Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007
    veterán

Mivel zene nélkül mit érek én.... alapon vettem Mediaban egy Sony MDR-EX15LP fülest 3k-ért.
    Nem láttam itt róla véleményt, leírom a saját tapasztalatom nem szakszavakkal.
    Csatlakozó törésgátlós, de nincs ráöntve a kábelre, így erre is jobban kell vigyázni.
    Fura, hosszanti irányban csíkozott műanyagos kábele van. Remélem ez tartósabb mint a sima gumi, de hajlik szépen.
    Jack nem aranyozott, de normális minőségűnek tűnik. Elég passzentosan ül a foglalatban, nem forog el könnyen, a beállított irányban marad, ez nekem övön hordva pozitívum.
    A hangkeltők töve égy fél centis áttetsző műanyag cső, nincs törésgátló.
    Ez egy kicsit zavaró, mert ahogy mozog a kábel, hallani, hogy kocogtatja a műanyagot. Először azt hittem a finom sercegő hangra, hogy gyárihibás, de csak ez adja a zajt.
    Egyébként szépen szól, 3e Ft-ot megér.
    Jobban szól mint az 1500 Ft-os Awei fülesek, de nem olyan jól mint az AKG k324p.
    Elég "szélesen" szól, valahogy kellően széles a tér, jó a sztereó, telt, basszus közepes, de nem érzek mélységet benne.

Összegezve, ha valakinek itthonról kell füles, 1 év garival, akkor 3e Ft-ot megér és jobbat sem nagyon talál ennyiért szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák