- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Goose-T #7327 üzenetére
Nem tudom kinek válaszoljak, több embernek is szól.
Rendőr is rögtön ezzel kezdte, hogy biztos ellopták nem én hagytam el? (Gondoltam magamba: de, egy oldalról egyszerre, gyanús lett volna.) Meg is mutattam neki, hogy ezen is úgy álltak a gyári dísztárcsák, hogy csak nagyon erős húzásra/rángatásra jönnek le.
Meg ő is kábelkötegelőzi az autójára, hogy ne hagyja el: "mert tudjuk milyen jók a magyar utak" valami ilyesmi mondat is elhagyta a száját. (Traffipax, útdíjak, benzinadó, súlyadó, stb pénzekből tákolhatnátok rajta kicsit talán. Jah meg télen kilökhetnétek egy hókotrót, hogy leganézza a kátyúkat)
Arról nem is beszélve, hogy ha kábelkötegelőzve lett volna a kocsira akkor valami más kategóriába esett volna a téma, "dolog ellen elkövetett erőszakos lopás" vagy ilyesmi. Mondom oké, akkor legközelebb körbeláncolok/ragasztok/hegesztek minden mozdíthatót a kocsin...([link])
Hogy néz ki már kábelkötegelőzve egy gyári dísztárcsa? A tacskós "mindenrejó" bohóc dísztárcsákat szokták ilyen módszerrel rögzíteni, de azt sem lopás ellen, hanem mert az tényleg leesik minden kanyarba szinte.Na mind1, remélem boldog lesz vele az a gané ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Formula-1
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam Deck
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest