- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
rlazol
veterán
érdekes dolog ez. elvileg az F1-ben kellene látni a mindenkori legmodernebb autótechnikát, hogy az itteni fejlesztésekből a szériaautók gyártása fejlődjön. Vagyis turbó és autováltó rulezz. Másrészt ez az ''autósportok királya'', ahol illene a pilótát minél összetettebb feladat elé állítani. Ugyanakkor Sennáék még jóval lassabbak mentek, mint a mostaniak, bár a kettő összefügg. De kiváncsi vagyok az időeredményekre az automaták kivétele után!
Mányikúrtban meg bízom a Ferrari kettős gyözelmében! Sajnos ere csak a BMW és a Mercedesz komplett kiesése után van némi esély, de Alonso még akkor is kavarhat. Én mindig Ms győzelmet várok, most is, mert ő a legjobb. Montoya érzésem szerint kieseik. Ralfnál se lesz sima, így meglepetést várok a harmadik helyre, akár ALonso személyében is, míg kiminek álmodtam az ezüstöt. Rubens pontszerző, csakúgy, mint DC.
még 5 nap... :)
Aktív témák
- Motoros topic
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Gyúrósok ide!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest