Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Mivel zene nélkül mit érek én.... alapon vettem Mediaban egy Sony MDR-EX15LP fülest 3k-ért.
Nem láttam itt róla véleményt, leírom a saját tapasztalatom nem szakszavakkal.
Csatlakozó törésgátlós, de nincs ráöntve a kábelre, így erre is jobban kell vigyázni.
Fura, hosszanti irányban csíkozott műanyagos kábele van. Remélem ez tartósabb mint a sima gumi, de hajlik szépen.
Jack nem aranyozott, de normális minőségűnek tűnik. Elég passzentosan ül a foglalatban, nem forog el könnyen, a beállított irányban marad, ez nekem övön hordva pozitívum.
A hangkeltők töve égy fél centis áttetsző műanyag cső, nincs törésgátló.
Ez egy kicsit zavaró, mert ahogy mozog a kábel, hallani, hogy kocogtatja a műanyagot. Először azt hittem a finom sercegő hangra, hogy gyárihibás, de csak ez adja a zajt.
Egyébként szépen szól, 3e Ft-ot megér.
Jobban szól mint az 1500 Ft-os Awei fülesek, de nem olyan jól mint az AKG k324p.
Elég "szélesen" szól, valahogy kellően széles a tér, jó a sztereó, telt, basszus közepes, de nem érzek mélységet benne.Összegezve, ha valakinek itthonról kell füles, 1 év garival, akkor 3e Ft-ot megér és jobbat sem nagyon talál ennyiért szerintem.
-
Bodz
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az enyém még az országba sem futott be.
-
Brainwavz M5 15$-ért megéri MP4nationről? Nem láttam, hogy lett volna szó róla mostanában.
-
Tulku
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Ha veszel egy BT modult, akkor ezt a fülest le tudod rövidíteni...talán épp a nyomkodó előtt elvágva, aztán rádobva egy kis súlyú de jó jack-et már mindjárt más lesz a helyzet....himbálózás megszűnik....
...de hidd el a BT fülessel járnál a legjobban...vagy egy fejessel, ahogy fél hét is edz

-
Zola007
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nem szeretem, ha sportoláskor ott himbálózik a nyakamban az a mikrofonos biszbasz
-
Zola007
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
szimpatikus ez a Tennmak , ha lenne mikrofon nélküliben, vennék egyet
-
Tulku
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
5 ezerért mmcx-es cserélhető kábel?....az már önmagában megéri....ha a kábel "szól is valahogy" önmagában megéri megrendelni ezért....
-
gidalight
tag
VE monk szerintem:
Szóval a csodakínai füles jó, de a hype körülütte simán indokolatlan. jelenleg 10 dodó alin (én itthon drágábban jutottam hozzá), a hangja nem mutat túl ezen (~5K-n). Az AKG Y16-om szerintem hozta ezt a szintet, és az én ízlésemnek talán többet is. Az Y15 (amiben ha minden igaz ugyanaz a driver van) jelenleg 6-ért elérhető kiskerben... Boomy ez kicsit nekem, bár utcára jó az (és az AKG is boomy, de nem ennyire) -meggyőződésem hogy a reviewerek többségének fogalma sincs róla, milyen is a lineáris megszólalás... szóval amúgy jó, élvezetes, néha tényleg magával ragadó (szépen követhető dob/bassz részek), de nem csoda.
Olvastam itt olyat, hogy levegős... -nos nemigazán
, ebben egy belépő sennheiser earbud is jobb. Kétségtelen, hogy annak ellenére is tud karcos lenni, hogy a felbontása középszerű.Még1x, még ha negatív is voltam; éri az árát, jó (bár szerintem nem jobb mint az y16/15), de semmi több
-
Zola007
veterán
azért, mert 1500 Ft egy dugó és ugyanennyi volt darabja a füleseknek, amiket meg akarok javítani

Másrészt én fogok otthon szórakozni vele
Ma találtam meg az eddigi elhalt füleseket, összesen 6db fülhallgatóm van, ami megtört valahol, kíváncsi vagyok mennyibe tudok még életet lehelni. -
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamilyen viszonylag jó fülest futáshoz, árban olyan 8-9 dollárig?
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, ismerőssel vennénk 2 Xiaomi Hybridet gearbestről. 2 együtt fennakadna szerintetek a vámon?
Illetve máshonnan most van olcsóbban ennél?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szóval kicsit hallgattam. Szerintem nem rossz. A kábel sem annyira vékony, viszonylag strapabírónak tűnik. Mélyben gazdag, meleg hangja van, de van közép és magas tartomány is. Izolációra eléggé korrekt, kényelemre sem rossz. 5-6e Huf környékén megéri szerintem.
De kíváncsi leszek Bodz véleményére is, én már relatív régen füleseztem.

-
BigBlackDog
veterán
Megjött a Tennmak Pro.

-
Sziasztok,
Az iponon azt írják, hogy a XIAOMI Piston Hybrid Dual Drivers Headset nem kompatibilis WP-vel.
Ez tényleg igaz? -
Tulku
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Ezt minek külföldről?
Itthon is van Neutrik...de Darvinya fórumtárs lőtt már nekem egyeneset is ami überfasza (majd megmondja honnan) és 90 fokosat is az is fasza....mindkettőt ajánlom...
De a neutrikkel nem lősz mellé....
Kácsánál is van akár kevláros (vagymittomén) az is jó...
-
Zola007
veterán
válasz
Chuck Norris
üzenetére
pont ilyen van otthon kettő

Rendelek akkor a többihez is -
Chuck Norris
senior tag
-
Zola007
veterán
van pár fülesem, amiken szeretnék majd jack-et cserélni
itthonról vagy csájnából van ajánlott csatlakozó? -
niof
veterán
Megrendeltem én is a SpinFit-et, a "saját" webshopjukból. Kíváncsi vagyok, mikor jön meg!...
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok, earbud tipusú fülhallgatót szeretnék venni, de fontos lenne, hogy legyen mikrofonja. Lowbudget kategória férne bele a költségvetésbe. Mit ajánlotok?
-
Tulku
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Neked ezek alapján kizárólag BT jöhet számításba...két bogyó kis kábellel összekötve...
Awei 980-a már valamennyire elfogadható hangot produkál, de a sok "dobozhang" beírásodból és a testépítő topikból ismerve téged, szereted a minőséget, ezért inkább egy Brainwavz BLU200 szintű BT fülest ajánlanék...de az drága és mélyekkel gazdagon ellátott...mindenképp meghallgatást igényel....
-
Zola007
veterán
válasz
üzenetére
Kizárólag póló alatt hordom, de ez a lifegést nem befolyásolja.
Főleg ha izzadt vagy, akkor hülye érzés, de gondolom tudod miről beszélek. Én speciel nem szeretem ha állandóan cirógat egy kábel.Lehet, hogy teszek egy próbát a Sonyval, csak kell egy BT képes mp3 lejátszó
a bluedio q5 csak kábeles összekötésű volt, de mégis nagyon idegesítő, mert túl hosszúra hagyták a kábelt és ahogy futsz, libeg a nyakadban

-
törölt tag
válasz
Zola007
üzenetére
Be kell vezetni póló alá a kábelt, ott nem akad bele semmibe, nem is lifeg. Van olyan BT füles is, ami csak két bogyó és a kettőt összekötő kábel. Vagy jó drágán van csak két bogyó is.
Én nem szeretem az olyan merev tartóelemeket, mint amilyen ez is, mert elég hamar elkezd nyomni.Nekem SBH20 van, igaz csak a bemelegítésnél használom, mert párban edzünk egy haverral, és nem túl barátságos kizárni a másikat
de szerintem elég jól el lehet tüntetni a kábelét, én nem akadtam még soha bele. -
Zola007
veterán
válasz
üzenetére
Csinálok mindenfélét, ezért nem egyszerű.
Súlyokkal sem ideális a kábel, mert ahol le kell hajolni ott idegesít ha libeg, nyomógyakorlatoknál pedig se elöl, se hátul nem jó elvezetve.
Az egyiket pont úgy nyírtam ki, hogy fej fölé nyomáskor levettem a rudat a mellkasomra és a rúd meghúzta a fülhallgató kábelét, így kirántotta a fülelmből. Annak ott vége is volt.
A lejátszót is fel szoktam csiptetni a nyakamba ha lábbal dolgozom, de akkor meg afölös 1 méternyi kábele nagyon zavaró a fülhallgatónak.Ezért félek venni ilyen Sony SBH20-at is, pedig ilyet láttam élőben és nem tűnt rossznak.

Gondolkodtam már ilyesmi fejes-fülesen, de szerintem idegesítene.

-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Persze, nyilván nem azt vonom kétségbe, hogy neked tetszik
Viszont a topikban a tapasztalatok alapján az a vélemény alakult ki bennem, hogy az emberek jó része nem tudja megszokni azt a hangzást, így ha valaki nem tudja milyen hangot keres, és/vagy nem tudatosan szeretne olyan hangot, mint te például, akkor általában nem fog neki tetszeni.Zola007: Lehet csináltatni ilyen kábelt külön, de normális anyagból ez sem lesz azért olyan olcsó. Egyébként olyat is lehet, hogy rövidebb kábellel a gallérodra csípteted a lejátszót, vagy esetleg felkarra húzható tokba teszed (ez telefonnal is működik). Illetve még van olyan lehetőség is, hogy ha elég kicsi a lejátszó (vagy BT vevő egység), akkor simán csak a kábelen lóg a nyakadban.
Persze edzés típusától is függ, mert mondjuk futós, ugrálós edzésnél ezek nem annyira működnek talán, de ha súlyokkal dolgozol, akkor simán. -
Zola007
veterán
válasz
üzenetére
Úgy látom ezek a fülesek elég extrém alakzatúak vagy nagyon drágák.
Ilyen kábelt nem gyártanak rövid (20-30 centis) méretben egyik végén 3,5 jack dugóval, másik végén 3,5 jack aljzattal?
Mert nekem mindig a jack csatlakozónál törik meg, edzés közben gondolom sokat mozog a kábel és ott kopik el mindegyik.Talán jobban járnék, ha vennék egy ilyen szerelt "hosszabbítót" és ebbe dugnám a füles végét

Esetleg BT fülesre is tudtok valami ajánlást?
Mert MP3 lejátszót is tervezek cserélni nem sokára és akkor megpróbálnék BT-képes lejátszót venni, hátha kevesebb a bosszúság vele mint a kábellel.Egy bluetoothos Bluedio Q5-öt vettem tavaly, de annak valami iszonyat rossz dobozhangja volt, így el is adtam másnap.
-
válasz
üzenetére
Rendben, nyilván privát véleményt írok, pénzt se kapok sajna semelyik cégtől

Akkor csak merő szubjektíven írom le, hogy nem veszek több dinamikus meghajtójú fülest, mert a nagyjából max.100 euróból, amit ilyen célra hajlandó vagyok szánni, én találtam számomra minőségi ugrást jelentő 1BA cuccost. Akkoriban nem találtam elérhető áron több armatúrásat, az is igaz. A hangképen lehet vitatkozni, nekem bejön a hidegebb (negatívan fogalmazva: érzéketlen), ám precíz hangzás. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Zola007
üzenetére
Igen, mert ott nem értenek hozzá az eladók, nekik mindegy, és inkább nem állnak le veszekedni a vevővel, mert macerás. Ott sem garantált, csak nagyon valószínű, hogy cserélik, mert hivatalosan nekik sem kellene. Máshol meg szinte biztosan nem fogják.
Ez alól kivétel még az RHA, ők kimondottan mindent cserélnek, 3 éven át. -
Zola007
veterán
-
-
niof
veterán
válasz
kemcso
üzenetére
Tudom, arra a 800-as kell! Amúgy nekem nincs különösebb gondom a 215-el, hangzásban nagyon hasonlít a fejesemre, de persze az azért jobb nála.
Egyelőre ez bőven megfelel nekem. Aztán lehet, hogy később tovább lépek persze, de ez még csak tervben létezik. Most aktív stúdió monitorra gyúrok éppen... -
Zola007
veterán
válasz
kemcso
üzenetére
Mindegyik maxs 3e Ft, de azért szemetet sem akarok venni.
Ezek közül egyikkel sincs még tapasztalatom, melyik amelyik a legjobb ár/strapabírás (vagy garanciális csere) szempontjából?Vettem múltkor egy Awei ES-Q5-öt(fa), de annak annyira dobozhangja volt, hogy inkább odaadtam ingyen az egyik ismerősömnek.
Sonyra és az A+ SB9-re ad az Emag 2 év garanciát, ez azért erős érv mellettük (már ha cserélik elhalkulás esetén)
Ebayes fülesekkel az a gond, hogy ha tönkremegy, akkor kuka, mert javítani nem éri meg általában. -
Tulku
veterán
válasz
üzenetére
1BA-t vagy behangolod középre, vagy eltolod...esetleg csinálsz elé egy band stop filtert...ügyesen méretezve úgy alakítod ki a lyukat, hogy nagyon ne érződjön, a többit pedig jobban érvényesíti...de valóban igaz amit írsz, minimum 2 nagyon jól összehangolt BA, hogy a frekimenet egyenletes legyen (Sonion Accupass...az nagyon jó)
Zola: BT füles lesz a te barátod...ne kísérletezz vezetékessel...10 környékén már itthon is megfelelő hangminőséget produkál (nem akusztikus, jazz és vokális műfajokkal) és elfelejtheted a vezeték szakadást, kivéve, ha elővételkor szakítod szét....
Kemcso: Én hallgattam párhuzamosan a T10 és T20-at...persze az én zenei preferenciimon magasan jobban teljesített a 20-as, de ahogy átváltottam könnyedebb műfajokra a 10-es életre kelt, olyan volt, mintha más fülest hallgatnék....és igaz, mindenképp meg kell hallgatni előtte...ha van rá lehetősége....
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Azért ezzel óvatosan. Ugyan a Westone kis füleseit nem hallottam még, de több 1BA megoldást már igen, és egyiknél sem lehetett (számomra) igazán jó hangot kihozni, pedig próbáltam több forrással is. Egy armatúra magában nem igazán megmozgatni elég levegőt, hogy testet adjon a zenének, és ezt EQ-val sem lehet korrigálni. Megvoltak a mélyek azokban is, amit próbáltam, de élettelen, erőtlen volt.
-
Én nem véletlenül nem ajánlottam a 215-öt, azért az árért sokkal jobb hangot kaphat. Sztem kb a VSD1 szintjén van, a T10 lényegesen jobban szól (de már a 750 is). Hallottam őket, nem vakon (ööö inkább süketen
) mondom 
Spinfit: ebay, aliexpress, én más forrást nem tudok. Arra figyelj, hogy a Shure vetőcsöve vékony, arra megfelelőt vegyél (ha kapni olyat).(#65338) scukp78 a T20 jobb a 10-nél, ha belefér a keretbe érdemesebb. De menj el meghallgatni őket ha van lehetőséged, lehet telefonról nem jön ez ki.
(#65343) Zola007 én vmi olcsót vennék, pont azért amiért írod: akad, szakad...
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Az alábbi in ear fülesek közül melyiket érdemes, ha kifejezetten sportoláshoz (futás, kerékpár, kondi) kell?
- Sony MDREX15LP
- Maxell Metalics
- A+ SB9
- valamelyik KZ típus ebayrőlNem szeretnék rá sokat költeni, mert van gyötörve rendesen, időnként beakad ide-oda és átlagban max 1 évet bírnak nálam a fülhallgatók.
Régebben AKG K324p volt 3db, a hangjukat szerettem.
Most a 2. Awei ES-q35-öt nyúzom(tam), ezeket a szövetkábel miatt vettem, az első 1 évig bírta, a második azonban 2 hónap után beadta a kulcsot
-
válasz
scukp78
üzenetére
Op3+poweramp+viper4android, esetleg poweramp 4.0 beta3 (ha nem crack a progi, akkor csatlakozhatsz béta teszternek és a 4.0 motorja új, jobb a réginél). Ezzel egy single armature is jó lesz, kis basszus emeléssel. Cserébe szebb középhangokat és jóval tisztább (noha hűvösebb) hangképet kapsz, mint egy dinamikussal (nyilván egy árkategóriában értsd a kettőt).
Ennyit az offolásról. Meg kell hallgatni lehetőleg minél több aspiránst, vagy visszaküldhető helyről próbálkozni. -
Zola007
veterán
Emag-nál gariztatott már valaki fülhallgatót?
mi a tapasztalat?
cserélik szó nélkül vagy szöszölnek vele hetekig? -
niof
veterán
Amúgy, akiknek SpinFit van, honnan rendeltétek? Lehet én is kipróbálnám! Csak kellene egy megbízható forrás, ami nem is fake, és meg is érkezik onnan a cucc! Ki honnan vette?
-
niof
veterán
válasz
scukp78
üzenetére
Az illeszték pl. az a kis szilikonharang, amit a fülesre teszel, hogy illeszkedjen a hallójáratba. Az itteni srácok eléggé jó véleménnyel vannak a SpinFit-ről.
Nekem egy Shure SE215 van, de nem akarok állandóan hazabeszélni. Én vakon vettem, csak arra alapozva, amiket itt és külföldi fórumokon olvastam róla. De nem csalódtam. Így utólag viszont azt mondom, ezen a szinten már mindenképpen meg kell hallgatni, (ha van rá lehetőség) bármit tervezel venni, mert kis különbségek is sokat számíthatnak. -
válasz
scukp78
üzenetére
Ahogy sheratan is írta eléggé eltérő az általad kinézett füleseknek a hangjuk. Ha semmilyen összehasonlítási alapod nincs akkor elsőre én talán az RHA T10-et mondanám. Abban van basszus is, jól is szól és az építési minősége is igen jó, 3 év garancia stb.
szerk: Közben válaszoltál, ha Bp-i vagy a Muzixnál meg tudod hallgatni az RHA-t
-
scukp78
csendes tag
válasz
üzenetére
Hali, koszi a gyors valaszt !
Lehet, ez most hulyen fog hangzani, de igazsag szerint semmilyen komolyabb fulest nem hallgattam meg. Mindig is szerettem volna egy jobb darabot, de sosem tudtam igazan megengedni. Amiket eddig hallottam, azok altalaban telefon melle kaptam, samsung, sony stb.
Ok, akkor a Westone kilove, GR07-rol sok jot hallottam, de ugy erzem, hogy egy melegebb hangzasnak jobban orulnek. A T10i elegge bejon, marmint kinezetre es gondolom tartossagban sem lenne rossz valasztas, nem 1 evre tervezek fulest venni.
Vagy ha van mas marka/tipus amit tudnal/tudnatok ajanlani, (vagy a felsoroltak kozul kicsit feljebb, ha megerne a kulonbozetet) es aminek utana tudnek olvasni, azt is megkoszonnem. (Tudom, meg kene hallgatni oket)
Udv,
scu
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ez a fórum foglalkozik bluetooth-os fülesekkel?Van valakinek tapasztalata, hogy milyet,melyiket érdemes venni?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
scukp78
üzenetére
Ha nem vagy félig süket, akkor kb bármilyen füles normálisan fog szólni. Inkább amúgy izolációra érdemes gyúrni, nem hangerőre.
Viszont a felsoroltak elég más hangúak. A 215, T10i és EPH100 melegebb, basszusban erősebb, az Westone fülesek az egyetlen armatúra miatt sanszosan vékonyabb hangúak. A GR07 kiegyenlítettebb, de lehet, hogy kicsit száraznak találnád a hangját.
Hallottál már bármilyen fülest a Z3c gyáriján kívül, amihez lehet hasonlítani?csakany2001: Soundmagic ES18 headset verziója. Earbud meg talán Earpods, szokott lenni ennyiért aprón. De most akkor kell, vagy nem a headset funkció, mert eredetileg azt írtad.
-
csakany2001
senior tag
Erre valaki?
A kialakítás az mindegy,mikrofon nem szükséges. -
scukp78
csendes tag
Sziasztok szakik!
Fulhallgato vasarlas elott vagyok, es mar lassan ket hete olvasgatom a topic-ot, de nem igazan tudok dulore jutni, mivel a kinezett darabokat sajnos nem tudom meghallgatni. Eddig az xpreia Z3 compacthoz adott fulest hasznaltam, de megadta magat, mint ahogy a telefon is nemreg. (a fulestol nem voltam elajulva...)
A jelentkezok a kovetkezok:
Westone W10
Westone UM Pro 10
RHA T10i
Vsonic GR07
Vsonic GR07 (Bass)
Yamaha EPH-100
Shure SE215Amit hallgatni szeretnek, Dire Straits, Sting, U2, Guns, filmzenek, Pl. Hanz Zimmer, hasonlok. Persze nem vetem meg az electronikus zenet sem, es a mai "slagereket" sem. Arban kb 150 euroban, 50 ezer forintban gondolkodom. De ha valamivel tobb es tenyleg megeri a kulonbozet, azt sem erzem igazan problemanak.
Kerdesem az lenne, hogy ezek kozul (vagy ha tudtok masokat is mondani, azt megkoszonnem), melyik a legjobb valasztas, amire azt mondanatok, hogy a felsorolt eloadok tenyleg szepen fognak szolni vele ?
Hozzatartozik, hogy a zenek telefonrol fognak szolni (Oneplus 3), flac formatumban, es azert szeretnem, ha rendes hangeron szolaljanak meg, ne kelljen fulelnem
Nem vagyok egy szaki, olvastam hogy ennyi meg annyi Ohm, satobbi, ehhez en sajnos nem igazan ertek, de nem szeretnem azt, ha lenne egy jo fulesem, es a telefon nem tudna valamennyire kihajtani.Elore is koszi a segitseget es a velemenyeket !

scu
-
törölt tag
Nincs, de ugye a P2 és P3 közt sem volt olyan sok hasonlóság hangban
Az ára alapján egyébként inkább a Piston Youth utóda a Capsule, de jelenleg a Xiaomi (kínai) honlapján csak ez a két modell kapható (Capsule és Hibrid), illetve a supraaural fejesük.Land: Nem hinném, hogy jobb hangban a Capsule. De olyan hatalmas különbségekről nem beszélhetünk azért minőségben, ezek ilyen filléres audió eszközök csupán.
-
Land
veterán
-
szekra
addikt
Sziasztok! Ez mennyire ajánlott?
-
Nagyapó45
csendes tag
Valaki erre? Tisztelt Fórumtársak! Segítséget kérek.
Volt (van?) egy üzlet a Kodály körönd környékén, ahol lehetett kapni különböző utángyártott fülhallgató illesztékeket. Annak idején vettem is ott, csak elfelejtettem a címét. Kérem, ha tud valaki segíteni, tegye ezt meg. Köszönöm! -
Land
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Aliexpressen találtam, de jó lenne tudni, hogy mely forrásokból kapható eredeti.
A Hybrid az utódja vagy miért kifutó? -
Land
veterán
Üdv!
Piston 3-at honnan érdemes beszerezni? A Hybridnél jobb a hangminőség? Mindenképp headsetet keresek. Köszi!
Land
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Egy Headset-re lenne szükségem,a kialakítása mindenképpen earbud legyen.
A megkötések:
Több évre veszem így ha lehet ne törjön meg,a hangminősége üsse meg az átlagos szintet,az ára semmikép se legyen 5K-nál több csak ha tényleg nincs ebben az árkategóriában semmi,itthon is kapható legyen.
Tudom hogy ez nagyon kevés pénz érte de többet nem tudok rá költeni
A válaszokat előre is köszönöm!
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Mikrofonos fülhallgatót keresek 10k alatt. A Xiaomi Piston Hybrid-on kívül van valami ajánlott modell?
Főképp elektronikus és pop zenét hallgatok. Nem baj ha sportolás közben nem esik ki a fülemből
Egyéb nagy igényem nincs.Köszi,
-
Worang
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni Fülhallgató vásárlás ellőt. Eddig egy Sennheiser CX 300-at nyüstöltem de ''többre'' vágyok. Leginkább EDM, Deep, tehát igencsak basszusos zenét hallgatok. Keret 30-35 000 Ft.
-
most futottam bele főoldalas akcióban ebbe a QCY bluetooth fülesbe, érdemes lehet megvenni?
néha jól jönne, ha kerékpározás közben tudnék zenét hallgatni, és nem zsinórral kapcsolódnék a telefonhoz -
topjoyy
tag
Ezek közül melyiket vennétek?
Letv ● 3.5mm mikrofonos fülhallgató _ Stereo vezetékes Headset
Xiaomi ● Piston Basic ● 3.5mm mikrofonos fülhallgató _ Stereo vezetékes Headset
-
joni1700
csendes tag
Bocsi!
-
joni1700
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a dupla árat ?
https://ipon.hu/webshop/product/steelseries_siberia_100/1314996
VS
https://ipon.hu/webshop/product/steelseries_siberia_v3_prism_szurke/862641
Ezeken gondolkodok.
Szerintetek? -
-
kippi86
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Azért az az 1 hónap várakozás is sok mindentől függ.
3.-án postázott piston basic-em ma megérkezett
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ebben egy belépő sennheiser earbud is jobb. Kétségtelen, hogy annak ellenére is tud karcos lenni, hogy a felbontása középszerű.

Egyelőre ez bőven megfelel nekem. Aztán lehet, hogy később tovább lépek persze, de ez még csak tervben létezik. Most aktív stúdió monitorra gyúrok éppen...

) mondom