Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Meglepo, pedig azt mondjak a P9 kameraja jobb. MM-ben volt alkalmam nyomkodni mind2 telot, meggyoztek azok a kepek amit csinaltam akkor. A H8 kekbe valsmi allati.
Mas: megjott a Xiaomi Redmi Pro-m, megyek postara, csinalok tesztkepeket + G5-el is. Elore is bocsi, ugyanaz a fototema lesz, ami mar volt korabban, de most a vegeredmeny erdekel najd.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz ToniSoprano #56602 üzenetére
Más a szenzor a Honorban, azt olvastam, fejlettebb (akkor is ha nincs köze a Leicához).
(#56601) Aryon87 : Én is kékben vettem, volt pár WOW a melóhelyen
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz Quqesz #56604 üzenetére
Honor 8 - gyenge fény, nincs napsütés
Nexus 6P - direkt fény, napsütés
iPhone SE - direkt fény, napsütés
Ugyanaz a téma, úgy vélem jelen helyzetben, beállításnál a Honor direkt fényben megközelítené a 6P-t. Az SE elvérzett...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Par osszehasonlito gyorsteszt:
Redmi Pro:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G5:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nyilvan nem veszi fel a G5-el a versenyt, na meg a fenyviszonyok is a letezo legpocsekabb. + a Redmi kameraszoftveret meg ki kell ismertnem, mert eleg sokminden van benne. Pl meg nem talaltam meg azt, hogy a HDR-t hol tudom bekapcsolni, hogy ne automatan legyen
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
Honor 8
-
ToniSoprano
addikt
válasz Aryon87 #56609 üzenetére
Olyan nagy meglepetés nem fog érni, mert ugyanaz a Sony imx258 sensor van benne, mint az Mi4c-ben valaki mostában tett fel egész jó képeket. [link] Mintha a Xiaominak a színei jobbak, valóságosabbak, őszintébbek lennének, a G5 talán túl sárgás, bár igazán csak te tudod melyik van közelebb a valósághoz.
Szerk: a G5-nél az utolsó két kép ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #56613 üzenetére
A G5-nél a HDR be volt kapcsolva, így a Pro színvilága áll közelebb a valósághoz.
-
kacsa7
őstag
Ugyanaz a szenzor van a H8-ban és a P9-ben. Sony IMX286. A szoftveres képfeldolgozásban van némi különbség, ahogy a 2 kamera képét felhasználja. Ezt a tesztek leírják.
Egyébként én pont H8-P9-S7 között vaciláltam, a kamera volt a szempont. 2 dolog miatt döntöttem az S7 mellett. Az egyik, hogy videóban gyenge a H8-P9 páros, a másik, hogy nagyon sok a panasz a fórumban. Sok a hibás készülék és a garanciális ügyintézés nyögvenyelős, lassú. Inkább választottam az S7-et, ha lesz vele valami, akkor a Samsungnak kicsit komolyabb jelenléte van itthon, az ügyfélszolgálattal talán jobban zöld ágra lehet vergődni. (Legalábbis ez az LG-vel nagyon jól működött). Na meg itt van prémium garancia
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56617 üzenetére
Amiket eddig találtam igen, maxon vannak. Első képek, így értelemszerű hogy nem a legjobbak, pláne, hogy OIS sincs benne, így azt is ki kell tapasztalnom, mit és hogyan.
-
natë
nagyúr
válasz kacsa7 #56615 üzenetére
"The Honor 8's camera sensors are newer even than those in the Huawei P9"
Innen vettem az infót : [link]
Az biztos, hogy a szoftveres képfeldolgozó algoritmus jelentősen különbözik.
2 év garanciám van rá, nem tűnik hibásnak az enyém (kop-kop), a fórumos nyavajgásokra pedig ritkán adok, mert nagy százalékuk user error vagy 3 ember által generált rossz feedback.
Biztos jó a Samsung (volt már néhány korábban, szerettem), de én valami mást akartam. Nexusról is azért váltottam mert egy időben mindenki azzal osztott meg fotókatEngem a cucc meggyőzött a 2 nap alatt, mióta megvan. A kamerája is.
-
Drakmusz
addikt
A szokásos Róka-hegy,közel van hozzánk.
Köszönöm a véleményeket srácok![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok van egy s7 edge telóm és szoktam videózni vele (igaz félhomályban) és a videók nagyon szemcsések és rossz minőségűek (3-4 és fél méter távolságra lévő dolgokat, embereket) automatara van beállítani minden és próbáltam qhd illetve fhd 60fps - el is... a képek jó minőségűek de a videók nagyon rosszak lettek.. tudtok segíteni valami beállítások mellett jobb videók elérésében?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Aryon87
félisten
ááá, pár perces volt a teló, mentem kifele postára, azt lőttem azt a pár képet. Most a ROM-olgatással szenvedek, pláne hogy zárt a BL
-
TomiJordi
tag
válasz Aryon87 #56609 üzenetére
Szia a barátom most vet egy redmi prot és neki ha ramegy a hdr-e akor ot lehet választani ki,be,automat.a manuálnál csak két dolgot lehet álítani érdekes azt gondoltam,hogy többet lehet álítani de ezvan.
Majd ha sikerül átküldök tőle egy pár képet.
A két kamera működése nekem nem jöt be pontatlanul homájosít szerintemolympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
Attiba
tag
[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
DaWehun
tag
válasz Ricardo #56626 üzenetére
Örülök, hogy tetszik!
(#56627) Drakmusz Neked is köszi! Igen kicsit nehéz volt eltalálni a fókuszt, mert leginkább a távolba akarta keresni azt, de legtöbbször sikertelenül (eddig még nem volt bajom vele soha, mert elég jó amúgy a fókusza, de most valamiért nagyon nehezen találta meg.), aztán egyszer sikerült közelre is befókuszálni. Persze nem elsőre sikerült így a kép.
(#56637) Attiba Nekem tetszenek, szép, hangulatos képek lettek, bár talán kicsit túl közeliek, lehetett volna pár centivel távolabbról!
[ Szerkesztve ]
...
-
bollizolee
tag
Pár ködös, éjszakai , fagyos, tűzijátékos kép Huawei P9-töl.
zúzmara
fák és lovak
csillagok
fagyott növény 1
fagyott növény 2 -
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #56633 üzenetére
Sztem nem jó felbontású képek vannak fent! Gyanus volt, hogy dupla koppra kicsit nagyít bele és ezért letöltöttem egyet(zöld tetejű templom) és nagyon kicsi volt a felbontása( kb full hd!)....
3 képed, az utolsó jó felbontású, ami sztem nem is rossz..[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok nincs véletlenül tapasztalatok Huawei y5 II vagy Huawei p8 lite fotó készítési képességeiről?
-
Aryon87
félisten
Nálam volt P8lite pár hónapig. Nem egetrengető a fotóképessége a csúcstelókhoz képest, de kategóriájához képest szerintem egész jó képeket csinál. 6.0-s verzióval kapott manuális képességet is.
Szerettem azt, most nagymamámnál teljesít szolgálatot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest