Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrPetya19 #123840 üzenetére
HDR képek esetén azért néhány gyártónál azért még bőven van halo.
Arról nem is beszélve, hogy impresszív a dinamika tartomány, de néha már túl sok szerintem.Ez is igaz, van mikor már túl sok és ez miatt nem is természetesek a képek sokszor.
Ezért is tetszik pl a sony képvilága mert nem tolja túl a hdr-t, vagy xiaomik authentic módja, de sok gyártónál a pro mód is ezért tűnik jobbnak az automatánál.De az órának használt N8-ammal lehet majd én is csinálok újra képeket, mert kíváncsi lettem, hogy mit tud.
Én már tettem fel vele pár képet, na azért igen, látszik a kor rajta. -
-
Vikooo
addikt
válasz
MrPetya19 #61642 üzenetére
Azert irtam idezojelben, hasonlo a megoldasa mint a Google fele HDR+.
Gsmarena:
Samsung has been downplaying its camera improvements quite a bit, only mentioning things like "enhanced image processing" and "improved low-light performance". These come in the shape of an image stacking algorithm, which Samsung officially calls "Multi-Frame Image Processing". It was only mentioned briefly by Samsung on a couple of occasions, during presentations, and as far as we managed to gather, it's similar to the HDR+ on Google's Pixel XL - a phone widely praised for its camera prowess.
-
w333
félisten
válasz
MrPetya19 #60967 üzenetére
Maga a szenzor nagyon jó ... de a lencse amit beleraktak nagyon sz*r !
Itt látszik hogy miről beszélek : homályosak a képek !
-
falijja
őstag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrPetya19 #60555 üzenetére
Én is így voltam, ami kamera terén nagyon tetszett és a G4-hez előrelépés lett volna egyértelműen az 5X, de abból nincs dual simes változat és az Samu S6 ott meg a QHD miatt kb. G4 szintű az üzemidő vagy talán még rosszabb is. A Lenovo P2 szinpatikus ami Note 3-oz képest (jó akkuidős közép mobilok között) kamerában is előrelépés lehet nekem, de elsősorban az amoled kijelző és a brutális akár 3-4 napos üzemidő 12-14 órás kijelzőidővel csábít. Nekem itt a tesztben nem tűnik nagyon gáznak a kamera sem sőt szerintem elég korrekt középkategóriában:[link] Vélemény?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrPetya19 #57011 üzenetére
Dr. 444Hertz elég sokat raw-ból dolgozik, itt van rá néhány példa, kb. ennyi belefér még: [link] [link] [link] Ha nagyon bele akarsz nyúlni a képbe ott a "Szerkesztett és makrofotók mobillal" topik.
Szerk: (#57013) rlaci2-hoz és a pikantéria/humor benne, hogy ez egy ismertebb brazil üdülőhelyen készült (Porto de Galinhas), pedig úgy tudom ott is van rivalizálás az argentinokkal főleg fociban.
Mondjuk véletlenül sikerült így a kép, csak letettem a homokba a gépet és kattingattam párat. -
natë
nagyúr
-
Drakmusz
addikt
válasz
MrPetya19 #56649 üzenetére
Hát igen,ez nagyon ki lett találva!Nappali körülmények között még mindig nincsen ennél jobb szerintem,nagyon jól dolgozik a szoftver!Köszi!
(#56653) YamatoVTEC Nekem 23 van bent,de nem nagyon tolonganak értük!Viszont mobilfotográfia címke alatt nagyon komoly képek vannak,jó ötleket lehet meríteni.
(#56652) Aryon87 Grat az új telóhoz,remélem hamar összecsiszolódtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Asztalos klub
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással