Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz Latitude #62368 üzenetére
Én sokat dilemmáztam Hybrid és Piston 3 között, de nem csak én, hanem a kritikusok is. 10ből 5 azt írta a Hybrid a jobb, és 5 a Pistont ajánlotta. Végül hybridet vettem, de nálam eddig brutális az élmény. Nálam is inkább rock megy, és nagyon szépen muzsikál. Azt nem értem, hogy hogyan tudta az egyik kritikus erre azt írni, hogy gyengék a mélyek benne. Nekem Xiaomi telóval és beállítással szétcsapja az agyamat… Majd meglátom mit hoz a bejáratás, nekem lehet inkább visszább fog kelleni belőle vennem. De lehet kiváncsiságból veszek egy Piston 3at is majd, rengetegszer van olcsón, akcióban.
-
hakydakillah
senior tag
válasz Latitude #62372 üzenetére
Mielőtt válaszolok ismét kihangsúlyozom, hogy legalja alatti kategóriáról váltottam, szóval összehasonlítási alap nálam szinte nulla így. A különbséget meg szavakba nem lehet foglalni
Szóval a válaszaim:
1. Xiaomi Redmi Note 3 Proval használom, azon belül gyári lejátszó, azon belül headphone type beállítva "MI In-Ear Pro" beállítás. Hybrid tipust nem láttam, de még Piston 3asat se, fotó alapján viszont ez lesz a hozzá való beállítás - szerintem.
2. nekem azok kellően mélyek, sőt egyenlőre nekem túl sok. Lehet szokni kell, vagy bejáratni, vagy saját beállítást teszek majd. Ez majd idővel derül ki.
3. Ez nálam is örökös probléma, eddig nekem mindig potyogott fülemből - főleg ha dolgozok és izzadok. Kritikusoknál is fele-fele arányban azt írták, hogy nekik a Hybrid potyog, másik felének a Piston potyogott. Ez nagyon emberfüggő. Nálam könnyű, kényelmes, eddig egyszer sem esett ki, ami nagy szó. Most vagyok túl, egy 2órás fűnyíráson, rengeteg mozgás, izzadtam ezerrel (rohadt meleg lett hirtelen), de kibírta végigAmúgy most volt akciós gearbesten, onnan vettem. Igaz EU raktárról, mert sürgősen kellett, de így se volt vészes az ára 17,7 euró szállítással együtt - igaz levontam egy kevés GB pontot is a végösszegből. A csomagot 6nap után meg is kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz Latitude #65445 üzenetére
Nekem van egy 1More earbud, én szeretem, de szinte biztos, hogy a Hybrid után nem fog tetszeni a hangja: ez egy kiegyenlített füles (a kialakításából adódóan is), lényegesen kevesebb a mély benne, mint a Hybridben.
(#65447) skt ha a dobozból kivéve nem egyformán szól akkor hibás (de azért próbáld meg egy másik forrásról is)
-
kemcso
Ármester
válasz Latitude #65452 üzenetére
Messze van tőle mennyiségben, az összes olcsó Sh egy mély(mocsár)-bomba (a hybridnek sok van, nagyon sok de legalább tiszta) ehhez képest. Fekete.
(#65450) skt akkor hibás, a garanciáztatásról a inkább itt kérdezz: [link]
(#65451) mzso összefoglaló, de ennyiért nekem nem ugrik be olyan füles, ami kiegyenlített és cserélhető is a kábele és még meg is éri (és a cserekábel nem ugyanannyi mint a füles ha nem több). Olyan 3-4x ennyiért már van...
-
∂яσнυη
senior tag
válasz Latitude #78147 üzenetére
Hali
150s-t sokan szeretik a mélyei miatt, de úgy tudom elég nehezen hajtható és a középmagas kiemelése sokaknak már zavaró volt. A többit nem igazán ismerem/hallottam róluk. Ebben az árkategóriában mindenki a Willsound Mk1/Mk2(funabb karakter?)-őt isteníti. Személyes tapasztalatom nincs velük!
Úgy látom most az mk2 kifogyott, mk1 van.Bővebb információról szerintem magát a készítőt kérdezd, hogy mikor lesz mk2 vagy melyik fülese passzolna a te ízlésednek a leginkább. Ha kényelmesebb, kisebb méretű bud kellene, akkor valamelyik yuin shelleset venném(mint pl.a linsoul). Ha eddig nem volt gond a nagyobbal(15.4mm), akkor az is mehet.
Milyen műfajokat hallgatsz és milyen hangot preferálnál?úgy lehet könnyebb
[ Szerkesztve ]
-
-
shakedown
csendes tag
válasz Latitude #78295 üzenetére
Köszi, úgy néz ki a tisztítás bevált
Még egy dolog lenne. Iphone X-el használom és általában Spotify-ról hallgatok zenét, ahol minőség kimaxolva, ami sajnos így sem lossless, hanem 320kbps. Állítólag jön majd a lossless quality Spotira.Szóval nem a lightning csatlakozós verzió van a fülesből, hanem a sima jack. Ezért átalakítót kell használnom, a gyárit amit a telóhoz adtak. Elég sokat levehet a minőségből, mert direkt csatlakoztatva a fülest pl. a munkahelyen a számítógéphez, sokkal nagyobbat szól. Gondolom itt az egyetlen út, hogy lecserélem lightning csatlakozós fülesre? Vagy van jobb átalakító? -
kemcso
Ármester
válasz Latitude #78299 üzenetére
Az elkoszolódás megelőzése: fültisztítás. Ha mégis kerül a vetőcsőbe fülzsír, akkor onnan kiszedni, mielőtt lejjebb ér. Kb...
(#78300) shakedown ha lecseréled lightning csatlakozósra, akkor csak annyit érsz el, hogy az átalakítót integrálod a fülesbe: semmit. Érdemesebb egy külső DAC-ot venni a telefonhoz: Pl Oppo HA2.
-
Tulku
veterán
válasz Latitude #79871 üzenetére
Akkor belül van a gebasz, óvatosan szét kell szedni a teste megforrasztani az elvált vezetéket és kiönteni a port socket-et (egybeönteni a testtel...)
Darvinya alkalmas erre a feladatra...ha nem cserélik...
(mármint a fülhallgatót...Darvinya biztos marad )[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Latitude #79876 üzenetére
Nincs más hátra, mint a jól bevált DIY mod...vagyis szétkapod, forrasztod, ragasztod...
Nyilván a visszaküldés ilyenkor az egyetlen értelmezhető cselekedet...
Más...
No mivel az MW07 vetőcsöve (s ez sajna vonatkozik az összes álalam ismert TW fülesre) nekem rövid így egy apró vetőcső hosszabítást követtem el, ami tkp két különböző illeszték egymásba fordítása...ezzel minden problémám megoldódott, de - nyilván ez is szokás szerint - a töltő dobozba így nem fért bele...
Mivel teljesen világossá vált előttem, hogy megtartom a fülest így átkapcsoltam DIY mod-ba és megszerkesztettem mindent...nyilván főként Dremelt használva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs