Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Legalább vga lenne,azért ez elég gyenge.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A hszek alapján azért kiviláglik, hogy ki melyik márka irányában elfogult.Én azért degradáltam le a videó minőségét mert láttam 6280 és n93 videókat és ahhoz képest írtam azt, hogy ez gyenge.
-
S e t h
nagyúr
Pár kép
Azt hitte kaja.
[link]A harcos kinek szeme sérült
[link]Utódnevelés
[link]Ne zavarj ha eszem
[link]Én szóltam
[link]Maradj távol tőlem
[link]Édes a pihenés
[link]KOpott kardok
[link]Parkolás
[link]Szieszta
[link]Hi Cayman
Nagyok jók az éjjeliek!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz PH-User #2840 üzenetére
Ami megállapítható.Állat és természetbarát valamint számítógép"buzi" vagy
A macskás képek nekem is nagyon bejöttek.
Külön jó pont a felhős,naplementés képekért, sajnos elég kevés van belőlük a telefonos képek között.
uiényleg, a toll vmi indián név?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz PH-User #2899 üzenetére
Bocs ha félreérthető voltam, én azokra a képekre értettem amelyeket Cayman linkelt.
A k750-el való összehasonlításban ott elvéreztek, amin meglepődtem, mert tudom ,hogy annál jobb minőségre képes--lásd a képeidet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz legiaap #2932 üzenetére
A makro korrekt már a pár éves modellekkel is, másrészt mintha botanikus kertben járnék.
Kérdés vajon tényleg ennyien is ekkora rajongói a virágoknak?(én is csak akkor fényképeztem őket amikor teszteltem a telót)This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az emberkereskedelmet a törvény bünteti!!!!!
[link]Azt hogy lehet megcsinálni ,hogy a kép itt látszódjon kicsiben?
-
S e t h
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #2944 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
Ezeken a képeken ugyan nem nagyon jön ki de mi lehet a magyarázat arra, hogy egyes képeken a kép közepe vöröses árnyalatú?Főleg olyan esetekben jön elő ha homogén egészet fényképezek pl havat(egységesen fehér szín) vagy felhőket(egységesen szürke).
Majd keresek rá példát, most pár régebbi kedvenc.
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
milandice19
Élvezet nézni a képeidet, köszönöm az élményt amit a képeid nyújtanak.Én is kert, hó, ébolt mániás vagyok és jó ,hogy végre vki nem csak makrókkal bombáz minket
-
S e t h
nagyúr
Androidosoktól kérdezném.A próbáltak közül melyik alkalmazást preferáljátok a google playről?(természetesen ahol nem jobb a gyári)
Panorámára nekem a Procapture jobb mint a gyári, viszont sima, automata beállítással lőtt képeknél nem csináltam összehasonlító vizsgálatot.Persze a marketing ugyanaz az összes alkalmazásnál, hogy ez a legjobb, legsokrétűbb.
A Camera Fv-5-öt pl még nem próbáltam ,de dícsérik, vki próbálta már?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Ateszzero #23993 üzenetére
Légkörfizikába nem mennék bele, tudod nem kevés dologtól függ, hogy mennyi ideig láthatod a kondenzcsíkot, mert az időjárás ott fent sem állandó, mint ahogyan itt sem.A vékonyság meghatározásánál mi a nemzetközi szabvány?Ha a repülési magasságban nincs erős szél, akkor jóval hosszabb ideig fogod látni, nincs ami szétfújja.Szerintem butaságokkal ne szemeteljük már tele a témát, más sem hozott még yetis, meg ufós képet.
-
S e t h
nagyúr
válasz enginev3.0 #23999 üzenetére
A utolsó képen annyira nem tudtam kivenni a részleteket, hogy engedelmeddel kicsit alakítottam rajta, de csak azért, hogy láthassam a kis jószágot.
[link][ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz silentkiller #24092 üzenetére
megfogtad a topik lényegét
-
S e t h
nagyúr
Összejövetel
note 2
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz balazs1022 #24813 üzenetére
Tetszetősek, főleg ilyen melegben nézni a havasat.
-
-
S e t h
nagyúr
24 óra meló után az ozorai fesztivál melletti faluban, hajnal, amikor a 40 fokos nappalok váltották egymást és újra lángba borult az égbolt, a falu még csendes volt és kihalt, csak az éjjeli zombik voltak még,már talpon.
[link]note2
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm a segítséget Wa2x_-nek,még csak próbálkozom, nem egyszerű fókuszt találni.
note 2+ lencse
bodobacsok
legyThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Durva, hogy még a hdr sem boldogult a beégett éggel, de legalább tűrhető festmény lett belőle.
-
S e t h
nagyúr
Próbálgatom pár napja, de egyelőre elvérzik a gyári kamera app mögött, persze az effektek jók, de kérdés, hogy megéri e egy ekkora alkalmazás ha a gyári jobb, plusz más editor appban meg benne van minden effekt.
-
S e t h
nagyúr
válasz balazs1022 #25497 üzenetére
Tetszetős, lehet ,hogy a fényerőből vettem volna még egy kicsit a hatás kedvéért.
Itt meg egy reggeli kép, felriasztottam őket, amikor közel mentem ,néztek is rám szemrehányóan.
cicákokThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Crytek #25531 üzenetére
Szerintem inkább keress jobb témákat, mert ezek alapján nehéz számodra is tetsző kritikát megfogalmazni.Döntsd el mit szeretnél, egy telefon fotózási képességéről kritikát, vagy inkább arról, hogy az adott kéz mit tud kihozni egy telefonból.
A vesszőket meg használd gyakrabban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az ősz első gyöngysora a reggeli nap fényében.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest