád is rádférne pár úszólecke mert magadtól te sem fogsz fejlődni, én is nagyon pocsékul úszok, most már szinte csak azért járok, hogy letudjam reggel a napi sportolást.
hat, gyakorolni kellene elsosorban. mell egesz jol megy, azert nagyon sok eve jarok mar uszni. hatat se birtam sokaig teljes hosszt leuszni, csak eroltetni kellett, most mar jol megy. ahol van zaszlo par meterre a medence szeleitol, ott nem szoktam forogni sem.de persze rendkivul amator szint es lassu is vagyok
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87673 üzenetére
gyorsban nem tudok egy hosszt vegiguszni, jellemzoen 70% mell 30% hatot uszok, es hat probalkozom vegiguszni haton a hosszt, de ma is jol odavagtam a konyokom a medence szelehez
tenyleg jol bevalt, hogy valtok kozben, de az ora nem szereti, csalni meg nem akarok.
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #87671 üzenetére
rossz a szemem (is) ezert valasztottam a 6x pro-t
hihetetlenul jo, hogy pl a vizben szemuveg nelkul is latom mennyit usztam -
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87664 üzenetére
na errol jut eszembe, a garmin pl. beszopja siman, ha egy hosszon belul valtok hatuszasrol melluszasra (jellemzoen igy szoktam hatuszni, mert nem akarom beverni a karom a medence falaba, uccso par meteren fordulok)
ezt ket hossznak szamolja
a stratos nem kajalta be anno az ilyesmit
ez a suonto hogy birja ezt a szitut?
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #87660 üzenetére
mit vettel magadnak?
amugy tenyleg erosen kajal, ugyan nem 100%-ra toltottem (mert ugye vacakolt a tolto indulas elotti napon), 3 nap wellness (igy viszonylag keves mozgas, pl. csak egyszer futottunk), ma 20% alatti toltottseggel ertem haza.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #87613 üzenetére
A Fiam szeret futni, két körre beáll mellém, de utána már focizni akarna - miközben nekem még 51 köröm van a félmaratonhoz.
hat focizz vele, es hagyd azt az 51 kort. mert az az ido potolhatatlan es egyszer (olyan hamar, hogy nem is sejtened) vege lesz. (kb. a 13-14-15 eleteve korul legkesobb)lehet, hogy most soknak tunik, de nem az. nekem iszonyat hianyzik, pedig kevesebb, mint ket eve lett vege... azota is eljon velunk ha tud a penteki ceges focira, de az mar nem az, hogy ketten kimegyunk es edzunk, vagy mas sracokkal/apukakkal fociznuk.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #87620 üzenetére
"De a délutáni görgőzéseim, futásaim, a hétvégi úszások, bringatúrák, hosszú futások mind-mind olyankor történnek, amikor a Gyerekeimmel is lehetnék."
hat azert igyekezni kell, mint lanyus ahogy a gyerekeket huzza, tolja futas es bicaj kozben, de en is gyerekulessel es szinten bicajutanfutoval sokat tekertem veluk. Vagy amig uszni tanultak en is usztam, na meg 10 evig brutal mennyisegu idot fociztam a fiammal. (vagy futottam, setaltam amig valamelyik gyerek edzett.) -
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #87466 üzenetére
Huh van bondi olcsón lehet spajzolok.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #87435 üzenetére
szep hely, de ovatosan nagy szelben az erdoben futassal, itt iden a tanosvenyen 3 nagy fa dolt ki.
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #87380 üzenetére
sajna a kezdetektol szarakodik, nem garmin szintu megvalositas sajnos
-
tisn
addikt
a garmin6 nem tolt
eleg ideges vagyok. vajon a madzag sz@r?
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #87308 üzenetére
gyakorolni pedig veszélyes mikor más jóindulatán múlik egy sérülés.
ez ilyen barati foci, ritka a serules, ami elofordult az is inkabb szerencsetlen eset volt. 25 eve jarunk igy egyutt jatszani.
bicaj: fiatalon meg jartam telen is azzal dolgozni, de nem volt jo. csak jobb, mint a buszmegalloban alldogalni fel orat.
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #87306 üzenetére
a foci es a futas is teljesen mas hidegben, mint a bicaj. nekem kurvara elveszi a kedvem az egesztol, hogy hidegben 3 reteg ruha kell kb. mindenhova, fel ora beoltozni egy bicajozashoz, es meg ugy is fazni fogsz.
focinal meg ilyenkor az a gond, ha nem 12-en vagyunk kispalyan es cserelni kell. atizzadva alldogalni a palya szelen 0-5 fokban, az fos. futast is ilyenkor autotol autoig igyexem csinalni, meg ha betonon is kell futni kicsit. megallok, megfagyok tokig leizzadva. iden mar eccer vettem alulra is alaoltozot, talan a terdnek is jobb
szerk: mindig nezem a szent orulteket akik ilyenkor is kinn tekernek
kemeny.
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #87300 üzenetére
rosszabb, spinning szobabico
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #87298 üzenetére
fura, nalam kellemes 23 fok volt bicajozas kozben es meg egy meccset is megneztem
-
tisn
addikt
tom batyonak
https://www.aboutyou.hu/p/nike/sportcipo-air-zoom-pegasus-39-shield-8880935?vid=53470397
16k
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #87134 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #87236 üzenetére
Mekkora szopas ez
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #87222 üzenetére
hoka bondi, asics nimbus, nike vomero, nekem ezek valtak be
nimbusban lattam mar sracot gyorsan futni, lanyus ugye tesztelte a bondit.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #87204 üzenetére
egy ora keszulodes es piperkockodes a tukor elott aztan fel ora szaladgalas
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #87155 üzenetére
evtizedekig outim volt, de aztan jott a pocak, a derek, es a tolvaj - es valtottam egyenes kormanyra
legnagyobb hatranya, hogy a varosban hasznalt felso fogasnal keptelenseg gyorsan fekezni, marpedig az sajna kell
a regi fitnesst mondjuk meghagytam a varosi szaladgalosnak, a cube gravelt (vagy fittness D) amivel hosszabb utakat megyek most azt az osszel vettem.
ezek melle meg belefert volna egy koskormanyos gravel is
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #87134 üzenetére
nimbus nincs a meretemben, de koszi a tippet
pont tegnap csekkeltem vegig nimbus ugyben a magyar oldalakatelszomorito
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest