- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Mint írtam annyira minimális a túllógás ,hogy így -ilyen- képek alapján szinte észrevehetetlen ,de holnap lefotózom jó szögből ,hogy látszódjon.
12-es hűtő nem pálya mivel egy minél halkabb gépre törekszem az előző kávédaráló után.És mivel az r4-ben már mindenhol 14-es hűtők vannak és van fix vevőm az r3-ra ezért gondolkozom a cserén.Csak 110%-ra szere4nék biztos lenne abban ,hogy az r4-be már belefér.
-
IreN!CuS
őstag
Nekem most nincs oldalsó ventilátorom , eleve nem is "egy helyen van a kettő" így nem is értem ezt az egészet.A probléma ,hogy ha felrakom a hűtőre a 14-es ventilátort túlcsúszik magasában a hőcsöveken talán ~1 cm-el és ez miatt nem tudom rárakni az oldallapot ,a 14-es hűtő nélkül éppen ráfér.Az oldalsó ventilátor hely lejjebb van így nem tud a CPU hűtővel "ütközni".
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Rypejakten #912 üzenetére
Azt külön kiemelik : CPU coolers up to 170mm tall (when no fan is installed in the side panel)
Hát érdekes többiektől kérdezem akiknek R4-es házuk van , milyen hűtőt használtok?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Rypejakten #910 üzenetére
Kicsit német az oldal de kivettem belőle amit ki kell. Szóval azt mondod meg a cikk is ,hogy 183 mm magas hűtő elfér -ergo a true spirit is simán - , akkor miért írják a hivatalos oldalon azt ,hogy 170 mm?
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok !
A következő a helyzet : röviden balfasz voltam
A hosszabb verzió : Van egy R3-as házam ,és nem rég -pár napja- újítottam configot amit láthattok az adatlapomnál. És igazából mindent megnéztem amit meg kellett kivéve egy dolgot -ami amúgy fontos- befér-e a CPU cooler a házba.Nem sokon múlt de nem tudom a ház oldalát rárakni.Ventilátor nélkül ráfér , ventilátorral ~1 cm amivel kilóg és úgy már nem fér rá.Viszont 18-ban eltudom sózni egyik munkatársamnak a házat , én gondolkozom az R4 beszerzésén , mivel az R3-al megvagyok elégedve így nem keresek/keresnék másik márkát.
A probléma kifejtése :
R3 : Case size (WxHxD): 207.40x442x521.2mm
CPU coolers with height of maximum circa 165mmR4 : Case dimensions (WxHxD): 232 x 464 x 523mm
CPU coolers up to 170mm tall (when no fan is installed in the side panel)THERMALRIGHT TRUE Spirit 140:
Teljes méret ventilátorral 160 mm x 170 mm x 80 mm (merlin oldalán az infó)
A hivatalos oldalon számomra értelmetlenül van feltüntetve az érték : [link]A kérdésem igen egyszerű be fog férni az R4-be a cooler vagy keresek más házat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest