Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz Oliverda #5381 üzenetére

    AMuS eredetű, akár még igaz is lehetne, de mivel elégedetlenséget nem látok a csapatok részéről, ha van is visszásság a dolog miatt (mármint az F1 Commission és a WMSC procedúrák miatt), elsimítják fű alatt. Eddig, ami kevés vélemény jött (Haug, Button) a pontrendszerről, az nem utal elégedetlenkedésre, sem visszásságokra. A medálrendszer ellen sokkal nagyobb ellentámadás indult. Az F1 Commission az új Concorde-dal lett 'felélesztve', a csapatok harcolták ki maguknak, ők is benne vannak. Szerintem valaki benézte, hogy miről is van szó.

    a monacói ülés előtt a bizottság csak évekkel ezelőtt ülésezett, és a szabályokat csak a Sport, valamint a Technikai munkacsoport hozzájárulásával lehet elfogadtatni

    Hát persze, hogy csak évekkel ezelőtt ülésezett, mert ez idén lett felélesztve. A munkacsoportok csak kidolgoznak és javasolnak dolgokat, a csapatok a Commissionben is képviseltetik magukat, tehát ott kell hozzájárulniuk vagy nem hozzájárulniuk a WMSC elé terjesztett dolgokhoz. Szerintem kavar az újságíró; kavarja az elmúlt évek procedúráit/Concorde-ban rögzített eljárásokat az idén beújított dolgokkal. Ha jövőre 13 csapat lesz, a csapatok hajlani fognak az új pontrendszerre, hogy 10-et pontozzanak.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Aktív témák

Hirdetés