Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nagyon jó képeket lő a galaxy K meg az 1020 is, de a nokia előnyére válik még a videó közbeni hang felvétel.
Kíváncsi lennék egy koncert felvételre mit produkálna a K, van egy tippem elvérezne mint egy kis göthös cica....
Az S4 zoom is hangosabb környezetben amit művelt/produkált az elfogadhatatlan....[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz halitibi01 #35385 üzenetére
Frankó képek
Van már BB-re működő képes viber vagy messenger ?
Illetve ez az akku probléma mennyi áll még fent ? -
senior tag
válasz halitibi01 #35388 üzenetére
Hát nekem a Viber meg a Fb messenger amit folyamatosan használok,mert körülöttem is mindenki azt használja
Azért voltam kíváncsi,hogy működnek, megjönnek időben az üzenetek stb...Előző telefonomon ( Lumia 720 ) jócskán késve jöttek meg....ha wifin voltam ha mobilneten...
Tetszik a BB kamerája,szerintem teljesen elfogadható és ezért kérdezősködök,hogy mi merre...
Utána olvasok még azért,ha más nem akkor marad az S4 Zoom kiszemeltnek[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz halitibi01 #35399 üzenetére
Igen azt értem,csak mivel a viber az ugye androidos app, így azért kérdeztem,hogy egyből megjön-e
Tetszik a BB Z10. -
senior tag
válasz halitibi01 #35401 üzenetére
Rendben,köszi ( Bár a windows phone hiba , lehet nem a BB hibája lesz..... )
Droiddal hitelesebb a teszt .... -
senior tag
Hali
Szerintetek megér a K Zoom 50k-val többet mint az S4 Zoom ? Annyival jobbak a fényképei ?
Ez a két telefon miatt bevállalnám a droidot.Maradnék szívesen a Wp vonalon, de az 1020 topikot is olvasgatom, ami nekem lejött,hogy az üzemidő siralmas.
Lumia 930 már túl nagy, + ott is vannak bajok bőven...nap mint nap írnak,hogy hibás a készülék stb ....
Nem nagyon tudok alternatívát Wp vonalon... 1520 jó lenne,de hatalmas. ....[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz sszemtelen #35780 üzenetére
És nadrág zsebben hogy fér el ? Megnézem de szerintem totál hatalmas... a 930 is nagy már nemhogy az 1520
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Bemegyek ma egy Tré-mobilba aztán megnézem.
A Lumia 930tól egy kicsit tartok mert tényleg rengeteg hibat irnak.
Meglesem őket.. -
senior tag
válasz BobTail #35790 üzenetére
Nem volt egyértelmű,higy mit akarsz kérdezni
Lumia 930 topic. - kijelző hiba , fagyások, nem 1 ilyet olvastam. Volt még más egyéb is....
Most voltam megnézni megnyomkodni.
Kellemes a fogása a 930-nak. Kb 625 szint.
2 telón agyalok ami nagyon tetszett.
K Zoom es Lumia 930.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Indian74 #35801 üzenetére
2/2 az szép.
háát akkor leteszek róla... egy dolog ami nem tetszik a 2 telefonban az az amoled kijelző !
IPS párti vagyok, 1520 lehet megnézem,mert beszaladtam a media markt-ba de ott nem volt.
a 930 tól is tartottam,hogy mekkora lesz,de remekül kézre állt...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz koboldozat #36317 üzenetére
Nagyon patent kép.
-
senior tag
válasz legiaap #36407 üzenetére
Nekem egy HGT Bravo-m volt, és azért az tud menni a 155 pacival, de nekem se volt rajta se szárny se küszöb toldat... Főleg itt pesten értelme nincs semmilyen ültetésnek vagy hasonló dolgoknak..
Nem tudom,hogy ebben milyen motor van,de ha még talán HGT lenne akkor is túlzás...Pláne ha 1.2 16vnebulo0128 : az első kép elég fátyolos. Egyébként meg forza italia
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #36412 üzenetére
Az szép,megy a mókolás
Volt nekem is 1.6-os és igen az is nagyon jól megy, szerintem kategóriájába max a honda ami jobban megy 1.6-ok közül.
Szerettem mind a 2 bravo-t.
A HGT nagyon bivaly volt és a hangja is imádtam...5 henger ... cserébe 12-13 liter
Az 1.6-os szerényebb volt ugyebár mindenben, az megállt városba télen is 8 literbe.Nyáron meg 90-100al klímával 6,5 liter ! Na de mindegy ez nem az a topic,de jó vissza emlékezni[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #36415 üzenetére
Trabi 103 le az szép
Húzhat rendesen, mennyi 0-100 sprint ? -
senior tag
válasz mikesgabor #36419 üzenetére
Szép hangja lehetett ahogy oda ver a padkának
Kemény a trabi[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz Quasi_modo #37066 üzenetére
+ 1
-
senior tag
válasz mikesgabor #37142 üzenetére
Ismerosom 35-ert adott el egy makulatlan S3-at, nagyon jo telefon szerintem de 3-4 akksit tartsal a zsebedben
Anno en is azert adtam el az S2 - S3 kombot mert vicc az uzemidejuk...En inkabb az Lg F6-ot ajanlanam,azzal is lehet szep kepeket csinalni es az uzemideje is fenomenalis! Nekem az volt a K Zoom elott[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #37147 üzenetére
Volt Huawei P1-em,es igen jo kepeket lehet vele kesziteni.
Kamera szempontbol jobb mint az F6, de minden mas az F6 mellett szol.
P1 uzemideje is elfogadhato.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #37164 üzenetére
Lutri...
2db-om is volt es hat....
Jobban mos mint egy 200 ezres whirpool
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #37169 üzenetére
Hát a tesztkepek nem mindig mervadoak.
A S4 zoom-ot is lehúzták és mégis nagyon jó kepeket lehet vele kesziteni.
El lehet lenni az sp-vel ha nem a kamera a fontos.
Nappal meg lehet vele tűrhető képet lőni.
Viszont pozitív, hogy a FHD videó este és szürkületben is tényleg megvan a 30fps-kvázi folyamatos. .Ezt még nagyon sok okos telefon nem tudja. ..Értem itt az LG többségét.. Nekem az Lg F6 és az LG 90 sem tudta.
Haver LG Optimus G-je is kaka ha a videozni szeretnél beltérben vagy szürkületben. -
senior tag
válasz mikesgabor #37174 üzenetére
S2-om regen volt mar,de az se volt folyamatos ez 100%..
Ritka jo szemem van ezekhez. -
senior tag
válasz mikesgabor #37178 üzenetére
Nem rossz telefon csak az az akku....
S3 ugyanaz... -
senior tag
válasz mikesgabor #37184 üzenetére
ahhoz nem volt szerencsém de teszt alapján azért jóval tűrhetőbb kamera szempontból, mint az Sp.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mikesgabor #37186 üzenetére
szerintem nem lesz rossz
kivancsi leszek,tölts majd fel képet. -
senior tag
válasz mikesgabor #37192 üzenetére
akkor marad a hétfő, majd töltesz fel.....úgy látni fogom
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz aaronlukacs #37489 üzenetére
Mindegyik kép jó, de az első az nagyon baba !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest