- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok !
A következő a helyzet : röviden balfasz voltam
A hosszabb verzió : Van egy R3-as házam ,és nem rég -pár napja- újítottam configot amit láthattok az adatlapomnál. És igazából mindent megnéztem amit meg kellett kivéve egy dolgot -ami amúgy fontos- befér-e a CPU cooler a házba.Nem sokon múlt de nem tudom a ház oldalát rárakni.Ventilátor nélkül ráfér , ventilátorral ~1 cm amivel kilóg és úgy már nem fér rá.Viszont 18-ban eltudom sózni egyik munkatársamnak a házat , én gondolkozom az R4 beszerzésén , mivel az R3-al megvagyok elégedve így nem keresek/keresnék másik márkát.
A probléma kifejtése :
R3 : Case size (WxHxD): 207.40x442x521.2mm
CPU coolers with height of maximum circa 165mmR4 : Case dimensions (WxHxD): 232 x 464 x 523mm
CPU coolers up to 170mm tall (when no fan is installed in the side panel)THERMALRIGHT TRUE Spirit 140:
Teljes méret ventilátorral 160 mm x 170 mm x 80 mm (merlin oldalán az infó)
A hivatalos oldalon számomra értelmetlenül van feltüntetve az érték : [link]A kérdésem igen egyszerű be fog férni az R4-be a cooler vagy keresek más házat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Házimozi haladó szinten
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Micro Four Thirds
- DJI topic
- További aktív témák...
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest