Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Mk3 Mondeót szeretnék venni, tegnap meg is néztem 2-t. Évente 30ezer körül megyek úgyhogy dízel kéne.
Amit tegnap kinéztem abban 171ezer km van, viszont tavaly februárban javították mind a 4 porlasztócsúcsot, és a cr szivattyút is. A javításokat Bosch szervízben végezték, melyről számla is van. (a többi szervízről is van számla, lekérdeztem 2012 óta a km is rendben van)
2005-ös 2.0 TDCI Ghia sedanról lenne szó.Azt jól tudom, hogy népbetegsége a porlasztócsúcsok hibája, de ismerősében 190ezer van és még gyári minden.
Az a használat módja miatt lehet, hogy javítani kellett, vagy csak szimplán peches volt a tulaj? A kocsi egyébként gyönyörű állapotban van kívülről, belülről, pénteken emeljük fel megnézni alulról.
Porlasztó javítás után meddig szokták bírni?
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest