Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabor9991 #27394 üzenetére
Köszi a választ és a javaslatokat. Rendszámot ha kérem, nem hajthat el a kereskedő?
Van egy 2000-es Titanium is, ez is egy kiszemelt, csak az a 217.000 Km, illetve a 2000-es motor 147 pacival gondolom eléggé sokat fogyaszt, illetve az adók is drágábbak valamivel, ugye? flymi története nem semmi... Minden tiszteletem az ővé, hogy volt idegrendszere végigcsinálni és nem adta fel#27395) molnarpeter: A fentebb linkelt 2000-es is változó szelepes és több lambdás? Ezekben már van kettős-tömegű egyébként? Olvastam, hogy az is egy zsebbe nyulós történet ha cserére szorul... Ja és még vmi... Ford mennyire kábelez elő? Értem ezalatt azt, hogy ha utólag szeretnék rakni tolatóradart, vagy elektromos hátsó ablakot, vagy fényre sötétedő belső tükröt, az mennyire kivitelezhető? Elő van kábelezve a gyári kötegben, vagy utólag szokták kábelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest