- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabor9991 #27394 üzenetére
Köszi a választ és a javaslatokat. Rendszámot ha kérem, nem hajthat el a kereskedő?
Van egy 2000-es Titanium is, ez is egy kiszemelt, csak az a 217.000 Km, illetve a 2000-es motor 147 pacival gondolom eléggé sokat fogyaszt, illetve az adók is drágábbak valamivel, ugye? flymi története nem semmi... Minden tiszteletem az ővé, hogy volt idegrendszere végigcsinálni és nem adta fel#27395) molnarpeter: A fentebb linkelt 2000-es is változó szelepes és több lambdás? Ezekben már van kettős-tömegű egyébként? Olvastam, hogy az is egy zsebbe nyulós történet ha cserére szorul... Ja és még vmi... Ford mennyire kábelez elő? Értem ezalatt azt, hogy ha utólag szeretnék rakni tolatóradart, vagy elektromos hátsó ablakot, vagy fényre sötétedő belső tükröt, az mennyire kivitelezhető? Elő van kábelezve a gyári kötegben, vagy utólag szokták kábelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest