Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #12937 üzenetére
Pedig teljesen olyan az a hangyás kép, mint mikor használja az ember a zoomot az N8-ban Meg valamiért az EXIF infó 2x digitális zoomot ír (több program szerint is).
Lehet véletlenül rázoomoltál egy kicsit. Amúgy többnyire én is csak videó alatt használom a zoomot, de volt rá példa, hogy bizony fotózásnál is jól jött
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #12962 üzenetére
Akarok is meg, meg nem is. Ha tehetném, akkor megtartanám, és csak úgy vennék mellé egy androidos mobilt/tabletet, de sajnos csak egy maradhat. Imádom az N8-at, mert tényleg egy frankó készülék, öröm kézbe venni, viszont egy droidos telefon 1-2 dologban többet ad. Ahogy sdd2 már említette, nagyon kacsintgatok a hamarosan megjelenő Sony Xperia P felé, ami talán méltó utódja lehet az N8-nak (még ha néhány dologban jobb is az N8) - mind tudásban, mind anyaghasználatban/minőségben. De ez csak egy terv, még nem 100%...
BéHGT: és milyen okos lesz, mikor rájön majd, hogy milyen jó móka kiszórni az almot, meg ide-oda törölni a kis mancsát
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #12983 üzenetére
Jó, akkor írok 1-2 dolgot, ami számomra hiányzik, vagy androidon jobban működik:
- filmlejátszás: tudjuk jól, hogy N8-on az 1GB-nál nagyobb filmekbe nem lehet beletekerni, mert megakad a lejátszás. Tudom, hogy Annan működött, de ez nem vigasztal, mivel Belle van a telefonomon.
- böngészés sokkal "szmúúúszabb" (persze nem egy 20k-s droidra gondolok)
- van skype videóhívás, amit elég sokszor használok/használnék
- FB is sokkal gördülékenyebb (még akkor is, ha symbianra is van 1-2 egész használható alternatíva)
- billentyűzet számomra nem az igazi rezgés nélkül. Ha meg rezeg, akkor nem csak a billentyűzet használatakor rezeg, hanem minden egyes érintésnél.Szóval ilyen kis apróságok miatt cserélem le az egyébként remek telefont. Meg hát szeretek kipróbálni minél több dolgot. S2 eladásáról is le akartak beszélni, főleg mikor megtudták, hogy ki akarom próbálni az N8-at. Mindenki mondta, hogy mekkora egy barom vagyok. Én mégsem bántam meg
-
irgum
addikt
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #13227 üzenetére
Viszont teljesen más távolságból készült a két kép...
-
Chosen
addikt
válasz matyi19 #13440 üzenetére
N8 a legjobb kamerával szerelt telefon ebben az árkategóriában, mivel azt nem akarsz újra ezért egy annyira vegyes és széles mezőny tárul eléd az utána következő rétegben, hogy nem lehet 2 szóból lezavarni a választ, képminőségben egyik itt jobb, másik ott, olyan szempontból mindegy mit veszel, hogy a közelében se lesz az N8 szintjének, a kamerán kívül pedig csak egyéni preferenciák döntenek, (OS, minőség, funkciók stb) amire a linkelt topikban tudnak majd választ adni. Hiába mondom, hogy mondjuk az SGS2 viszonylag jó kamerában, lehet hogy nincs rá kereted, nem tetszik a műanyag hátlap, vagy 1000 más lehet. Ott a topikban majd segítenek, az itt készült képekből pedig majd látod, hogy megfelel-e neked kamerában vagy sem. Ha van 2-3 kiszemelt készüléked, akkor érdemes visszanézned ide, hogy közülük melyiknek van a legjobb kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #13438 üzenetére
Őszintén? Én simán egy HTC One V-t mondanék N8 helyett - persze ha előfizetéssel is belefér, mert amúgy nem N8 árkategória. Patent összeszerelés és anyaghasználat, tényleg minőségi cucc, kellően gyors is, és nem utolsó sorban a kamerája is egész használható lett.
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #13445 üzenetére
Max keret? Közben láttam a másik topikban, hogy max. 70k használtan. Na abba simán beleférne egy One V, és egyéb, akár erősebb droidos kütyü is.
De hogy ne legyen ennyire off: téli hideg emlékére egy kis kandallótűz (remélem nem volt még) SII-vel készült.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #13708 üzenetére
Tipikus Nokia N-series kamerája van, ilyen képet készít Sok tesztben azt írták, hogy nagyon gyenge kamerát kapott (ezért féltem is tőle egy kicsit), de ahogy látom semmivel sem rosszabb, mint a többi N-es Nokia...
És itt egy tesztvideó is
-
rizso
addikt
válasz matyi19 #13875 üzenetére
Köszi!
irgum: hát igen, hosszú idő alatt nagyon hozzá tud nőni az emberhez 1-1 állat. Páromnak vettem egy cicust, nincs még egy éves, de már tragédia lenne, ha történne vele valami (talán nagyobb lenne a sírás, mint az előző macskánál, ami vagy 16 évig élt). Vöri egy egyéniség - igen, itt alszik
xkisszoltanx: üdv a klubban/topikban Tolhatsz még S2-es képeket, tudom, hogy van 1-2 jól sikerült
Más: mi ez az újfajta linkelés? Nálam kicsit belassítja a görgetést, ráadásul kényelmetlenebb is, mintha csak simán rákattintanék egy képre/linkre. Szedjétek össze magatokat, egy helyett nem akarok kettőt kattintani
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #13928 üzenetére
Aszem én bénáztam velük. Mondjuk az a igazság, hogy sajnos lehet velük szart is csinálni meg jót is. N8-cal könnyebben tudok ahhoz képest jókat lőni, ez a teló érzékenyebb szerintem, vigyázni kell a beállításokkal is, és jó ha nem remeg a kezed vagy a célpont. Majd belejövök.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
B1T3
addikt
válasz matyi19 #14243 üzenetére
Ebben az is nagyban közrejátszik, hogy látszik, hogy nem válogatás után vetetted össze a képeket, hanem néhány olyan, ahogy éppen sikerült, így akadnak bemozdult képek is, ahol a részletek elvesztek stb. Persze az SGSIII-nál is van ilyen, és ettől függetlenül is jó a 3. Galaxy S kamerája, de azért emellett nem lehet szó nélkül elmenni.
-
MR007RM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest