Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
túl soktényezős ez a felállás, egy utcai autót túl lehet küldeni feltöltéssel, mert sok benne a tartalék...és ez minél kevesebb, annál kisebb mértékben szabadíthatsz rá lótömegeket.
Mert nem bírja.
Ahogy sztem nem duplázódott az adott köbcentiből kihozható teljesítmény sem, sőt...talán a mostanra tiltott anyagoknak köszönhetően az akkori arány nem is ugorható nagy mértékben.
Én szeretem a feltöltést, de egy minimum súlyhatáron lévő erőforrás ami a kötelezőre van kihegyezve, és nem bír azon túl tartalékokkal, ahol mindenki azt az 1 lovat keresi amit még befogható...oda nem nagyon kellene feltöltést biggyeszteni, mert eldurran az elvárható szinten belül.Az egyenmotorban persze ettől még lehet tartalék...sőt biztos hogy lehet, de sztem jól nem járunk

eddig sem jártunk..
Aktív témák
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest