Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz DaWehun #57702 üzenetére
Ki pörgött rá? Ha azt mondod, hogy ez elfogadható egy 100k-s telefontól, akkor a Huawei azt mondja, hogy a fenét foglalkozzak ezzel, jó lesz ez a visszafele fejlődés is az embereknek. A mi családunkban egyébként sokan videóznak a fotók mellett, köztük én is, mert egy videó sokszor többet ad át az érzésből már csak a hangok miatt is, mint egy fénykép
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ha neked jó videózás kell, egy olyan telefont veszel, amiből nem spórolták ki ezt a feature-t.
Nem csak H8 van. DaWehunnak igaza van, minek erőltetnék a videós képességet is, ha a célközönségnek tök mindegy a minősége?
A Samuék például gondoltak erre is, meg is kérik az ilyen pluszok miatt a pénzt.
Megértelek, de ez olyan, mint a vízállóság. Valakinek kell, valakinek pedig nem éri meg ez a felárat.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
natë
nagyúr
válasz SpongyaBob #57712 üzenetére
Akkor műanyag
-
balazs1022
őstag
Az enyém ilyen videót csinál. Ez még nekem a régi 4.4-es szoftver volt. Azóta sztem jobbat csinál, főleg h kamera modult is cseréltem (a régi nem volt elég éles).
Igazából a zoom részét teszteltem állványról. Sajnos meg is látszik a rázkódás...[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz *RLaci* #57720 üzenetére
Köszönöm!Jó hogy említetted a többit,mert mostanában gondolkoztam el a váltáson.Nappali körülmények között jobbat nem tudnak a riválisok,maximum egy szinten vannak vele.Mindig figyelem a képeidet,de a Pixelek árban még a horror kategóriába tartoznak.Az 5X-nél este már elfogy a lendület,de pusztán emiatt nem cserélnék mondjuk egy Honor 8-ra,pedig elég meggyőző teljesítményt nyújt.Szóval egyelőre várakozó állásponton vagyok!
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
*RLaci*
addikt
válasz Drakmusz #57723 üzenetére
Szerintem azért low light-ban sem olyan szar a helyzet.Vannak jobbak(nem sokan,páran).Viszont nappal sztem annyira kicsi a különbség a bestek között,hogy tényleg csak ízlés dolga kinek melyik a nyerő.Ha egyéb téren elégedett vagy az 5x-el akkor nem érdemes lecserélni.
-
natë
nagyúr
Ahogy próbálgatom az S7-et egyre inkább megerősödik bennem a vélemény : Nexus-ok, Honor 8 kamerája minden körülmény között jobb. (Pixelem még nem volt, de ahogy nézem gyakorlatilag 6P szint)
-
Aryon87
félisten
Engem is egyre jobban kezd meggyozni a Honor 8. Gondolkodom, hogy vajon megeri-e a Mi5-t lecserelni ra?
Foleg a kamera miatt is?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Vegre tiszta napos ido, mindjart jobban teljesit a Mi5 is..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kengyel
nagyúr
Én is bátorkodtam készíteni egy pár téli képet.
Erdészház
Fatörés
Lejárat a tóhoz
Tó
Bejárat
Strázsa- HegyGalaxy S7
kengyel
-
Arcképgyáros
-
kengyel
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #57742 üzenetére
Itt tényleg nulla a téma, talán tavasszal lehet valamit kezdeni.
Köszönöm !
kengyel
-
natë
nagyúr
S7
-
PuMbA
titán
válasz Dr. 444Hertz #57704 üzenetére
Nem feltétlenül kell nagyon jó videózás, csak egy szintet várnék el. A 2011-ben megjelent Galaxy S2 már kiváló 1080p videót készített és 2016-ban még nem értünk el oda, hogy akármelyik közép kategóriás telefon ezt a szintet hozza...nekem ez a furcsa. A videó megoldása meg gondolom sokkal kevesebbe kerül, mint a vízállóság, hiszen az fotókból látszik, hogy minden adott a jó képminőséghez, de valamiért nem erősítettek rá,
(#57721) balazs1022: Szép videót csinál ez a telefon
(#57722) Mozzarella: Ez már jobb. Majd figyelem a YouTube videókat, hogy hogyan változik a dolog, mert nem sürgős a telefon vétel számomra
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
natë
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Hamár ennyi jó képet beraktatok hoztam én is
LGG4
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest