Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attiba
tag
Szevasztok!
Nem tudom, hány Huawei P8assal készített képet láttatok, de itt van néhány, amiket vele készítettem:[img]http://www.kephost.com/images/2015/08/18/IMG_20150703_211622.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/08/18/IMG_20150809_211521.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/08/18/IMG_20150809_215753.jpg
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
Thx.
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Ezek mind szerkesztés és filter nélküliek! Köszönöm srácok a segítséget, remélem tetszenek a képek
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Valóban, egy kicsit beégett, de ezek még az első próbálozásaim voltak a P8-al.
Ahhoz képest azért nem rosszak a mai mobilos felhozatalban, sőt...!
De persze elfogult vagyok.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
Igen, ezek mind éjjeli módban és automatán készültek, egy 8ezer Ft-os HAMA állvánnyal. Szóval semmi extra hókuszpók Ha megnézzük a konkurencia (S4, G4) árát, bizony nagyon komoly ár/érték arányú a P8. Szóval a Huawei most nagyon odatette magát. A GPU jóval gyengébb a többiekéhez hasonlóan, így aki játékra keres telefont nem ez lesz a nyerő választása.
1,2 fokos mozgást tud kompenzálni. Makrót 4 centiméteres távolságból készíthetünk, valamint ez a világ első RGBW Imaging technológiát használó mobilos fényképezőgépe.
-
Attiba
tag
válasz #76385920 #43166 üzenetére
Verekedni?? Áááá, dehogy
A lényeg: van egy olyan mód (is), hogy Éjjeli mód. Itt az ISO és az Expozíció alapból AUTO(matán) van, de ha az ember akar bűvészkedni, akkor ott az állítási lehetőség: ISO 100-1600, EXP 1/4s - 32sig. Én a képeket AUTO(matán) készítettem, mert valahogy a szoftver és a gép így hozta ki a legjobb eredményént, ezért jöhetett ki, hogy az ISO értéke 100 alá csökkent (64 - Erzsébet híd), amit ugye manuálisan nem lehet. És akkor ott van még a fénycsík lámpák, fény graffiti, selymes víz és csillag útvonalak előre beállított programjai. Ezekhez nem lehet hozzányúlni. Teljesen a szoftverre van bízva a dolog. CSak az expozíciós időre vagy hatással, hogy meddig tartson. Nagyjából ennyi.Minden esetben volt állvány használva, mert ugye jelenleg nincs olyan mobil technológia, ami ezt tudná ... kézből kitartva...ennyi ideig.
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Huawei P8
-
Attiba
tag
Rég jártam erre, gondoltam megosztok veletek néhány fotót:
[Bulesz ]
[Operaház]
[Husik ]
[Csipkebogyó]
[Balatonnál]Huawei P8
-
Attiba
tag
Friss képek, Huawei P8
"Plusz DxoMark-on is elég jó helyen van." Érdekes, hogy a P8 sehol sincs, milyen lista ez???
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
[Ősz I.]
[Gomba]
[Budapest-Belváros]
[Ősz II.]Néhány őszi kép by Huawei P8
-
Attiba
tag
Karácsonyi hangulat!
[Hősök tere]
[Kossuth tér by night I.]
[Kossuth tér by night II.]
[Szabadság tér by night]
[Bazilika by night]
[Budapest by night]
[Budapest by night II.]
[Budapest by night III.]HUAWEI P8
-
-
Attiba
tag
válasz BigBlackDog #45141 üzenetére
THx
Nem akartam most a kephost.com-al bíbelődni, így maradtam az egyszerűbb megoldásnál. Ha már a "nagyok" is így használják...Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
A panoráma képet a kephost.com nem bírta feltölteni, ezért került így ide...
[Villamos 1.]
[Fényvillamos 1.]
[Fényvillamos 2.]
[Parlament]
[József Attila]HUAWEI P8
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Ez a "fikázni könnyű, alkotni nehéz" tipikus esete. - w333
PeacePersze tudom, tudom...csak Iphone-nal és LG G4-el lehet jó képeket csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
-
Attiba
tag
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Köszi!
Persze nem egy G4-G5/S6-S7 minőség, de összességében nagyon korrekt, amit "lerak" az asztalra.
Igen, a Lánchíd-as képek egy kicsit elmászott, hiába használtam állványt, jó lenne egy távkioldó, hogy a bemozdulásokat teljesen ki lehessen küszöbölni.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
Aki a Manula Camera alkalmazást használja, az hogy tudja kimenteni a RAW file-t a telefonból?
Honor 8-nál felkínálja azt az opciót, hogy JPEG+RAW-ban mentse a képeket, de a DCIM mappában csak a JPEG-et találom.
-
Attiba
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy többen használjátok a Manual Camera app-ot. DNG (RAW) fotózásnál másnál is tapasztalható, hogy a nyers képet kimentve a kép alsó negyedében értékelhetetlen részek vannak?
Honor 8 telót használok, és sajnos ez így elég gáz, főleg, hogy fizetős volt a cucc.
Kíváncsiságból letöltöttem a Lightroom (Adobe) alkalmazást, ami szintén tudja a DNG-t, és azzal meg hibátlan a 22,5 megás kép.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
válasz S e t h #56362 üzenetére
Szívemből szóltál Seth!
Egy jó pár hozzászólással korábban írtam pl. a Manula Camera app hibájáról, amit tudom, hogy jó pár ember használ. Semmi reakció, pedig a nyers kép adta lehetőségektől sokan szárnyakat kaptak korábban.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
Akik hiányolták a Honor 8 által készített képeket
[Bullesz]
[Egy rakás...]
[Budapest]
[Jégcsapok]Honor 8
-
Attiba
tag
válasz Dr. 444Hertz #56512 üzenetére
Igen, ez már kellően bonyolult ahhoz, hogy minden ág darabot a megfelelő mélységben kezeljen. De összességében kell nézni a képet, így az összhatás szerintem megfelelő. jó ez a dual camera!
-
Attiba
tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs