- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok, van esetleg valakinek saját tapasztalata a Yersen Fen-2000 fülesről? A neten elérhető véleményeket már olvastam.
Üdv
-
Latitude
aktív tag
Ez már így végig olvasva sem egyszerű feladat. Ha végig gondolom, hogy amennyiben Darvinya kolléga elvállalja a feladatot akkor:
- posta költség a fülhallgató el és vissza juttatásához (tekintettel arra, hogy vidéken lakom): cca. 2*1.000 huf
- Darvinya munka díja + egy kis anyag díj (ragasztó, stb): cca. 1.500-2000 huf (persze csak tippelek, de én biztos nem állnék neki ingyen szétvágni a házat. majd pepecselgetni és ha készen is vagyok vele még postázni is, és nem is várnám el senkitől).Vagy is az összköltség minimum: 3.500-4.000 huf (de inkább több).
Ha sikerül egy normális diszkountot kialkudnom akkor ezért az árért kapok egy pár ilyen új fülest... -
Latitude
aktív tag
Ahogy a képen is látszódik, a 2-pin fogadója egy fehér színű műanyag, na ez mozog a fülhallgató házában. A vezeték két kis tüskéje magában a foglalatban úgy áll mint "Katiba a bizonyos". Szóval maga a socket mozog a füles házában.
Azért is könnyű ezt megállapítani, mert a jobb oldali fülesben ez a foglalat atom stabil (legalább is még most az). -
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap délelőtt a Trn V80 fülhallgatom baloldalán a 2-pin csatlakozás elkezdett lötyögni. Sajnos rövid időn belül el is némult, vagy is érintkezési hibás is lett . Ha megmozgatom a vezetéket és avval együtt a csatlakozást a hangja vissza jön, amíg fixen úgy tartom. Természetesen felvettem a kapcsolatot a kínai (Ali-s) eladóval, még folyik az egyeztetés, de várhatóan az lesz a vége, hogy nekem kell megjavítanom, vagy itt Magyarországon kell keresnem valakit aki megjavítja. A költségeket pedig valamilyen formában leverem az eladón... (de ez egy másik történet lesz)Ha a vezetéket és evvel együtt a csatlakozót balra elmozdítom és itt fixen tartom akkor az érintkezés is jó, vagy is újra szól a fülhallgatónak ez a fele is. Kérdésem, hogy szerintetek, ha óvatosan teszek ide egy ragasztó pöttyöt, ami száradás után fixen tartja az jó megoldás lehet? Vagy ez nagyon barbár megoldás? Esetleg más ötlet?
Köszönöm előre is a válaszokat.
A csatlakozó amiről szó van:
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Szia, engem nagyon érdekelne, hogy mik lesznek a tapasztalataid az as10-el bejáratás után, és persze a zsn-el is. Légyszíves ird majd meg itt a topicba, vagy akár privátba is. Ami még nagyon piszkálta a fantáziámat 11.11 és black friday alkalmából az a tennmak orca volt, ha esetleg van valakinek ilyen füles a birtokában árról is szívesen olvasnék véleményt.
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Az a jó megoldás
! Szóval én is így csináltam. Sőt nekem benne ázott egy napig, mert a mártogatós módszer nem segített. Gondoltam ennek a fülesnek már úgy is mindegy, így benne hagytam kb 24 órán át. Ez után mártogattam, lögyböltem kb 20 percig, majd pörgettem, hagytam száradni 1 órát, újra alaposan kipörgettem. Ez után 24 órán át száradt. Szerencsére kitisztult belőle a kosz, így most tökéletesen működik. De azt hiszem most már nem fogom így elhanyagolni (2 évig használtam minden féle ápolás nélkül) és 2 hetente kitisztítom. -
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Ha már Ali akkor szerintetek a Vsonic new vsd3s fülese 60$ helyett 35$-ért hihető/megéri?
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Szia,
Köszönöm a javaslatokat.
Zenei izlésem szerteágazó. Az ilyen típusú fülhallgatót inkább az irodába használánám, mert nem igazán jó ha az irodában kizárom teljesen a külvilágot. Evvel a fülessel inkább akusztikus zenéket, funky-t, jazz-t és klasszikusokat hallgatnék, olyat ahol fontos, hogy a hangzásnak legyen tere és levegős tudjon lenni. Az ilyen zenék esetében szeretem, ha a zene minnél természetesebben szól úgy ahogy azt a hangmérnök megállmodta (bár az is igaz, hogy viper4android-ot is folyamatosan használom, ha a zene és/vagy a fülhallgató igényli)A Willsound-nak kicsit utána nézek...
A linsoul-ról a head-fi-n jókat írtak, és most az alin lesz valalmi fest aminek a keretében olcsóbban be lehet szerezni. (32$ lesz szállítással együtt)Még egy kérdés: Onky E700M-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Üdv
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Earbud típusú fülhallgatót szeretnék venni Oneplus 5 telefonomhoz. Az alábbi konkrét darabokat néztem ki az Ali-ról:
- Ty Hi-Z HP-150s [link]
- BGVP DX3s [link]
- Linsoul BLD [link]
- MusicMaker Mr'z [link]A keret max 35-40 $ lenne. A kérdés, hogy van-e ezek közül bármelyikkel jó illetve rossz tapasztalata valakinek? Head-Fi-t is olvasgattam ott mindegyikről viszonylag jókat írtak.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a 1More earbud füllhalgatójával kapcsolatban? Elolvasgattam itt a fórumokon a hozzászolásokat, illetve a neten található teszteket, és elég vegyes a kép... Valaki itt írta a fórumon, hogy a fekete színűnek más (talán szebb) hangja van mint az aranyszínűnek. Ez vajon igaz lehet?
Szeretnék egy olyan fülhallgatót ami, nem in ear (agybadugós) típusú, azonban fontos lenne, hogy legyen mikrofonja, mert telefonálásra is használnám.
Jelenleg van egy xiaomi hybridem, annak tetszik a hangja és az építés minősége is megfelelő, ezért is gondoltam erre a fent említett 1More fülhallgatóra.
A válaszokat és a tapasztalatokat előre is köszönöm.
Üdv: Lattitude
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok, earbud tipusú fülhallgatót szeretnék venni, de fontos lenne, hogy legyen mikrofonja. Lowbudget kategória férne bele a költségvetésbe. Mit ajánlotok?
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Earbud (hagyományos) füllhalgató vásárlásán töröm a fejejmet, de nem szeretném túl nay költségekbe verni magam. Ami követelmény lenne még, hogy legyen mikrofonos, mert telefonálásra is használnám. (Szívesen választok kínai márkát is, jó ár/érték esetén) Van esetleg valakinek tapasztalata az alábbi fülesekkel?
- Meizu EP-21HD
- DZAT DR-05Köszönöm a válaszokat.
-
Latitude
aktív tag
Szia,
Köszönöm a kimerítő válaszokat
.
Szerintem én is beruházok egy hybridre, aztán majd meglátom (hallom), hogy milyen. Bár úgy gondolom ebben az árkategóriában túl nagy csodát nem kell várni...Üdv.
-
Latitude
aktív tag
Köszönöm a választ. Két kérdésem lenne még:
- Milyen lejátszót használsz a telefonodon?
- A közép tartományokat mennyire adja ki a rock zene esetén a hybrid?Illetve még egy kérdés: mennyire kényelmes/könnyű a fülhallgató. Ahogy írtam az AWEI-el az a bajom, hogy kifordul a fülemből...
(Bocs az utólagos szerkesztésért...)
Üdv.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. (Szeretném jelezni, hogy elolvastam a legelső hozzászólást/összesfoglalót). Három füllhalgató között vacillálok, ezek árban nincsenek olyan messze egymástól. Az eszköz ami meghajtaná a füleseket az egy Xiamomi Mi4 mobil telefon lenne. A zenei stílus jazz, rock, néha komoly zene, és nagyon ritkán elektronikus zene. Amiken gondolkodtam:
- Xiaomi Piston 3
- Xiaomi Hybrid
- Astrotec AM800Az eddig vásárolt xiaomi eszközök összeserelési és technikai minőségével meg vagyok elégedve, ezért is gondolkodtam ennek a gyártónak a termékében.
Illetve jelenleg használok egy AWEI ES860hi füllhalgatót, aminek a hangi adottságaival ki is lennék békülve, azonban a füllhalgató séta közben folyamatosan kifordul a fülemből, ami viszont rettentően idegesít.
Pót kérdés: az AWEI 860hi-hez képest a fentebb felsorolt fülesek milyen kategóriát/minőséget képviselnek?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Szóval én is így csináltam. Sőt nekem benne ázott egy napig, mert a mártogatós módszer nem segített. Gondoltam ennek a fülesnek már úgy is mindegy, így benne hagytam kb 24 órán át. Ez után mártogattam, lögyböltem kb 20 percig, majd pörgettem, hagytam száradni 1 órát, újra alaposan kipörgettem. Ez után 24 órán át száradt. Szerencsére kitisztult belőle a kosz, így most tökéletesen működik. De azt hiszem most már nem fogom így elhanyagolni (2 évig használtam minden féle ápolás nélkül) és 2 hetente kitisztítom.
Én most így jártam a saját xiaomi hybridemmel. A bal oldali fej sokkal halkabban szólt mint a jobb oldali... 2 napig tisztogattam, most úgy szól majd le viszi a fejemet, pedig már lemondtam róla.

.