- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
IreN!CuS #926 üzenetére
Abból indultam ki hogy az alaplapi hátsó paneltól milyen messze esik az érintett (képen jobb oldali) ajtó.
Alaplap helye fix így a hűtő helye is és az R4 hátuljába 12-14 cm venti tehető, képen 14 cm szerelve.
R3 hátuljába kizárólag 12 cm tehető és kb mindkét ház típus esetén az oldallapig ér az adott ventik lapátjainak külső széle.Ebből kiindulva cirka 2 cm szélesebb az R4 az alaplaptartó tálcától mérve a szemközti oldallapig.
Továbbá R3 / 207.40 cm amíg R4 / 232 cm széles.
Szintén a képet nézve csak most az alaplapi hátsó panelkivezetéstől lefelé (vagy ballra ahogy tetszik) nézve eső oldallapok távolságait már-már egyenlőnek vélem.Tévedés jogát fenntartom, saját vélemény!
Arc XL pont olyan széles mint az R4 csak plexis oldallappal igaz itt legalább 18cm cpu hűtő méretet adtak meg.
-
zodo
nagyúr
válasz
IreN!CuS #924 üzenetére
Nem mondok semmit de ezt nézd meg.
-
zodo
nagyúr
válasz
IreN!CuS #919 üzenetére
Most fotóztam.
Elvileg 23 cm széles a ház amiből lejön a tálca vastagsága ill a hátsó kábelrendező üreg.
Viszont akár a bolti eladókat is megkérheted hogy mérje már le mennyi is az annyi.
Esetleg írj rá a topikból StoneBridge -re, igaz nem ismerem de egy próbát megér. -
zodo
nagyúr
válasz
IreN!CuS #915 üzenetére
Bocs nem voltam elég figyelmes.
Ezt a videót néztem 6:37-kor mér a hölgyemén cirka 17 cm-t.Hűtőd honlapján viszont a 3-as képen szerintem nem lóg túl a venti egyik hőcsővőn sem.
de itt lehet hogy benéztem és nem a 140-es hanem 120-al van fotózva.
"Fan-clips are compatible with both 140mm and 120mm fan"Szóval csak azt tudnám javasolni hogy cserélj 120mm ventire ha nincs jobb ötlet.
-
zodo
nagyúr
válasz
IreN!CuS #913 üzenetére
Én vagyis google úgy fordítom a német oldalon lévő 183mm-t hogy ha az oldalsó ventit kiveszi a felhasználó.
Ugyanezt írja amúgy a gyártó oldalán is.
Oldalsó venti nélkül viszont felesleges az R3-ról R4-re váltani mert abban is elfér a mostani hűtő.Nekem ugyan nem R4-em van hanem Arc Midi a maga 23cm széltével amiből lejön a kábelrendező (kb.3cm) és a honlapján "Supports CPU coolers with height of 180mm" van feltüntetve, megkötés nélkül.
Hűtőm pedig Alpenföhn Matterhorn Pure Edition a 158mm magasságával.
Oldalajtó és a hűtő közt kb 3 centi marad, szóval akár az oldalsó ventivel együtt is fel tudnám akasztani.Helyedben elgondolkodnék az oldalsó házventi létszükségességén.
Szerk:
Topikból StoneBridge-nek Noctua NH-U9B SE2 hűtője van az R4-ben.
-
Rypejakten
addikt
válasz
IreN!CuS #909 üzenetére
ne hidd el, amit a gyártó ír.
183mm magas hűtő fér be, a True Spirit is be fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest