Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #96481 üzenetére
Nem utáljuk a samut, a note 8 pl baromi jó fotókat lő, egyik ismerös vett egy s20u-t és visszasírja az n8-át.
1-1 fotót hasonlítás nélkül bedobtál, de hogy objektívek legyünk mit látsz ezeken a fotókon ?
Eddig az jött le hogy te isteníted a samsungot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ShadowLac #96414 üzenetére
Be volt kapcsolva az AI, pont a zsebből előkapom és fotozok teszt akar lenni.
De igen az AI-val nagyon szaturált alul expozott képek a jellemzőek, viszont nélküle, meg éget minden világosabbat.
Illetve a HDR mód a huawei-nél ugye más opció nem alapértelmezett, az op8p-be automata hdr van.Megcsinálhatom, hogy az automata módról csinálok teljes összehasonlítást, meg egyet úgy hogy a huawei-en AI: off és a oneplus8pro-n a hdr: off, akkor lesz egál a setup.
Bár az alapértelmezettet gondolnám jobbnak, hogy ai: on, az op-n meg a hdr.Mindenki: köszi a visszajelzéseket+véleményeket.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #96412 üzenetére
Az autón 1mm por volt, igazából a hdr
n és off közötti difit látjuk.
Hol érzékeled hogy felül exponált az O+ ? (csak mert pont eltalálta a színeket, valójában 1 hetes por van az autón, szóval olyan piros sose lesz mint amit a huawei lőtt.) -
ADAM1337
nagyúr
Érdekes fotók vannak már most is, de 30 fotót azért lövök:
(#96409) S e t h: Én is szeretem látni, hogy ha vétel előtt van user comparison, többre tartom mint a szponzorált tesztoldalak tesztjeit. Unboxtherapy meg MKBHD tesztjei se hitelesek jó ideje, de a thevr-osoké se.
Talán a "Sziasztok Laci vagyok a tech2-t nézitek" srác tesztjei jók, csak nem túl részletesek. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
novinyul #96333 üzenetére
A xiaomit lestem meglepően jó fotókat lőtt, a virágosnál nem volt teljesen jó a fokusz.
A meizu 16th-nál nem láttam első átfutásra semmit tényleg durván jókat fotóz.szerk: a xiaomi jobban bejött élességre, mint a meizu talán színekbe tetszett annyira, zoomolva a meizunál több a folt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ForRedGlory #96250 üzenetére
Nálam a note20ultránál voltak hasonló homály körvonalak, mintha ghost effekt lenne rajta.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #96003 üzenetére
28 kép van ott, ha azokon nem látod, hogy szellemképes a note akkor nem tudok mit mondani. A note-al többször löttem a témát le 1-1 esetben mert az első shot használhatatlan volt, pro mode-ba jobbat lehet lőni mint autóba de a userek 99%-a úgyis autóba használja.
Macskás képnél pl brutális differencia van, de az éjszakai piros mazdás képen a háttérben lévő fánál is.
De mindegy többiek véleményét is szívesen fogadom, a telefon már csak kb 1 hétig lesz meg. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #96000 üzenetére
Lehet ennyire fanatikusan tolni, de a 28 képből nálam mind a 28-on a huawei nyert (bár én objektíven nézem), ha csak a részletességet/élességet nézem, a volvo-s képről van szó, akkor a végeredmény ott is a huawei, mivel a témát kihozta, és összességébe a tégla is tégla színű volt, nem beszélve az árnyékról a géptetőn.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #95996 üzenetére
Ugyanazt az adást nézzük?
-
ADAM1337
nagyúr
P40 Pro vs Note 20 ultra (28fotó, 2 videó)
Mini összehasonlítás: [link]Szerintem nem kérdéses, p40 pro fotóban sokkal jobb vonal élesség stb. (Volt téma amit többször löttem meg a note-al, hogy ne az legyen hogy bemozdult)
Videóban a note viszont köröket ver a p40-re, ha nincs elegendő fény, a huawei küzd a stabilizálással és tök szemcsés lesz. (középkategória szintjét üti meg kb) -
ADAM1337
nagyúr
Hamarosan összeszedek 30-30 fotót. (elmúlt 2 napba mind a 2vel egymás mellett fotoztam direkt)
P40 pro vs note 20 ultra
Szerintem nagy csodára nem kell számítani -
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #95906 üzenetére
Nálam 2évig hibátlan volt a p20 pro, csak kiváncsiság és magasabb refresh rate miatt váltottam.
Plusz, hogy lejárt a garanciája. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #95893 üzenetére
Sima s20-am volt, és borzalom volt, a 2éves p20 pro-m körbe röhögte.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #95884 üzenetére
Kérlek igazolod képekkel. Ugyanazt fotózva of course.
P40 pro tulaj vagyok, jővőhéten kap egy note 20 ultrat társnak. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ForRedGlory #95856 üzenetére
Megnyugodtam, mások se láttak difit a 2 készülék között.
Legalábbis drámai nincs részletességre egál.
Viszont valószínű a p40 pro-mhoz mérten a note 20 ultra kevés lesz.
Jövőhéten én is csinálok saját összehasonlítást. -
ADAM1337
nagyúr
note 20 ultra vs p40 pro 5-5 kép gyors összehasonlítás.
Vélemények ? Nekem tökre nem egyértelmű, 1-1 fotón van hogy egyik oldalán a szöveg a p40 pro-nál jobb de a fényt meg kiégetí a samsung ami led, egyelőre 50-50-et mondanék rá, de majd ha kezembe lesz a saját meglesem, kültéren is. Összehasonlítva rendesen vagy 20-30 kép alapján. -
ADAM1337
nagyúr
Galaxy s20 exynos modell album
Hát nálam elég gyengusként szerepel főleg, a p20 pro után.
-
ADAM1337
nagyúr
Vannak S20 képek ?
Mármint exynos-os ? -
ADAM1337
nagyúr
Szokásos unalmas parlament kézből, magas isoval, színeket szépen eltalálta.
Oneplus 3 (8.0 gyári kamera app)
-
ADAM1337
nagyúr
Pár kép honor 8-al:
album
Hát a G4 után gyengébb főleg beltérben, de ezek mind automata módban készültek. -
ADAM1337
nagyúr
G4 és honor 8 gyors összehasonlító képek, ha netalántán valaki ilyet is keresne, méglesz pár fotó: [link]
Honor8 alul exponál minden áron, automata mód mind a kettő és próbáltam hasonló szögből. -
ADAM1337
nagyúr
Hozzám került egy mi 4c telefon cégesként.
Nyilván a G4-emmel nem tud versenyezni de 1-2 kép amit lőttem vele meglepett elég pozitívan, főleg azt nézve hogy 40k körül már kapható készülékről beszélünk.
Van benne manual mód, igaz a záridő nem akkora tartományban állítható.
Képeket hamarosan lövök, itt rákeresve se lő annyira rosszakat. -
ADAM1337
nagyúr
Nálad a valósághoz képest mennyit fakít a g4 ?
Voltam Visegrádon és hát elvagyok keseredve...
Gépen megnézve nagyon nem az a színvilág volt, mint amit láttam. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
mikesgabor #53520 üzenetére
Hangulatos, samsung anyag is lehetne.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #53129 üzenetére
Nem.
Bár az első pont kamera hibás volt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #53126 üzenetére
Már a 3. van nálam.
Nem nagyon bízok meg benne már és júniusban vettem újként, ez elmond mindent szerintem a megbízhatóságáról. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
DaWehun #53096 üzenetére
Nem vettem magamra, én nagyítás nélkül nézem egy eizo monitoron, és életlen.
Nem is mertem belenagyítani az az igazság, a telefonról csak jót olvasok, egy G4-et akarok lecserélni mert egy megbízhatatlan telefon, és a honor 8 lenne a nagy esélyes, de már más felhasználó képe se nyerte el tetszésemet, így inkább p9 lesz a kiválasztottam annak jobb is a képe.(pedig elvileg ugyanannak kéne lennie) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
malnabokor #52991 üzenetére
Én várom a jobbnál jobb honor 8 képeket, de sajnos ezt a honor 6-om is hozta volna.
Nem rosszak amúgy témák se, de egyáltalán nem kiemelkedő mint amire vártam.
-
ADAM1337
nagyúr
Erre kiváncsi leszek.
Kodak Ektra -
ADAM1337
nagyúr
Honor 8-as fotókkal valaki jöhetne már.
A G4-emet vissza kell vigyem, már a 2. is kezd elhalálozni...(#50816) ForRedGlory: ezek sajnos nem kiemelkedők, többet vártam volna.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ForRedGlory #50499 üzenetére
Ezek elég jók lettek !
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Valaki87 #50339 üzenetére
Maradhat ON-ba a kérdésed, mások válaszát is várjuk.
Én probáltam lenovo-t de nem győzött meg lassú fókusz fakó színek kb így jellemezném, CHS nagyker bemutatón majdnem az összes lenovo telefont végig próbáltam, legújabb sw-vel szerencsére nem live demosok voltak kint. -
ADAM1337
nagyúr
Gömbkilátóból
Dombról
kilátó (ez sajnos bemozdult)
Boglár naplemente panoráma
hattyúk & kacsák
Keszthely
Keszthely1
Festetics Kastély panoráma
Festetics Kastély
Kapu Boltív
Boglár camping style
Tekintet, panoráma
Kacsák
sínek
kikötőElfáradtam mire belinkeltem.
LG G4 (MM v20g)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gipsztigris #49907 üzenetére
Én már csak télen megyek vele elvileg újra már Bécsben.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gipsztigris #49904 üzenetére
Hát elég sportos ahoz képest, hogy 1700kg és csak 220 le.
De iszonyú kényelmes, igen nem a beton szaggató, de halkan legyorsultam vele a környéket, pedig csak 8,6os 100-as sprintet tol.De a mustang nagy kedvenc, van a belsejéről is képed meg messziről ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gipsztigris #49891 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia