Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
rlazol
veterán
érdekes dolog ez. elvileg az F1-ben kellene látni a mindenkori legmodernebb autótechnikát, hogy az itteni fejlesztésekből a szériaautók gyártása fejlődjön. Vagyis turbó és autováltó rulezz. Másrészt ez az ''autósportok királya'', ahol illene a pilótát minél összetettebb feladat elé állítani. Ugyanakkor Sennáék még jóval lassabbak mentek, mint a mostaniak, bár a kettő összefügg. De kiváncsi vagyok az időeredményekre az automaták kivétele után!
Mányikúrtban meg bízom a Ferrari kettős gyözelmében! Sajnos ere csak a BMW és a Mercedesz komplett kiesése után van némi esély, de Alonso még akkor is kavarhat. Én mindig Ms győzelmet várok, most is, mert ő a legjobb. Montoya érzésem szerint kieseik. Ralfnál se lesz sima, így meglepetést várok a harmadik helyre, akár ALonso személyében is, míg kiminek álmodtam az ezüstöt. Rubens pontszerző, csakúgy, mint DC.
még 5 nap... :)
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest