Hirdetés
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
Hasonlóan gondolkodtunk akkor, nekem is városba meg rövidebb utakra lett véve. A dízeleket meg messziről kerülöm.
Én az 1.4-el is megetettem már pár embert, akik erősködni akartak komolyabb verdákkal. Elég viccesen néztek ki utána.Persze ésszerű keretek között, nyilván az erősen 100+-os gépeknek nem érdemes nekimenni vele, de nem olyan gyenge ez sem.
Mindenképp kiprószálnám az 1.6-ot és 2.0-t belőle. -Ha már Focus RS MK2 egyelőre álom kategória.-
Mátrában szerpentinen felfelé sem, de főleg lefelé eddig még nagyon senki nem tudta/merte tartani a tempót. Van mikor direkt félreállok, kapnak "egérutat", de pár kanyaron belül simán vissza lehet őket hozni rohanás nélkül is.
Igazából az egész autó jól össze van rakva, de a futómű nagyon el van találva benne és fejleszthető az ST alkatrészeiből tovább.Esetleg ha vannak képeid a kocsiról és megosztod engem mindenképpen érdekelne!
Azért linkeltem, mert videókban látszik a leszedett kapcsolók belső mintázata, így már össze lehetne hasonlítani a Fiestáéval esetleg. Ilyen kapcsolókat szeretnél rátenni?
#7292 zakoss: Nagy gondokat nem olvastam még róla csak a szokásosak. A legkiemeltebb dolog, amit többen cseréltek már azok az első rúgok mert szeretik megadni magukat.
Ajtók alját érdemes esetleg tényleg megnézni.
Vezérlés+vízpumpacsere volt-e már, ezek után érdemes utánakérdezni/utánajárni mert ez lehet húzósabb tétel.
Szokták még javasolni a gyertyákat gyárira cserélését vétel után, erre érzékeny még.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest