Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz maximilian4 #40547 üzenetére
Jó kép lett ez! Van ebben a telefonban is még tartalék szerintem, kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki belőle. Az EXIF kiolvasáshoz én pedig ezt használom Chrome alatt, de a legtöbb asztali képnézegető alkalmazás, illetve androidos galéria app is tudja a saját tapasztalataim alapján (általában a kép tulajdonságainál keresd).
Az ISO-t tartsd mindig a lehető legalacsonyabb értéken. Alacsonyabb ISO => kevesebb zaj, nagyobb dinamikatartomány, nagyobb színtelítettség, viszont több fény kell ugyanolyan fényerősségű képhez, így hosszabb záridőt (vagy normál fényképezőgépek esetén nagyobbra nyitott rekeszt) kell alkalmazni. ISO-t akkor szoktak emelni, amikor már kevés a fény és nincs lehetőség állványozni, vagy letámasztani a készüléket a hosszabb záridő miatt.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz maximilian4 #40547 üzenetére
Nem tudom elolvasni mi van a táblán...szar lett.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
maximilian4
addikt
-
TTommi
aktív tag
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
akooos
veterán
válasz legiaap #40561 üzenetére
Az első képnél a Samsunggal miért ilyen béna módon fényképezett? Nem is ugyan az van a képen.
A fánál mintha az S6 kicsit jobb lenne.
A New Jersey Home pedig A G4 baromi jól néz ki, 12 megapixelre méretezve is: [link]
Az utolsón nem látok sok érdemi különbséget az S6 és a G4 között. Érdekes csata lesz ez, az tuti -
TTommi
aktív tag
válasz legiaap #40561 üzenetére
Ezt inkább felejtsük el! Egyrészt béna, másrészt elfogult. Vicc, hogy kihozta az I6-ost az elsőnek, az i6plus meg az utolsó előttinek, amikor Black kolléga fotóin anno pont a i6plust tartottuk jobbnak, de minimum egyformák. A többit helyhiány miatt nem kommentálom, de helyette javaslom, hogy kellene nyitni egy olyan felületet, ahol 2013 vagy 2014 től az aktuális felső katos telefonok kamerás képességeit a videóval együtt leírjuk. Kellene 3-4 ember, akiket mindannyian elfogadunk elemzőnek és ők pontozzanak. Négy kategóriát javaslok: autómata nappali, éjszakai és manuális nappali és éjszakai. A score 1-5 pont, amit közösen határozzunk meg. A téma mindig legyen ugyanaz ( mondjuk kólás pohár orgonával stb), de ami földrajzilag nem befolyásolt téma.
Ki van benne?
Ps: Bocs, ha nyitott ajtókat döngetek és már van ilyen!SXZ2 és SXZ5c
-
w333
félisten
válasz akooos #40560 üzenetére
Szíve joga, de szerintem csak poénkodott ...
(#40562) akooos
Teljesen jó ez a G4, csak azt nem értem hogy miért nem egy időben fényképezték ? New Jersey képnél pl. G4 süt a nap, míg S6 -nál már borult !
De majd meglátjuk, nekem ez így még kicsit csalókás ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Blyan
félisten
Vegyes az összkép. Vannak brutál képek, meg vannak kevésbé brutálak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kasya
nagyúr
válasz Szergely83 #40568 üzenetére
Ezt a jo szokast megtartotta a G3-bol. Nem szatural. G3-nal a legjobb, hogy a kijelzohoz volt igazitva...tehat nem volt csaloka az amit lattal es az amit kesobb visszaneztel.
-
w333
félisten
Galaxy S6 vs HTC One M9, Galaxy Note 4, iPhone 6 kameracsata !
(#40570) ForRedGlory
Az első kép nagyon jól sikerült !
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz ForRedGlory #40572 üzenetére
De legalább nincs benne sony eszköz amivel képtelenek akár egy normális fotót is lőni.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
w333
félisten
-
Kasya
nagyúr
Kis reggeli "kedv-indito":
Te meddig mennel el egy kepert?(#40582) w333: Ebbol mit kell leszurni? Hogy nem eri meg Canon-t venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Ha valamit, akkor azt megéri. Amúgy ez így hülyeség, mert nyilván a Canonnak van a legjobb képe, színhűsége, ergo azt kellene referenciának mutatni, a többit pedig vaktesztre.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
del
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
w333
félisten
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #40592 üzenetére
Én is! De egyelőre sehol nem találok tesztképet. Mondjuk nagy előrelépésre nem számítok, hiszen a playből kell letölteni. Kamera fw szinten egészen biztosan változatlan marad.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
A lumia 720 (Direkt link) kamerája ennyivel jobb mint egy xperia z-é (Direkt link)?
Illetve beállításokban a lumia camera köröket ver a z-re.[ Módosította: BigBlackDog ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest